Injiserbare anabolske steroider Clomiphene Citrate

Injiserbare anabolske steroider Clomiphene Citrate

Injiserbare anabolske steroider Clomiphene Citrate Hurtig detaljbeskrivelse Clomifen citrate er det ofte refererte merket for stoffet clomiphene citrate. Det er ikke en anabole steroid, men et reseptbelagte legemiddel er generelt foreskrevet for kvinner som fruktbarhetshjelp. Dette skyldes det faktum at ...

Produktdetaljer

Injiserbare anabolske steroider Clomiphene Citrate


Rask detalj


Produktnavn Clomifencitrat
synonymer Clomiphene Citrate, Clomifen Citrate, Clomphid, Clomid, Fertyl, Clomivid, Chlormifen, Serophene, Pergotime
analyse~~POS=TRUNC 99% min
EINECS 200-035-3
MF C32H36ClNO8
MW 598,08
Utseende Hvitt krystallinsk pulver
Smeltepunkt 116,5-118 ℃
Clomid karakter litt løselig i etanol, kloroform, vann, uoppløselig i eter.
bruk forbedring utvinning av naturlig testosteronproduksjon etter en syklus, forbedring av testosteronproduksjon av utholdenhetsutøvere.Beskrivelse


Clomifen citrate er det ofte refererte merkenavnet for stoffet clomiphene citrat. Det er ikke en anabole steroid, men et reseptbelagte legemiddel er generelt foreskrevet for kvinner som fruktbarhetshjelp. Dette skyldes det faktum at clomiphene citrat viser en utpreget evne til å stimulere eggløsning.


Dette oppnås ved å blokkere / minimere effekten av østrogen i kroppen. For å være mer spesifikk Clomid er kjemisk et syntetisk østrogen med begge agonist / antagonistegenskaper, og er svært lik struktur og virkning for Nolvadex. I visse målvev kan det blokkere evnen til østrogen til å binde med den tilsvarende reseptoren. Dens kliniske bruk er derfor å motvirke den negative tilbakemeldingen av østrogener på hypothalamus-hypofysen-ovarieaksen, noe som forbedrer frigivelsen av LH og FSH. Dette kan selvsagt bidra til å indusere eggløsning.
Søknad og effekter


1) Clomifencitrat er den mest brukte av alle fertilitetsmedikamenter.

2) Clomifencitrats kliniske bruk er derfor å motvirke den negative tilbakemeldingen av østrogener på hypothalamus-hypofyse-ovarieaksen, noe som forbedrer frigivelsen av LH og FSH. Dette kan selvsagt bidra til å indusere eggløsning.

3) Clomifencitrat kan forsinke replenishment av intracellulære østrogenreseptorerLevering og frakt:

 

1. Vi sender innen 48 timer etter betaling.
2. Vi sender fra UPS, EMS, DHL, TNT , ect . Vi vil velge den beste kureren avhengig av forskjellige land, og finne den sikre måten å levere varen til.
3. Som Russland , Australia , Canada , er tollene svært strenge, men vi kan sikre 95 % levering. Vi har våre spesielle måter bare for deg.
4. Som vanlig kan du få varene i 4-10 dager. Hvis   varene ble tapt eller ikke mottatt av andre grunner, vi sender oss gratis.
Vi har mange faste kunder over hele verden , og håper å få et langsiktig samarbeid med deg. For ytterligere informasjon vennligst kontakt oss, vi vil gjøre vårt beste for å oppfylle din forespørsel. Takk.

xiadanliucheng.jpg


FAQ


Hva med betalingen? Er det sikkert?

A: Betaling kan være TT, West Union, Money Gram. Som en kjent leverandør betaler tusenvis av kjøpere som nevnt. Det er hjertelig velkommen til å besøke vårt selskap, diskutere og håndtere ansikt til ansikt.

 

Har produktkvaliteten din blitt godkjent av tredjeparts lab?

A: Ja, Alle produkter er strengt testet av våre QC, bekreftet av QA og godkjent av tredjeparts lab i Kina, USA, Canada, Tyskland, Storbritannia, Italia, Frankrike etc.So du vil være trygg på god kvalitet hvis du velger oss .

 

Accepterer du prøvebestilling?

A: Ja, vi aksepterer liten bestilling fra 10g, 100g og 1kg for evalueringskvaliteten på varene våre.

 

Er det noen rabatt?

A: Ja, for større mengder, støtter vi alltid med bedre pris.

 

Har du noen tilbakestillingspolitikk?

A: Ja, vi vil gli opp for helt gratis hvis parkler er beslag av toll uheldig, du trenger ikke å betale mer penger

Forespørsel