Rimonabant CAS nr. 168273-06-1

Super Pure Weight Loss Steroids USP Grade Vekttap Drugs Rimonabant Bodybuilding Steroider Råvit Pulver CAS: 168273-06-1 Hurtige detaljer: Beskrivelse: Rimonabant / Acomplia blokkerer selektivt CB1-reseptorene som finnes i hjernen og andre perifere organer som er viktige i fett / lipid ...

Produktdetaljer

Super Pure Vekttap Steroider   USP Grade Vekttap Drug s Rimonabant Bodybuilding Steroider Råvit Pulver CAS: 168273-06-1

Hurtige detaljer:

Produktnavn

Rimonabant

CAS-nr

168273-06-1

MF

C22H21Cl3N4O

MW

463,79

Mol-fil

168273-06-1.mol

analyse~~POS=TRUNC

99%

Lagringstemperatur

2-8 ° C

bruk

Rimonabant er en selektiv antagonist av CB1 med IC50 på 13,6 nM og EC50 på 17,3 nM i hCB1 transfektert HEK 293 membran

Shipping

EMS, FedEx, TNT, DHL, UPS

Leveranse

Express Courier

Merke

NJBN STEROID

Utseende

Hvitt krystallinsk pulver

Eksportmarkeder

Global

Prøve

Gratis

Pakke

Diskrete og sikre pakker i henhold til ulike land

Produkt kategorier:

Vekttap; SR141716


Beskrivelse:
Rimonabant / Acomplia blokkerer selektivt CB1-reseptorene som er tilstede i hjernen og andre perifere organer som er viktige i fett / lipid og glukosemetabolisme, inkludert muskel, tarmkanal, lever og fettvev. I utgangspunktet slår den av hjernekretsene som er ansvarlige for å gjøre folk sultne mens de røyker. Acomplia, sammen med CB1-reseptorer, reduserer EC-systemets overaktivitet.
Rimonabant / Acomplia sies å ha redusert det totale kroppsfettet med 10% hos en av tre brukere. Det er også rapportert at disse brukerne ikke fikk tilbake mer enn et kilo de neste to årene hvis pasientene forblir på Rimonabant. Rimonabant ble anbefalt for de med et BMI på 30 eller høyere, som ble ansett som overvektige, og er mest vellykkede når de kombineres med mosjon og et riktig kosthold.

Funksjon:
Rimonabant / Acomplia er et anorektisk anti-fedme stoff produsert og markedsført av Sanofi-Aventis. Det er en invers agonist for cannabinoidreseptoren CB1. Hovedinngangen av effekten er reduksjon av appetitten. Rimonabant er den første selektive CB1-reseptorblokkeren som skal godkjennes for bruk overalt i verden. Rimonabant er godkjent i 38 land, inkludert EU, Mexico og Brasil.

Rimonabant / Acomplia, utviklet av Sanofi-Aventis, Acomplia (Rimonabant) er en selektiv CB1-reseptorantagonist. Med andre ord, er Rimonabant ment å fremme vekttap ved å redusere det totale antall kalorier som en person bruker daglig.

Rimonabant / Acomplia virker ved å blokkere endogen fra binding til nevrale CB1-reseptorer. Aktivering av disse reseptorene med endogen, slik som anadamid, øker individets appetitt. Ved å blokkere aktiveringen av reseptorene, kan appetittundertrykkelse forekomme.

blob.png

blob.png

blob.png

blob.png

blob.png


Forespørsel