AICAR Acadesine Sarms Powder

AICAR Acadesine Sarms Powder

AICAR Quack Detail Produktnavn: AICAR Synonymer: ACADESINE; AICAR; AICA-RIBOSIDT; AMPK; 5-AMINOIMIDAZOL-4-CARBOXAMIDT-1-BETA-RIBOSID; 5-AMINOIMIDAZOL-4-CARBOXAMIDT-1-BD-RIBOFURANOSID; 5-AMINOIMIDAZOL -4-CARBOXAMID 1-BETA-D-RIBOFURANOSID, Z-RIBOSIDT CAS-nr .: 2627-69-2 MF: C9H14N4O5 MW: 258,23 EINECS: 220-097-5

Produktdetaljer

Bulk pris effektive Aicar Acadesine Peptide Drug Sarms Anabole Steroider for bodybuilding ekstrautstyr   Steroider oralt pulver 2627-69-2

 

Aicar

Produktnavn

Aicar

Kjemisk navn

AICAR; 5-aminoimidazol-4-karboksamid-ribonukleotid

CAS nummer

2627-69-2

Molekylær formel

C9H14N4O5

Molekylær vekt

258,23

analyse~~POS=TRUNC

98% +

Utseende

hvitt pulver

Pakking

1 kg foliepose eller som krav

Betalingsbetingelser

Western union, Bankoverføring, Paypal, Money gram

Fraktmåter

EMS, HKEMS, TNT, DHL, FedEX, UPS etc.

Leveringstid

De fleste land kan ankomme innen 3-10 dager fra dør til dør


 

AICAR Beskrivelse

AICAR (5-aminoimidazol-4-karboksamid-1-P-D-ribofuranosid, 5-aminoimidazol-4-karboksamid ribonukleosid, akadesin) er hver av flere interessante ting. For det første er det et viktig farmakologisk forskningsmiddel, som hovedsakelig brukes som en AMPK-aktivator. Det er en forbindelse som har vist ekstremt imponerende vekttap og utholdenhetsfremmende effekter hos laboratoriedyr. Videre har den betydelig mystikk som er resultatet av i det minste bruk av elit europeiske syklister. Og til slutt er den lett tilgjengelig fra forskningsmessige nettsteder og blir personlig prøvd av mange, men generelt som en del av stabler og kombinert med endringer i trening og / eller diett.

 

AICAR-søknad

 

AICARs viktigste virkningsmekanisme er aktivering av AMPK (AMP-aktivert proteinkinase.) Som kjent er ATP (adenosintrifosfat) produsert av mitokondrier som en klar-til-bruk energikilde for biokjemiske prosesser i cellen. Disse prosessene bruker ikke glukose, fett eller fettsyrer direkte som energikilder: disse må først metaboliseres i mitokondriene for å gi ATP. Når ATP brukes til energi, er det første produktet ADP (adenosindi-fosfat), og deretter - hvis cellen er virkelig berøvet umiddelbare energikilder - til slutt AMP (adenosinmonofosfat).

 

AMP akkumuleres bare ettersom en celle blir energibasert. Følgelig er det et system hvor cellen oppdager en hvilken som helst lav energitilstand fra konsentrasjonen av AMP som er tilstede, og aktiverer AMPK som respons.

 

AMPK i sin tur rammer opp konvertering av drivstoffkilder, inkludert fettsyrer, til ATP, samt stimulerer ganske mange andre systemer i cellen.

 

Aktivering av AMPK forårsaker derfor at den samme cellemaskinen (så å si) blir slått på som om cellen var energiberøvet, for eksempel ved intensiv trening eller fra lavt kaloriinntak.

 

AICAR, i tilstrekkelig og ganske betydelig konsentrasjon, er effektiv ved å aktivere AMPK og indusere en cellulær tilstand som om det hadde blitt utført øvelser, eller energibutikker var lave og fett derfor måtte brennes.

 

Vår service

 

Kjapp levering

Levering innen 24 timer etter mottatt betaling

Kvalitet

Kvalitet kan bli lovet. Hot selge til hele verden

Betalingsbetingelser

T / T Bankoverføring, Western Union, Bitcoin og MoneyGram Tilgjengelig

Prøve

Eksempel tilgjengelig når som helst

Sporer bestillingen når som helst

Informer bestillingen din ytterligere ny situasjon når som helst

Pakke

Profesjonell pakking med profesjonelle materialer

 

 

Velkommen til å kontakte oss.

blob.pngblob.pngblob.png

Forespørsel