Formestan Pulver For Brystkreft

Formestan Pulver For Brystkreft

Formestan Pulver For Brystkreft Hurtig Detalj Beskrivelse: Formestane (Lentaron) er en type I steroidal aromataseinhibitor. Det brukes til behandling av østrogenreseptor-positiv brystkreft hos postmenopausale kvinner. Det er tilgjengelig som en intramuskulær depotinjeksjon. Formestane er ...

Produktdetaljer

Formestan Pulver For Brystkreft


Rask detalj

 

Produktnavn Formestane
Handelsnavn Lentaron
Kjemisk navn 4-hydroksy-androst-4-en-17-dion-
CAS 566-48-3
MF C19H26O3
MW 302,41
Catalogy aromatase inhibitor steroid
Sm.p. 199-202 ° C
bruk Som en aromatasehemmer, brukt i brystkreft eller bodybuilding anti-østrogen
Utseende off-white krystallinsk pulver

 


Beskrivelse:

 

Formestane (Lentaron) er en type I steroidal aromataseinhibitor. Det brukes til behandling av østrogenreseptor-positiv brystkreft hos postmenopausale kvinner. Det er tilgjengelig som en intramuskulær depotinjeksjon.
Formestan brukes ofte til å undertrykke østrogenproduksjon fra anabole steroider eller prohormoner. Det virker også som en aktiv steroid som viser svak androgen aktivitet i tillegg til å virke som en mild aromatasehemmer.
Formestan har dårlig oral biotilgjengelighet og er som sådan ikke lenger populær da mange oralt aktive aromatasehemmere er identifisert.applikasjon


Formestane er en andre generasjon, irreversibel, steroidal aromataseinhibitor. Det hemmer aromatasenzymet som er ansvarlig for omdannelse av androgener til østrogener, derved

forebygging av østrogenproduksjon.


Brystkreft kan være østrogen følsom eller ufølsom. Et flertall av brystkreftene er østrogenfølsomme.


Østrogen følsomme brystkreftceller er avhengige av østrogen for levedyktighet. Derved fjernelse av østrogen fra

Kroppen kan være en effektiv behandling for hormonfølsomme brystkreftformer.


Formestan har blitt målrettet spesielt for behandling av postmenopausale kvinner.Levering og frakt:

 

1. Vi sender innen 48 timer etter betaling.
2. Vi sender fra UPS, EMS, DHL, TNT , ect . Vi vil velge den beste kureren avhengig av forskjellige land, og finne den sikre måten å levere varen til.
3. Som Russland , Australia , Canada , er tollene svært strenge, men vi kan sikre 95 % levering. Vi har våre spesielle måter bare for deg.
4. Som vanlig kan du få varene i 4-10 dager. Hvis   varene ble tapt eller ikke mottatt av andre grunner, vi sender oss gratis.
Vi har mange faste kunder over hele verden , og håper vi etablerer langsiktig samarbeid med deg. For ytterligere informasjon, vær så snill å kontakte oss, vi vil gjøre vårt beste for å oppfylle din forespørsel. Takk.

xiadanliucheng.jpg


FAQ


Hva med betalingen? Er det sikkert?

A: Betaling kan være TT, West Union, Money Gram. Som en kjent leverandør betaler tusenvis av kjøpere som nevnt. Det er hjertelig velkommen til å besøke vårt selskap, diskutere og håndtere ansikt til ansikt.

 

Har produktkvaliteten din blitt godkjent av tredjeparts lab?

A: Ja, Alle produkter er strengt testet av våre QC, bekreftet av QA og godkjent av tredjeparts lab i Kina, USA, Canada, Tyskland, Storbritannia, Italia, Frankrike etc.So du vil være trygg på god kvalitet hvis du velger oss .

 

Accepterer du prøvebestilling?

A: Ja, vi aksepterer liten bestilling fra 10g, 100g og 1kg for evalueringskvaliteten på varene våre.

 

Er det noen rabatt?

A: Ja, for større mengder, støtter vi alltid med bedre pris.

 

Har du noen tilbakestillingspolitikk?

A: Ja, vi vil gli opp for helt gratis hvis parkler er beslag av toll uheldig, du trenger ikke å betale mer pengerForespørsel