Ligandrol 10mg / pille for benmuskelaktivitet

Ligandrol 10mg / pille for benmuskelaktivitet

Ligandrol 10mg / pille 100 piller / flaske LGD 4033 beinmuskulatur aktivitet

Produktdetaljer

Ligandrol 10mg / pille 100piller / flaske LGD 4033 beinmuskulatur aktivitet


1. Ligandrol, mer kjent som LGD-4033, er en selektiv androgenreseptormodulator som fremdeles er under klinisk undersøkelse.


2. Dette tillegget er nyttig både i fitness og medisin. Det er angivelig i stand til å behandle tilstander som spredning av muskler, aldring og osteoporose (økt bein svakhet). Det er syntetisk og i form av en pille, væske eller pulver.


3. Ifølge WebMD mister vi muskelmasse og styrke etter hvert som vi blir eldre.

Denne tilstanden kalles sarkopi: "Fra den tid du blir født til rundt tiden du blir 30, blir musklene større og sterkere. Men på et tidspunkt i 30-årene begynner du å miste muskelmasse og -funksjon.


4. "Fysisk inaktive mennesker kan miste så mye som 3% til 5% av muskelmassen hvert tiår etter 30 år. Selv om du er aktiv, har du fortsatt litt muskelvikt.

Kroppsbyggere bruker dette stoffet til å hjelpe dem med å bygge muskler under treningsøkter. Noen idrettsutøvere bruker også steroider til å bygge muskler.


5. Over tid, med det høyeste antallet tilfeller av steroidmisbruk som fortsetter å spike, har mange forsøkt å finne steroidalternativer. Folk tar steroider med injeksjoner - ikke alle liker nåler, ikke? Så det faktum at dette stoffet er tilgjengelig i kapsel og flytende form, er et godt valg for de fleste.

Hvem er bak Ligandrol?

1. Et farmasøytisk selskap som heter Ligand Pharmaceutical oppfunnet og opprinnelig utviklet stoffet. [3] Som vi tidligere sa, er stoffet fortsatt under klinisk prøve av firmaet Viking Therapeutics, men det er tilgjengelig på markedet. Faktisk har noen kjente utøvere tatt dette stoffet for å hjelpe dem med å bygge muskelmasse.


2. Så langt er det gjort to faser av kliniske studier. I det første forsøket tok 76 mannlige voksne Ligandrol og i løpet av et tidsrom på 21 dager observert forskere en økning i magert muskel. Den andre fasen, som for tiden er i gang, involverte administrering av legemidlet til pasienter som gjenoppretter fra hoftefraktur med håper å øke sin beinmasse som fører til utvinning.

Hva gjør Ligandrol?

1. Med økende alder og fysisk arbeidsbelastning fortsetter våre muskler og bein å slites ut. Tenk på det som et par favoritt jeans. Ved å ha på seg og vaske dem begynner jeansene å falle og til slutt rive seg opp. Noen av disse tårene forekommer i repairable områder, for eksempel knærne. Men noen ganger er tårene i deler som ikke er slitesterk, og du må kaste ut jeansene.


2. Våre bein og vev er de samme. Med økt slitasje svekkes de. Til slutt, når de lider av fallende eller annen kraftig fysisk skade, kan de bryte. Muskeltår og beinbrudd fører til fysiske ulemper, og noen ganger til og med interne organsvikt. Hvis muskler i hjertet eller lungene tynner, betyr det at disse organene ikke utfører sitt beste, og dette kan føre til komplikasjoner som organsvikt.


3. Bunnlinjen er at muskler og bein er kritiske for en god livskvalitet.

LGD-4033 arbeider for å behandle disse musklene og beinene ved anabole midler. Kroppen har to typer metabolske veier i kroppen: anabole og katabolske. Katabole metoder tåler hverandre molekylære strukturer, som deretter brukes som drivstoff for våre celler. Anabole metoder bygger opp vævsmolekyler fra mindre enheter i kroppen. Så, den anabole prosessen handler om å bygge opp vev og organer, inkludert muskelmasse og bein tetthet.


4. testosteron øker også muskelstrukturer. Idrettsutøvere bruker spesielt testosteron. Imidlertid har dets popularitet raskt redusert på grunn av uønskede bivirkninger, som forårsaker prostatakreft og er svært vanedannende. Søket etter alternativer til steroider og testosteron fortsetter.


5. LGD-4033 inneholder ikke steroider og administreres oralt, og gir resultater som anabole muskel- og beinaktivitet og forbedret selektivitet for muskler i bestemte målområder i stedet for prostata. Det er imidlertid bare en offentlig publisert Ligandrol-undersøkelse

Påkrevd fordel av Ligandrol

1. LGD-4033 er en androgenreseptor som angivelig ikke har noen kjemiske tilsetningsstoffer. Derfor forventes det å fungere effektivt. La oss se på noen av de påståtte fordelene med Ligandrol:

Øker mager muskelmasse

1. Dette er en av de vanligste bruken av dette stoffet av forbrukere. Mange mennesker er misfornøyd med størrelsen på kroppene sine av ulike grunner, blant annet som ønsker å øke sportens ytelse. Noen prøver å øke muskelmassen gjennom kosthold, men på grunn av faktorer som genetikk, samarbeider ikke kroppene sine. De vender seg til muskelmasseforsterkende kosttilskudd som LGD-4033 for å få ønskede resultater.


2. LGD har levd opp til forventningene da det er rapporter om at mange idrettsutøvere har brukt det til dette formålet. I motsetning til Basaria-studiene er det krav om at supplementet hjelper til med å øke testosteronnivået i kroppen, noe som igjen gjør at kroppen kan brenne mye fett, noe som resulterer i vekttap. Men dette kan ikke være til slutt tilfredsstillende fordi selv Selv om fett brenner, er det en økning i muskelmasse, noe som fører til økt kroppsvekt. Mange tilleggsvirksomheter kombinerer Ligandrol med andre ingredienser.


3. Her er en detaljert beskrivelse av ingrediensene du kan kombinere og deres fordeler:

3. Imidlertid advarer nettsiden at Food and Drug Administration (FDA) ikke har godkjent denne beskrivelsen, og Ligandrol er ikke ment å forhindre, kurere eller behandle noen sykdom.

Hjelper med osteoporose

Dette er svekkelsen og slitasje ut av musklene og beinene som lar dem utsette for skade. Osteoporose gjør mange mennesker inaktive, på grunn av svekkelse av bein og smertefulle muskler. Imidlertid støtter LGD-4033 sterkt ved å øke beindannelsen. Det hjelper også med å opprettholde beinstruktur og masse som er viktig for å forhindre muskelskade.

Hjelper med å forebygge kroppens cachexia

Dette er sløsing bort fra kroppen på grunn av tilstedeværelsen av dødelige, kroniske sykdommer i kroppen. Disse inkluderer HIV og AIDS, kreft og nyresvikt. På grunn av sine bein- og muskeldannelsesegenskaper, forhindrer Ligandrol forekomsten av cachexia, holder pasienten innenfor sunn kroppsmasse

LGD-4033 tablets


Forespørsel