MK-2866 Tablet For Muscle Gain

MK-2866 Tablet For Muscle Gain

Muscle Wasting Legal SARM Steroider Ostarine MK-2866 Hvit Krystallinsk Pulver

Produktdetaljer

Hva er Ostarine (MK-2866)


Ostarine, også kjent som MK-2866, er i klassen medisiner kalt SARMS, som står for selektive androgenreseptormodulatorer. Ostarine er selektiv fordi den bare binder til ben- og muskelandrogenreseptorer, noe som forhindrer ting som prostataproblemer eller håravfall eller noen av de andre ekle bivirkningene anabole steroider kan resultere i.


Ostarine er en kraftig og vevs-selektiv androgenreseptormodulator (SARM) for behandling av tilstander som muskelavsluttende og osteoporose. Ostarine (GTx-024, MK-2866, Enobosarm, S-22) er en oralt biotilgjengelig ikke-steroid selektiv androgenreseptormodulator. Derfor kan ostarine brukes til behandling av tilstander som muskelavfall og osteoporose.

Påføring av MK-2866:


Bodybuilding:


Enobosarm (Ostarine, MK-2866, GTx-024) - påvirker både muskel og bein, hovedsakelig beregnet for osteoporose, men også generell behandling for andropause og reversering av muskelsarkopi hos eldre og for kakeksi hos kreftpatienter


cutting:


Nonsteroidal selektiv androgenreseptormodulator (SARM) som brukes til behandling av osteoporose og muskelavfall i dyremodeller. En potensiell forbindelse for behandling av hypoaktiv seksuell lystforstyrrelse.


Recomping:


Ostarine skinner i rekomponering på grunn av dets næringsdelingsresultater. Kalori brukes til å bygge muskler som bidrar til vekttap og øker muskelmassen og styrken. Foreslått dosering er 12,5-25 mg i 4-8 uker.


Våre tjenester


1. Eventuelle henvendelser vil bli besvart innen 24 timer
2. Høy kvalitet, mote design rimelig og? Konkurransedyktig pris. Fast ledetid.
3. Betaling: Du kan betale for bestillingen via: T / T, Western Union, Money Gram

MK-2866

Forespørsel