L-karnitin CAS-nr. 541-15-1

Vekttap Farmasøytiske råvarer L-karnitin 541-15-1 Brukes til helse, kroppsbyggingstilskudd Tilsetningsstoffer Basisinformasjon: Annet navn: (R) -3-Hydroksy-4- (trimetylammonio) butyrat CAS-nr .: 541-15-1 MF: C7H15NO3 MW: 161.19 Renhet: 99.0% Standard: Enterprise Standard Properities: Det er ...

Produktdetaljer

Vekttap Farmasøytiske råvarer L-karnitin 541-15-1 brukes til helse, kroppsbyggingstillegg

Tilsetningsstoffer  

Grunnleggende informasjon:
Annet navn: (R) -3-Hydroksy-4- (trimetylammonio) butyrat

CAS-nr .: 541-15-1

MF: C7H15NO3

MW: 161,19

Renhet: 99,0%

Standard: Enterprise Standard

Egenskaper: Det er en slags aminosyre som kan fremme fett i energi

Utseende: Hvitt krystallinsk eller gjennomsiktig hvitt fint pulver

Funksjon: L-karnitins hovedfysiologiske funksjon er å fremme fett i energi. L-karnitin kan redusere kroppsfett, lavere kroppsvekt samtidig, reduserer ikke vann og muskel.

Bruk: Det brukes vanligvis til å gå ned i vekt.

Emballasje: 25kg / papir trommel


Beskrivelse:
L-karnitin er en aminosyre (en byggestein for proteiner) som naturlig produseres i kroppen.

L-karnitin-kosttilskudd brukes til å øke L-karnitinnivået hos mennesker hvis naturlige nivå av L-karnitin er for lavt fordi de har en genetisk lidelse, tar visse stoffer (valproinsyre for anfall) eller fordi de har en medisinsk prosedyre (hemodialyse for nyresykdom) som bruker kroppens L-karnitin. Det brukes også som et erstatningstillegg i strenge vegetarianere, dieters, og lavvektige eller premature spedbarn.

L-karnitin brukes til hjerte- og blodkar-tilstander, inkludert hjerte-relaterte brystsmerter, hjertesvikt (CHF), hjertekomplikasjoner av en sykdom som kalles difteri, hjerteinfarkt, beinpine forårsaket av sirkulasjonsproblemer (intermittent claudication) og høyt kolesterol.

Noen bruker L-karnitin for muskelforstyrrelser assosiert med visse AIDSmedications, vanskeligheter med å fostre et barn (mannlig infertilitet), en hjerneutviklingsforstyrrelse kalt Rett syndrom, anoreksi, kronisk tretthetssyndrom, diabetes, overaktiv skjoldbrusk, oppmerksomhetsunderskud-hyperaktivitetsforstyrrelse (ADHD) , bensår, Lyme-sykdommen, og for å forbedre atletisk ytelse og utholdenhet.

Funksjon:
1. Fremme normal vekst og utvikling
2. Behandle og muligens forhindre kardiovaskulær sykdom
3. Behandle muskelsykdom
4. Hjelpe å bygge muskler
5. Beskytt mot leversykdom
6. Beskytt mot diabetes
7. Beskytt mot nyresykdom
8. Støtte i slanking

Applikasjon:
Prosessen med fettmetabolismen går gjennom en barriere. Barrieren er mitokondriamembranen som brenner fett, som frigjør energi og forbrukes av kroppen, men langkjedede fettsyrer passerer ikke barrieren. L-karnitin spiller rollen som bærere! Flytt langkjede fettsyrer en etter en til utsiden av skjoldet og gi den til mitokondriene slik at den kan oksidere ytterligere!

L-karnitin er bare et middel for levering, om hvor mye fett som forbrukes, det er ikke avhengig av l-karnitin. Dette er som bygningsbehovet er båret med bilen, men hvor mange murstein avtar forbruk avhenger ikke av bilens størrelse og struktur, men på gulvet.

Enkelt sagt, hvis mengden trening (energiforbruk) ikke er stor, er fettforbruk ikke mye, bare økende L-karnitin vil ikke øke oksidasjonsfunksjonen av fett, så det er ikke nyttig for vekttap.

Under normale omstendigheter (mengden trening er ikke veldig stor), vil kroppen være selvforsynt L-karnitin, vil ikke vises problemet med L-karnitinmangel.

Kun i en stor mengde mosjon, som idrettsutøvere eller idrettsutøvere i tidsenhet og mer energiforbruk, er fett oksidasjon og energi flyt stor, det kan (mange studier støtte, har også en negativ forskningsrapport) forekomme karnitinsyntese "relativ mangel " situasjon. På dette tidspunktet, ta ekstra L-karnitin, utvide flådens (carrier) skala, til stedet i en tidsenhet (mitokondrier) bære mer murstein (fettsyre), er åpenbart gunstig for oksidativ brenne mer fett.

L-karnitin er ikke en diettpille. Hovedfunksjonen er å transportere fett til mitokondrier. Det er et leveransenzym. Hvis du vil bruke L-karnitin diett, må du samarbeide med riktig trening, diettkontroll.

blob.png

blob.png

blob.png

blob.png

blob.png


Forespørsel