Tamoxifen Citrate mot brystkreft

Tamoxifen Citrate mot brystkreft

Tamoxifen Citrate Against Breast Cancer Beskrivelse: 1. Dette produktet er oftest referert til som "Nolvadex" av bodybuilders. Nolvadex er ikke steroid, heller en selektiv østrogenblokker. Mens Nolvadex ikke forhindrer opphopning av østrogen i kroppen, forhindrer det det fra ...

Produktdetaljer

Tamoxifen Citrate mot brystkreft


Beskrivelse:


1. Dette produktet er oftest referert til som "Nolvadex" av kroppsbyggere. Nolvadex er ikke steroid, heller en selektiv østrogenblokker. Mens Nolvadex ikke hindrer oppbygging av østrogen i kroppen, forhindrer det det på å virke på visse reseptorer, særlig de som ligger i brystvorten. Dette har åpenbare fordeler for kroppsbyggere, fordi dette er området der "gyno" oppstår under bruk av aromatiserende steroider som testosteroner.


2.Nolvadex (tamoxifencitrat) er svært sammenlignbar med Clomid, oppfører seg på samme måte i alle vev og er en blandet østrogenagonist / antagonist av samme type som Clomid. De to molekylene er også svært lik strukturelle. Det er ikke korrekt at Nolvadex reduserer nivåer av østrogen: det blokkerer østrogen fra østrogenreseptorer, og i de vevene hvor det er en antagonist, får reseptoren ikke å gjøre noe.

Troen på at det reduserer gevinsten, synes å stamme fra det faktum at den vitenskapelige litteraturen rapporterer en liten reduksjon i IGF-1 (individer som bruker anabole steroider, ble ikke studert selv) fra bruk av Nolvadex.

Dermed rapporterte Dan Duchaine at det reduserer IGF-1 og dermed reduserer gevinster. Men hvis denne effekten eksisterer i det hele tatt,
Det må være veldig lite, på grunn av de gode gevinsten som mange har gjort, og fra det faktum at ingen har lagt merke til slike ting fra Clomid, som har samme aktivitetsprofil.

Det faktum at Nolvadex vil redusere vannretensjon, kan føre til at brukeren godtar at gevinsten er mindre, siden vektøkningen er mindre og dermed forsterker forspenningen.Applikasjoner:


Vanligvis kjent som Nolvadex eller Nolva, tjener Tamoxifen Citrate vanligvis to formål for den anabole steroidbrukeren. Tamoxifen Citrate er en av de mest brukte medisinene blant ytelsesforsterkere, men oftere enn ikke den brukes til å rette opp i stedet for løsning.


For på syklus sideeffekt forebygging og mer vanlig for post syklus terapi (PCT) behov. Uansett formålet er Nolva generelt godt tolerert av de som bruker det, og dette inkluderer både menn og kvinner. Kvinner vil bruke det på en mye lavere dose, og mange kvinner som supplerer med Nolvadex vil gjøre det for mer av en egentlig løsning enn å rette opp.


Utover på syklus bruker den vanligste tiden i hvilket Tamoxifen Citrate brukes av ytelsesforbedrende midler, er i PCT-perioden; etter anabole steroid bruk er fullført. Nolva har vist seg å øke testosteronsimuleringen i stor grad delvis ved å øke Luteiniserende frigjøring.

Tamoxifen Citrate brukes også i medisinsk praksis for å bekjempe brystkreft.COA:

Produktnavn

Tamoxifen Citrate (Nolvadex)

Utseende

Hvitt krystallinsk pulver

Identifikasjon

IR, UV-konform

Samsvare

Tap ved tørking

≤ 0,5 ml

0,21 ml

Residue på tenning

Ikke mer enn 0,2%

0,07 ml

Jern

Ikke mer enn 0,005%

0.00%

Tungmetaller

Ikke mer enn 0,001%

0.00%

Relaterte substanserTotalt: Ikke mer enn 1,0%

0,35%

Individuell: Ikke mer enn 0,5%

0,13%

E-isomer

Ikke mer enn 0,3%

0,18%

Organiske flyktige urenheter

I overensstemmelse

I overensstemmelse

analyse~~POS=TRUNC

99,0 ~ 101.0%Tamoxifen Citrate Medisinsk bruk


1. Brystkreft
Tamoxifen Citrate brukes for tiden til behandling av både tidlig og avansert østrogenreseptor (ER) -positiv (ER +) brystkreft hos pre- og postmenopausale kvinner. [10] I tillegg er det den vanligste hormonbehandlingen for mannlig brystkreft. [11] Det er også godkjent av FDA for forebygging av brystkreft hos kvinner med høy risiko for å utvikle sykdommen. [12] Det har blitt ytterligere godkjent for reduksjon av kontralaterale (i motsatt bryst) kreft. Bruk av Tamoxifen Citrate anbefales i 10 år.
I 2006 konkluderte den store STAR-kliniske studien at raloksifen er like effektivt for å redusere forekomsten av brystkreft, men etter en gjennomsnittlig 4 års oppfølging var det 36% færre livmodercancer og 29% færre blodpropp hos kvinner som tok raloksifen enn hos kvinner som tok Tamoxifen Citrate, selv om forskjellen ikke var statistisk signifikant.

2. Infertilitet
Tamoxifen Citrate brukes til å behandle infertilitet hos kvinner med anovulatoriske lidelser. Det er gitt på dagene 3-7 av en kvinnes syklus.
Tamoxifen Citrate forbedrer fertiliteten hos menn med infertilitet ved å desinfisere hypothalamus-hypofysen-adrenalaksen (via ER-antagonisme) og derved øke sekresjonen av luteiniserende hormon og follikelstimulerende hormon og økt testikulær testosteronproduksjon.

3. Gynekomasti
Tamoxifen Citrate brukes til å forhindre østrogen-relatert gynekomasti, som skyldes forhøyede østrogene nivåer. Det er tatt som et forebyggende tiltak i små doser, eller brukes ved utbruddet av symptomer som brystsår eller følsomhet. Andre stoffer tas for lignende formål som klomifencitrat og anti-aromatase-legemidlene som brukes for å forsøke å unngå hormonrelaterte bivirkninger. Tamoxifen Citrate brukes også noen ganger til å behandle eller forhindre gynekomasti hos seksbrytere som gjennomgår midlertidig kjemisk kastrering.

4. Andre

Av og til brukes Tamoxifen Citrate til behandling av de sjeldne tilstandene av retroperitoneal fibrose [20] og idiopatisk scleroserende mesenteritt.


Medisinering dosering
Den spesielle medisindoseringen som er forbundet med Nolvadex må omdirigeres på grunn av din helsepersonell. Dette vil avhenge av aldersgruppe og helse. Legen din må også bestemme tidsskalaen for kur. Det er i det hele tatt ikke anbefalt å endre din nåværende medisinering eller slutte å bruke reseptbelagte medisiner uten å ha en lege. Standard medisinering dosering assosiert med Nolvadex hos eldre mennesker kommer fra 20 til 40 mg.

Forespørsel