Testolaktonacetat for å behandle brystkreftmedisin

Testolaktonacetat for å behandle brystkreftmedisin

Testolaktonacetat til behandling av brystkreftdrogen Hurtig detaljbeskrivelse: Testolaktonacetat blokkerer produksjonen av hormonet østrogen. Visse typer brystkreft krever at østrogen vokser. Testolakton brukes til å behandle noen typer brystkreft. Stålakton kan også brukes til ...

Produktdetaljer

Testolaktonacetat til behandling av brystkreftdrogerRask detalj


produk t navn testolactone
Andre navn Testolac
CAS 968-93-4
MF 300,39
MW; C19H24O3
Molekylær struktur Testolakton Male Enhancement Powder For Behandling av Brystkreft 968-93-4
analyse~~POS=TRUNC 99,5%
Utseende: Hvitt pulver
bruk behandler brystkreft
HVA SKJER +86 18816789846Beskrivelse:


Testolaktonacetat blokkerer produksjonen av hormonet østrogen. Visse typer brystkreft krever at østrogen vokser. Testolakton brukes til å behandle noen typer brystkreft. Stålakton kan også brukes til andre formål enn de som er oppført i denne medisinveiledningen.

Testolaktonacetat er et syntetisk anti-neoplastisk middel som er strukturelt forskjellig fra androgensteroidkjernen i besittelse av en seksledet laktonring i stedet for den vanlige femledige karbocykliske D-ringen. Til tross for en viss likhet med testosteron, har testolakton ingen in vivo androgen effekt. Ingen andre hormonelle effekter har blitt rapportert i kliniske studier hos pasienter som fikk testolakton.


applikasjon


(1) Testolakton - klassifisert som et antineoplastisk middel

Testolakton er godkjent av United States Food and Drug Administration (FDA), og kostnaden er vanligvis dekket av forsikring. Det er klassifisert som et antineoplastisk middel, noe som betyr at det stopper eller bremser veksten av ondartede celler. En fordel med testolakton er at, selv om den er relatert til testosteron, forårsaker det ikke at kvinner utvikler mannlige egenskaper som en dyp stemme eller ansiktshår.

(2) relatert til mannlig hormon testosteron

Testolakton er relatert til mannlig hormon testosteron. Måten som det hemmer veksten av brystkreftceller, er ikke klart. Det er imidlertid kjent at hormonet østrogen stimulerer veksten av noen brystkreftceller, og testolakton ser ut til å forstyrre østrogenproduksjonen. Den resulterende reduksjonen i østrogennivåer kan redusere veksten av brystkreft som er følsom overfor dette hormonet.

(3) En palliativ behandling

I brystkreft er testolakton en palliativ behandling. Dette betyr at det hjelper lindre symptomene, men kurerer ikke kreften. Det er kun effektivt i ca 15% av kvinnene som tar det. I disse kvinnene bidrar det imidlertid til å redusere størrelsen på halv eller flere svulster. Normalt brukes testolakton sammen med andre kjemoterapi medisiner for å bekjempe avansert brystkreft.


Levering og frakt:

 

1. Vi sender innen 48 timer etter betaling.
2. Vi sender fra UPS, EMS, DHL, TNT , ect . Vi vil velge den beste kureren avhengig av forskjellige land, og finne den sikre måten å levere varen til.
3. Som Russland , Australia , Canada , er tollene svært strenge, men vi kan sikre 95 % levering. Vi har våre spesielle måter bare for deg.
4. Som vanlig kan du få varene i 4-10 dager. Hvis   varene ble tapt eller ikke mottatt av andre grunner, vi sender oss gratis.
Vi har mange faste kunder over hele verden , og håper å etablere langsiktig samarbeid med deg. For ytterligere informasjon vennligst kontakt oss, vi vil gjøre vårt beste for å oppfylle din forespørsel. Takk.

xiadanliucheng.jpg


FAQ


Hva med betalingen? Er det sikkert?

A: Betaling kan være TT, West Union, Money Gram. Som en kjent leverandør betaler tusenvis av kjøpere som nevnt. Det er hjertelig velkommen til å besøke vårt selskap, diskutere og håndtere ansikt til ansikt.

 

Har produktkvaliteten din blitt godkjent av tredjeparts lab?

A: Ja, Alle produkter er strengt testet av våre QC, bekreftet av QA og godkjent av tredjeparts lab i Kina, USA, Canada, Tyskland, Storbritannia, Italia, Frankrike etc.So du vil være trygg på god kvalitet hvis du velger oss .

 

Accepterer du prøvebestilling?

A: Ja, vi aksepterer liten bestilling fra 10g, 100g og 1kg for evalueringskvaliteten på varene våre.

 

Er det noen rabatt?

A: Ja, for større mengder, støtter vi alltid med bedre pris.

 

Har du noen tilbakestillingspolitikk?

A: Ja, vi vil gli opp for helt gratis hvis parkler er beslag av toll uheldig, du trenger ikke å betale mer pengerForespørsel