Finasteride For Hår Vekst

Finasteride For Hår Vekst

Finasteride For Hår Vekst Hurtig Informasjon: Beskrivelse Finasteride er et populært anti-androgen medisin produsert av Merck mest kjent som enten Proscar eller Propecia. Basert på progesteronskjelettet tilhører Finasteride en klasse medisiner som kalles 5alpha-reduktase ...

Produktdetaljer

Finasteride For Hår Vekst


Hurtige detaljer:

Produktnavn Finasteride
Synonym N- (2-metyl-2-propyl) -3-okso-4-aza-5alfa-androst-1-en-17beta-karboksamid; Proscar
CAS 98319-26-7
analyse~~POS=TRUNC 99%
Pakking 1kg netto / foliepose, 5kg / trommel.
Utseende Hvitt eller hvitt krystallinsk fast stoff. Oppløselig i kloroform, dimetylsulfoksid, etanol, metanol eller propanol, uoppløselig i propylenglykol eller polyetylenglykol 400
Standard Enterprise Standard
Oppbevaring Shading, begrenset bevaring
bruk Legemidlet kan være svært effektivt for å redusere blod og dihydro testosteron i prostata. Finasterid ingen affinitet til androgenreseptoren
Molecular Fomular C23H36N2O2
Molekylær vekt 372,54
Molekylær strukturBeskrivelse


Finasteride er en populær anti-androgen medisin produsert av Merck mest kjent som enten Proscar eller Propecia. Basert på progesteronskjelettet tilhører Finasteride en klasse medisiner som kalles 5alpha-reduktasehemmere og som sådan brukes til behandling som dreier seg om type 2 5-AR-baserte hendelser.
Som en type 2 5-AR-hemmer ble Finasteride utviklet for å behandle hårtap, prostataforstørrelse, samt prostatakreft.
Finasterid er svært vanlig blant de som supplerer med anabole steroider, men fremdeles frykter håravfall, men det er viktige ting du må forstå før du vurderer bruk av finasterid. Som androgen-suppressor kan Finasteride alvorlig hindre gevinsten som er gjort på syklus, alvorlig og på den grunn er det ikke sterkt anbefalt for konservering på syklus.Finasterid-applikasjon


1) .Finasterid, solgt under merkene Proscar og Propecia, er blant annet en medisin som brukes til behandling av godartet prostatahyperplasi (BPH) og mannlig mønster skallethet (MPB). Det er en type II og type III 5a-reduktaseinhibitor, 5a-reduktase, et enzym, konverterer testosteron til dihydrotestosteron (DHT).


2) .Finasterid brukes til å behandle mannlig mønster hårtap (androgenetic alopecia) hos menn. Behandling gir ca. 30% forbedring i hårtap etter seks måneders behandling, og effektiviteten varer bare så lenge stoffet tas.


3) .Finasterid brukes noen ganger i hormonutskiftningsterapi for mannlige til transsexuelle i kombinasjon med en form for østrogen på grunn av dets antiandrogenegenskaper. Imidlertid er liten klinisk undersøkelse av bruk av finasterid til dette formål utført, og bevis på effekt er begrenset.Doseringsadministrasjon


Finasterid kan gi ytterligere pasientbrosjyrer. Hvis du har spørsmål om denne informasjonen, vennligst kontakt apoteket.
Med eller uten mat tar finasterid
Selv om du føler deg bra, fortsett å ta finasterid. Ikke gå glipp av noen dose.
Å ta finasterid samtidig kan hver dag hjelpe deg med å huske å ta.
Hvis du savner dosen av finasterid, hopper du over den ubesvarte dosen og går tilbake til det rutinemessige doseringsregimet. Ikke ta 2 doser om gangen.
Spør din helsepersonell om hvordan du bruker finasterid.


Levering og frakt:

 

1. Vi sender innen 48 timer etter betaling.
2. Vi sender fra UPS, EMS, DHL, TN T, ect. Vi vil velge den beste kureren avhengig av forskjellige land, og finne den sikre måten å levere varen til.
3. Som Russland , Australia , Canada , er tollene svært strenge, men vi kan sikre 95 % levering. Vi har våre spesielle måter bare for deg.
4. Som vanlig kan du få varene med i 4-10 dager. Hvis   varene ble tapt eller ikke mottatt av andre grunner, vi sender oss gratis.
Vi har mange faste kunder over hele verden , og håper å etablere langsiktig samarbeid med deg. For ytterligere informasjon vennligst kontakt oss, vi vil gjøre vårt beste for å oppfylle din forespørsel. Takk.

xiadanliucheng.jpg


FAQ


Hva med betalingen? Er det sikkert?

A: Betaling kan være TT, West Union, Money Gram. Som en kjent leverandør betaler tusenvis av kjøpere som nevnt. Det er hjertelig velkommen til å besøke vårt selskap, diskutere og håndtere ansikt til ansikt.

 

Har produktkvaliteten din blitt godkjent av tredjeparts lab?

A: Ja, Alle produkter er strengt testet av våre QC, bekreftet av QA og godkjent av tredjeparts lab i Kina, USA, Canada, Tyskland, Storbritannia, Italia, Frankrike etc.So du vil være trygg på god kvalitet hvis du velger oss .

 

Accepterer du prøvebestilling?

A: Ja, vi aksepterer liten bestilling fra 10g, 100g og 1kg for evalueringskvaliteten på varene våre.

 

Er det noen rabatt?

A: Ja, for større mengder, støtter vi alltid med bedre pris.

 

Har du noen tilbakestillingspolitikk?

A: Ja, vi vil gli opp for helt gratis hvis parkler er beslag av toll uheldig, du trenger ikke å betale mer penger


Forespørsel