Orlistat CAS nr. 96829-58-2

High Effective Steroid Powder Pharmaceutical Raw Materials Orlistat / Tetrahydrolipstatin / Orlipastat CAS 96829-58-2 Grunnleggende informasjon Produktnavn: Orlistat CAS-nummer: 96829-58-2 Utseende: Hvit nålkrystall eller pulver Emballasjespesifikasjon: 1 kg / pose Smeltepunkt: 45 ° Renhet: 98,0% ...

Produktdetaljer

Høy Effektiv   Steroidpulver Farmaceutiske råstoffer Orlistat / Tetrahydrolipstatin / Orlipastat CAS 96829-58-2

Grunnleggende informasjon

Produktnavn: Orlistat
CAS-nummer: 96829-58-2
Utseende: hvit nålkrystall eller pulver
Emballasjespesifikasjon: 1 kg / bag
Smeltepunkt: 45 °
Renhet: 98,0%
Utseende: Hvit eller slags hvitt krystallinsk pulver, oppløselig i vann.
Bruk: Brukes for å kurere fedme.

Beskrivelse
Orlistat (også kjent som tetrahydrolipstatin) er et stoff som er utviklet for å behandle fedme. Det markedsføres som et reseptbelagte legemiddel under handel av Roche i de fleste land, og selges over-the-counter som Alli av GlaxoSmithKline i Storbritannia og USA. Den primære funksjonen hindrer absorpsjon av fett fra det menneskelige kostholdet ved å fungere som en lipaseinhibitor, og derved redusere kaloriinntaket. Det er beregnet for bruk sammen med en helsepersonell-overvåket redusert kalori diett.

Orlistat er det mettede derivatet av lipstatin, en potent naturlig inhibitor av bukspyttkjertel lipaser, isolert fra bakterien Streptomyces toxytricini. På grunn av sin relative enkelhet og stabilitet ble orlistat valgt over lipstatin for utvikling som et anti-fedme stoff.

applikasjon
Effektiviteten av orlistat i å fremme vekttap er bestemt, men beskjeden. Samlede data fra kliniske studier tyder på at mennesker som får orlistat i tillegg til livsstilsendringer, for eksempel kosthold og mosjon, mister 2-3 kg (4,4-6,6 lb) mer enn de som ikke tar stoffet i løpet av et år. reduserer beskjedent blodtrykk og ser ut til å forhindre utbruddet av type 2 diabetes, enten på grunn av vekttap selv eller til andre effekter; i en stor randomisert kontrollert studie ble orlistat funnet å redusere forekomsten av diabetes med nesten 40% hos overvektige personer.

Orlistat er beryktet for sine gastrointestinale bivirkninger (noen ganger referert til som behandlingseffekter), som kan inkludere steatorrhea (oljeholdige, lette avføring). Disse reduseres med tiden, og er de oftest rapporterte bivirkningene av stoffet. I USA og EU er orlistat tilgjengelig for salg uten resept. Over-the-counter godkjenning var kontroversiell i USA, med forbrukerforsvar gruppe Public Citizen gjentatte ganger motsette det på sikkerhet og effektivitet grounds.Generic formuleringer av orlistat er tilgjengelig i noen land. I Australia er det oppført som en S3-medisinering, noe som betyr at den er tilgjengelig over disk i apotek.

COA

TESTER

Specificatione

resultater

Beskrivelse

Hvitt eller nesten krystallinsk pulver

Hvitt krystallinsk pulver

Identifikasjon

IR

I overensstemmelse

Spesifikk rotasjon

-33 -35 °

-34 °

Tap ved tørking

<>

0,35%

Smeltepunkt

42-45ºC

42-44ºC

Vann

<=>

0,25%

Residual løsningsmidler


1260ppm

Assay (HPLC)

> = 96,0% (PÅ TØRRE BASIS)

97,4%

blob.png

blob.png

blob.png

blob.png

blob.png


Forespørsel