Tamoxifen Citrate for behandling av brystkreft

Tamoxifen Citrate for behandling av brystkreft

Tamoxifen Citrate for behandling av brystkreft Hurtig detaljer Beskrivelse Tamoxifen Citrate er et ikke-steroidmiddel som demonstrerer sterke antiestrogeniske egenskaper. Legemidlet er teknisk en østrogenagonist / antagonist, som konkurrerer med østrogenreseptorer i forskjellige målvev.

Produktdetaljer

Tamoxifen Citrate for behandling av brystkreftRask detalj


Produktnavn

Nolvadex

Kjemisk navn

Tamoxifen Citrate, Tamoxifene

CAS nummer

10540-29-1

EINECS-nummer

259-415-2

Molekylær formel

C32H37NO8

Molekylær vekt

563,64

Molekylær struktur

图片 11.jpg

Smeltepunkt

140-144 ° C

analyse~~POS=TRUNC

99,5%

Utseende

hvitt pulverBeskrivelse


Tamoxifencitrat er et ikke-steroidmiddel som demonstrerer sterke antiestrogenegenskaper. Legemidlet er teknisk en østrogenagonist / antagonist, som konkurrerer bundet til østrogenreseptorer i forskjellige målvev. Med tamoxifenmolekylet bundet til denne reseptoren, er østrogen blokkert fra å utøve noen handling, og en antiestrogen effekt oppnås. Siden mange former for brystkreft er responsive mot østrogen, har tamoxifencitrats evne til å blokkere dets virkning i slike celler vist seg å være en meget effektiv behandling. Det benyttes også vellykket som et forebyggende tiltak, tatt av mennesker med ekstremt høy familiær tendens til brystkreft. Mens Nolvadex® er effektivt mot østrogen, er det ikke vårt sterkeste tilgjengelige middel. Nå har vi stoffet Arimidex® (se: Arimidex®) tilgjengelig for oss, noe som spesielt hindrer at østrogen blir produsert i utgangspunktet. Å endre effekten av østrogen i den kvinnelige kroppen kan forårsake ubehag, så antiestrogener er mest utholdelige når de brukes etter overgangsalderen. Siden Nolvadex® er mildere i sammenligning, er det mer anvendelig og vanligvis det første behandlingsalternativet.Tamoxifen Citrate Medisinsk bruk


1. Brystkreft

Tamoxifen Citrate brukes for tiden til behandling av både tidlig og avansert østrogenreseptor (ER) -positiv (ER +) brystkreft hos pre- og postmenopausale kvinner. [10] I tillegg er det den vanligste hormonbehandlingen for mannlig brystkreft. [11] Det er også godkjent av FDA for forebygging av brystkreft hos kvinner med høy risiko for å utvikle sykdommen. [12] Det har blitt ytterligere godkjent for reduksjon av kontralaterale (i motsatt bryst) kreft. Bruk av Tamoxifen Citrate anbefales i 10 år.

I 2006 konkluderte den store STAR-kliniske studien at raloksifen er like effektivt for å redusere forekomsten av brystkreft, men etter en gjennomsnittlig 4 års oppfølging var det 36% færre livmodercancer og 29% færre blodpropp hos kvinner som tok raloksifen enn hos kvinner som tok Tamoxifen Citrate, selv om forskjellen ikke var statistisk signifikant.


2. Infertilitet

Tamoxifen Citrate brukes til å behandle infertilitet hos kvinner med anovulatoriske lidelser. Det er gitt på dagene 3-7 av en kvinnes syklus.

Tamoxifen Citrate forbedrer fertiliteten hos menn med infertilitet ved å desinfisere hypothalamus-hypofysen-adrenalaksen (via ER-antagonisme) og derved øke sekresjonen av luteiniserende hormon og follikelstimulerende hormon og økt testikulær testosteronproduksjon.


3. Gynekomasti

Tamoxifen Citrate brukes til å forhindre østrogen-relatert gynekomasti, som skyldes forhøyede østrogene nivåer. Det er tatt som et forebyggende tiltak i små doser, eller brukes ved utbruddet av symptomer som brystsår eller følsomhet. Andre stoffer tas for lignende formål som klomifencitrat og anti-aromatase-legemidlene som brukes for å forsøke å unngå hormonrelaterte bivirkninger. Tamoxifen Citrate brukes også noen ganger til å behandle eller forhindre gynekomasti hos seksbrytere som gjennomgår midlertidig kjemisk kastrering.


4. Andre


Av og til brukes Tamoxifen Citrate til behandling av de sjeldne tilstandene av retroperitoneal fibrose [20] og idiopatisk scleroserende mesenteritt.Nolvadex medisinering dosering


Den spesielle medisindoseringen som er forbundet med Nolvadex må omdirigeres på grunn av din helsepersonell. Dette vil avhenge av aldersgruppe og helse. Legen din må også bestemme tidsskalaen for kur. Det er i det hele tatt ikke anbefalt å endre din nåværende medisinering eller slutte å bruke reseptbelagte medisiner uten å ha en lege. Standard medisinering dosering assosiert med Nolvadex hos eldre mennesker kommer fra 20 til 40 mg.Levering og frakt:

 

1. Vi sender innen 48 timer etter at du har gjort det .
2. Vi sender fra UPS, EMS, DHL, TNT , ect . Vi vil velge den beste kureren avhengig av forskjellige land, og finne den sikre måten å levere varen til.
3. Som Russland , Australia , Canada , er tollene svært strenge, men vi kan sikre 95 % levering. Vi har våre spesielle måter bare for deg.
4. Som vanlig kan du få varene i 4-10 dager. Hvis   varene ble tapt eller ikke mottatt av andre grunner, vi sender oss gratis.
Vi har mange faste kunder over hele verden , og håper å etablere langsiktig samarbeid med deg. For ytterligere informasjon vennligst kontakt oss, vi vil gjøre vårt beste for å oppfylle din forespørsel. Takk.

xiadanliucheng.jpg


FAQ


Hva med betalingen? Er det sikkert?

A: Betaling kan være TT, West Union, Money Gram. Som en kjent leverandør betaler tusenvis av kjøpere som nevnt. Det er hjertelig velkommen til å besøke vårt selskap, diskutere og håndtere ansikt til ansikt.

 

Har produktkvaliteten din blitt godkjent av tredjeparts lab?

A: Ja, Alle produkter er strengt testet av våre QC, bekreftet av QA og godkjent av tredjeparts lab i Kina, USA, Canada, Tyskland, Storbritannia, Italia, Frankrike etc.So du vil være trygg på god kvalitet hvis du velger oss .

 

Accepterer du prøvebestilling?

A: Ja, vi aksepterer liten bestilling fra 10g, 100g og 1kg for evalueringskvaliteten på varene våre.

 

Er det noen rabatt?

A: Ja, for større mengder, støtter vi alltid med bedre pris.

 

Har du noen tilbakestillingspolitikk?

A: Ja, vi vil gli opp for helt gratis hvis parkler er beslag av toll uheldig, du trenger ikke å betale mer penger


Forespørsel