RAD-140 Sarmpulver CAS118237-47-0

RAD-140 Sarmpulver CAS118237-47-0

RH-140 SAR-peptider RAD-140 SARM Peptider Oral SARM 118237-47-0 Retningslinjer R ad- 140 Hvit Pulver Hurtig detalj RAD 140 Beskrivelse RAD140 er en ikke-steroid selektiv androgenreseptormodulator eller SARM som resulterte fra en intern narkotika discovery program som ...

Produktdetaljer

Høy Renhet Positive Sarms Rå steroider   RAD-140 SARM Peptider Oral SARM 118237-47-0 Finesser S tillegg R 140- 140 Hvit Pulver

 

Rask detalj

 

Produktnavn

RAD 140

Kjemisk navn

Stenabolic

CAS nummer

1182367-47-0

EINECS-nummer

212-729-3

Molekylær formel

C19H18F3N3O6

Molekylær vekt

441,36

analyse~~POS=TRUNC

99,5%

Utseende

hvitt pulver

 

RAD 140 Beskrivelse

 

RAD140 er en ikke-steroid selektiv androgenreseptormodulator eller SARM som resulterte fra et internt legemiddelfunnprogram som startet i 2005. RAD140 har vist sterk anabole aktivitet på muskel og ben i prekliniske studier og har gjennomført 28-dagers prekliniske toksikologistudier i begge rotter og apekatter. På grunn av sin høye anabole effekt, reseptor selektivitet, kraftig oral aktivitet og langvarig halveringstid, tror vi at RAD140 har klinisk potensial i en rekke indikasjoner der økningen i muskelmasse og / eller bein tetthet er gunstig, for eksempel behandling vekttapet på grunn av kreftcachexia, muskelsvikt og osteoporose.

 

RAD 140 Effekt

 

På samme måte som resten av SARMS, har RAD140 en selektiv virkemåte, som gjør at den kan ha anabole effekter uten bivirkninger som vanligvis settes med anabole androgena steroider (AAS). Disse bivirkningene inkluderer prostataforstørrelse, undertrykkelse av naturlig testosteronproduksjon, hårhår i håret og mange andre.

 

Dette betyr at RAD140 samhandler nesten utelukkende med androgenreseptorene i muskelvev og -bein, men aktiverer ikke disse reseptorene i andre deler av kroppen. Som et resultat får vi uttalte anabole effekter, men uten bivirkninger og undertrykkelse, som åpner nye muligheter for medisinske anvendelser av denne forbindelsen i stedet for testosteron. Dessuten, på grunn av den selektive virkemåten, er RAD140 også trygg for kvinner, siden det ikke vil forårsake virilisering eller klitorisforstørrelse.

 

Bruk i medisin

 

Åpenbart, som resten av SARMS, presenterer RAD140 meget gode muligheter for de som har muskelavsluttende sykdommer, sarkopi (aldersrelatert muskelmangel) og androgene mangler. I motsetning til anabole steroider, som brukes til samme formål, vil pasientene kunne utnytte de samme positive effektene, samtidig som de unngår de fleste uønskede effekter.

 

Bruk i kroppsbygging

 

Logisk kan RAD140 gi utrolige fordeler til en idrettsutøver uten kostnaden av fremtredende bivirkninger sett med anabole androgene steroider. Spesielt testolon vil drastisk forbedre ens utholdenhet og utvinning, noe som vil føre til en betydelig økning i muskelmasse og styrke. Derfor vil RAD140 være et flott tillegg til enhver form for syklus, hvor det vil gi alle disse egenskapene uten noen bivirkninger. Dessuten kan det med hell brukes solo i en lang syklus, siden det ikke forårsaker undertrykkelse.

 

RAD-140 pulverdoser

 

Anbefalte doser av RAD140 varierer fra 20 til 30 milligram (mg) per dag, og den optimale syklusvarigheten er 12-14 uker.

 

Som forskningskemikalie bør RAD140 komme i flytende form for å bli tatt oralt. Det er viktig å slippe væsken direkte inn i munnen, da den kan holde seg fast i glassets vegger hvis den blandes med væsker. Etter å ha sluppet det i munnen, kan du jage det med vann eller druesaft. På grunn av den relativt lange halveringstid, kan RAD140 doseres bare en gang per dag, og det er ikke nødvendig å ta det flere ganger om dagen.

 

RAD-140 Pulverapplikasjoner

 

RAD140 har vist sterk anabole aktivitet på muskel og bein i prekliniske studier og har gjennomført 28-dagers prekliniske toksikologistudier hos både rotter og aper. På grunn av sin høye anabolske effekt, reseptorselektivitet, kraftig oral aktivitet og langvarig halveringstid, tror vi at RAD140 har klinisk potensial i en rekke indikasjoner der økningen i muskelmasse og / eller bentetthet er gunstig, for eksempel behandling vekttapet på grunn av kreftcachexia, muskelsvikt og osteoporose, og også i behandlingen av brystkreft.

 

Våre fordeler

 

Pris

Beste priser du er sikker på å være fornøyd, jo mer du kjøper, desto mer konkurransedyktige priser får du.

Pakking

Profesjonell pakking med profesjonelle materialer, og Vi gir klienter flere pakker som du kan velge etter at du har kontaktet meg via e-posten min

Kvalitet

Vårt firma er en profesjonell ledende fabrikk i Kina i farmasøytisk område, en rekke batch steroidpulver må testes av vår QC (kvalitetskontroll) avdeling før de får lov til å selge.

innbetaling

T / T på forhånd, Paypal, W estern Union ,   Money Gram og Bitcoin

Leveranse

Vi kan pakke pulverene dine innen 12 timer etter betalingen, og tilsvarende bilde av pulverpakken din vil bli sendt til deg.

 

Velkommen til å kontakte oss.

blob.png

blob.png

Forespørsel