Raloxifene Hydrochloride For Antiosteoporotic

Raloxifene Hydrochloride For Antiosteoporotic

Raloksifenhydroklorid for antiosteoporotisk Hurtig informasjon: Beskrivelse Raloksifen er en oral selektiv østrogenreseptormodulator (SERM) som har østrogene virkninger på bein- og antiøstrogenvirkninger på uterus og bryst. Det brukes til forebygging av osteoporose i postmenopausal ...

Produktdetaljer

Raloxifene Hydrochloride for antiosteoporotic


Hurtige detaljer:

Produktnavn Raloxifenhydroklorid
Andre navn Raloxifene HCL; KEOXIFENE; AKOS92138
CAS-registernummer 82640-04-8
Utseende lysgult pulver
Molekylær formel C28H28ClNO4S
Molekylær vekt 510,04
Molekylær struktur
Smeltepunkt 250-253 ° C
analyse~~POS=TRUNC 99%
Produsent Bang Nuo
bruk Det brukes til forebygging av osteoporose hos postmenopausale kvinner
Oppbevaring Skygge, begrenset bevaringBeskrivelse


Raloxifene er en oral selektiv østrogenreseptormodulator (SERM) som har østrogene virkninger på bein- og antiøstrogenvirkninger på uterus og bryst. Det brukes til forebygging av osteoporose hos postmenopausale kvinner og redusere risikoen for invasiv brystkreft hos postmenopausale kvinner med osteoporose og hos postmenopausale kvinner med høy risiko for invasiv brystkreft.


Dette stoffet er forskjellig fra hormoner (inkludert østrogener og progestiner). Det virker ved å virke som østrogen (som en selektiv østrogenreseptormodulator eller SERM) i enkelte deler av kroppen. Raloxifene bidrar til å bevare benmasse, men det påvirker ikke bryst og livmor som østrogen eller lindrer symptomer på overgangsalderen, som for eksempel blits.


Raloxifenhydroklorid (Evista) er en østrogenagonist / antagonist, referert til som en selektiv østrogenreseptormodulator (SERM) og tilhører benzotiofenklassen av forbindelser. De biologiske virkningene av Raloxifene medieres i stor grad gjennom binding til østrogenreseptorer. Denne bindingen resulterer i aktivering av østrogenveier i noen vev (agonisme) og og blokkering av østrogenveier i andre vev (antagonisme).applikasjoner


Kan forhindre eller behandle kortikosteroid-indusert tap av ben. Det amerikanske kollegiet av reumatologi sier at raloksifen kan bli tilbudt til utvalgte postmenopausale kortikosteroidbehandlede kvinner som nekter hormonbehandling eller andre antiresorptive midler (f.eks. Bisfosfonater, kalsitonin) eller i hvilke slike terapier er kontraindisert .


Reduksjon i forekomsten av invasiv brystkreft hos postmenopausale kvinner med osteoporose.


Reduksjon i forekomsten av invasiv brystkreft hos postmenopausale kvinner med høy risiko for å utvikle sykdommen. Effekt som er sammenlignbar med tamoxifens evne til å redusere risikoen for invasiv brystkreft (STAR-forsøk). Ingen effekt på risikoen for lobulært karcinom in situ eller duktalkarsinom in situ (STAR-forsøk). Effekt på brystkreftinnfall hos kvinner med BRCA1 eller BRCA2 genetiske mutasjoner ikke etablert.


Ikke angitt for behandling av brystkreft eller for å redusere risikoen for tilbakefall av brystkreft.1 Ikke angitt for reduksjon i risikoen for ikke-invasiv brystkreft.Levering og frakt:

 

1. Vi sender innen 48 timer etter at du har gjort det .
2. Vi sender fra UPS, EMS, DHL, TNT , ect . Vi vil velge den beste kureren avhengig av forskjellige land, og finne den sikre måten å levere varen til.
3. Som Russland , Australia , Canada , er tollene svært strenge, men vi kan sikre 95 % levering. Vi har våre spesielle måter bare for deg.
4. Som vanlig kan du få varene i 4-10 dager. Hvis   varene ble tapt eller ikke mottatt av andre grunner, vi sender oss gratis.
Vi har mange faste kunder over hele verden , og håper å etablere langsiktig samarbeid med deg. For ytterligere informasjon vennligst kontakt oss, vi vil gjøre vårt beste for å oppfylle din forespørsel. Takk.

xiadanliucheng.jpg


FAQ


Hva med betalingen? Er det sikkert?

A: Betaling kan være TT, West Union, Money Gram. Som en kjent leverandør betaler tusenvis av kjøpere som nevnt. Det er hjertelig velkommen til å besøke vårt selskap, diskutere og håndtere ansikt til ansikt.

 

Har produktkvaliteten din blitt godkjent av tredjeparts lab?

A: Ja, Alle produkter er strengt testet av våre QC, bekreftet av QA og godkjent av tredjeparts lab i Kina, USA, Canada, Tyskland, Storbritannia, Italia, Frankrike etc.So du vil være trygg på god kvalitet hvis du velger oss .

 

Accepterer du prøvebestilling?

A: Ja, vi aksepterer liten bestilling fra 10g, 100g og 1kg for evalueringskvaliteten på varene våre.

 

Er det noen rabatt?

A: Ja, for større mengder, støtter vi alltid med bedre pris.

 

Har du noen tilbakestillingspolitikk?

A: Ja, vi vil gli opp for helt gratis hvis parkler er beslag av toll uheldig, du trenger ikke å betale mer penger


Forespørsel