Letrozol For Bodybuilding Supplements

Letrozol For Bodybuilding Supplements

Letrozol for kroppsbyggingstilskudd Beskrivelse Femara er en ikke-steroidal aromatasehemmer (senker østrogenproduksjon) som brukes til å behandle brystkreft hos postmenopausale kvinner. Det er ofte gitt til kvinner som har tatt tamoxifen (Nolvadex, Soltamox) i 5 år. Femara er tilgjengelig i ...

Produktdetaljer

Letrozol For Bodybuilding Supplements


Beskrivelse


Femara er en ikke-steroidal aromatasehemmer (senker østrogenproduksjon) som brukes til å behandle brystkreft hos postmenopausale kvinner. Det er ofte gitt til kvinner som har tatt tamoxifen (Nolvadex, Soltamox) i 5 år. Femara er tilgjengelig i generisk form. Vanlige bivirkninger av Femara inkluderer blits, håravfall, ledd / ledd / muskel smerte, tretthet, uvanlig svette eller nattesvette, kvalme, diaré, svimmelhet, søvnbesvær, døsighet, vektøkning, svakhet, rødme (varme, rødhet eller tinglig følelse), hodepine, forstoppelse, følelsesløshet / prikkende / svakhet / stivhet i hånden eller fingrene, eller smerte i hånden som sprer seg til arm, håndledd, underarm eller skulder.


Femara er godkjent av United States Food and Drug Administration (FDA) for behandling av lokal eller metastatisk brystkreft som er hormonreseptor positiv eller har ukjent reseptorstatus hos postmenopausale kvinner. Femara er kun beregnet til bruk av kvinner som ikke lenger er av fertil alder. Mulige kandidater må allerede ha stoppet menstruasjonen. Det brukes ofte hos pasienter som allerede har gjennomgått andre kreftbehandlinger, som for eksempel stråling, kjemoterapi og andre kreftmedisiner, som tamoxifen. Denne ikke-steroide aromataseinhibitoren kan bidra til å forhindre at eventuelle gjenværende kreftceller sprer seg.


Femara brukes til behandling av brystkreft etter overgangsalderen. Femara er en kraftig Aromatase Inhibitor som ble utviklet for å bekjempe brystkreft. For idrettsutøvere og kroppsbyggere er det et stoff som brukes til å bekjempe de østrogeniske bivirkningene av anabole steroider, vannretensjon, akne og gynokomasti. Det vil også øke testosteronnivået på grunn av senket østrogen i kroppen. Bivirkninger fra inkluderer nedsatt kjøreforstyrrelse og kontinuerlig bruk kan føre til senket lipidfunksjon og nedsatt immunforsvar.COA


tester spesifikasjoner resultater
Utseende Hvitt eller off-white krystallinpulver Hvitt krystallinsk pulver
løselighet Oppløselig i kloroform;
Oppløselig i etanol ved oppvarming
Samsvare
Identifisering (1) Maksimal absorpsjon i
bølgelengde på 240 nm Minimum
absorpsjon i bølgelengde på 215 nm
Overholder Overensstemmelse

(2) Infrarødspektrum skal
være i samsvar med
dominerende topp av kontrast
I følge
dominerende topp av kontrast
Smeltepunkt 182ºC-184ºC 182ºC
Relaterte substanser ≤0.5% 0,3%
Enkel urenhet ≤0.3% 0,2%
Tap ved tørking ≤1.0% 0,8%
[Assay] ≥98.0% 99,2%
Konklusjon Overholder spesifikasjoner for Enterprise Standard.applikasjon


1) Anti-østrogenvirkningen av Femara har vist seg å være nyttig ved forbehandling for oppsigelse av graviditet, i kombinasjon med misoprostol. Det kan brukes i stedet for mifepriston, som er dyrt og utilgjengelig i mange land.


2) Femara brukes noen ganger som en behandling for gynekomasti, selv om det sannsynligvis er mest effektivt på dette hvis det tas i et tidlig stadium (som hos brukere av anabolske steroider).


3) Femara har også vist seg å forsinke sammensmeltingen av vekstplater i mus. Når den brukes i kombinasjon med veksthormon, har Femara vist seg å være effektiv hos en ung gutt med kort statur.Levering og frakt:

 

1. Vi sender innen 48 timer etter betaling.
2. Vi sender fra UPS, EMS, DHL, TNT , ect . Vi vil velge den beste kureren avhengig av forskjellige land, og finne den sikre måten å levere varen til.
3. Som Russland , Australia , Canada , er tollene svært strenge, men vi kan sikre 95 % levering. Vi har våre spesielle måter bare for deg.
4. Som vanlig kan du få varene i 4-10 dager. Hvis   varene ble tapt eller ikke mottatt av andre grunner, vi sender oss gratis.
Vi har mange faste kunder over hele verden , og håper å etablere langsiktig samarbeid med deg. For ytterligere informasjon vennligst kontakt oss, vi vil gjøre vårt beste for å oppfylle din forespørsel. Takk.

xiadanliucheng.jpg


FAQ


Hva med betalingen? Er det sikkert?

A: Betaling kan være TT, West Union, Money Gram. Som en kjent leverandør betaler tusenvis av kjøpere som nevnt. Det er hjertelig velkommen til å besøke vårt selskap, diskutere og håndtere ansikt til ansikt.

 

Har produktkvaliteten din blitt godkjent av tredjeparts lab?

A: Ja, Alle produkter er strengt testet av våre QC, bekreftet av QA og godkjent av tredjeparts lab i Kina, USA, Canada, Tyskland, Storbritannia, Italia, Frankrike etc.So du vil være trygg på god kvalitet hvis du velger oss .

 

Accepterer du prøvebestilling?

A: Ja, vi aksepterer liten bestilling fra 10g, 100g og 1kg for evalueringskvaliteten på varene våre.

 

Er det noen rabatt?

A: Ja, for større mengder, støtter vi alltid med bedre pris.

 

Har du noen tilbakestillingspolitikk?

A: Ja, vi vil gli opp for helt gratis hvis parkler er beslag av toll uheldig, du trenger ikke å betale mer penger


Forespørsel