Galantaminhydrobromid Lycoremin CAS 1953-04-4

Galantaminhydrobromid Lycoremin CAS 1953-04-4

Galantamin Hydrobromide Lycoremin / Lycoris radiata PE / Spider Lily Pharmaceuticals Råmateriale Steroid Hormon Pulver Hurtige detaljer Produktnavn: Galantamin Hydrobromide Lycoremine / Lycoris radiata PE / Spider Lily Extract Original Plant: Shorttube Lycoris Utseende: Hvit til hvitaktig krystall ...

Produktdetaljer

Galantamin Hydrobromide Lycoremin / Lycoris radiata PE / Spider Lily Pharmaceuticals Råmateriale Steroid Hormon Pulver


Raske detaljer

Produktnavn: Galantamin Hydrobromide Lycoremine / Lycoris radiata PE / Spider lily

ekstrakt

Original Plant: Shorttube Lycoris

Utseende: Hvit til hvitt krystallpulver

Spesifikasjon: 98% ~ 99% Galantamin Hydrobromide

Synonym (er): Reminyl, Nivalin

Kjemisk navn: (4aS, 6R, 8aS) -6-hydroksy-3-metoksy-11-metyl-5,6,9,10,11,12-heksahydro-4aH-benzofuro [3a, 3,2-e, f ] [2] benzazepinhydrobromid

Testmetode: HPLC

Molekylær formel: C17H21NO3.HBr; C17H22BrNO3

Molekylvekt: 368,27

CAS-nr .: 1953-04-4


Beskrivelse

Galanthamin er naturlig ekstrahert fra lycoris utstråle, er en tertiær alkaloid avledet fra snøfall og nært beslektede arter. Det virker som en reversibel, konkurrerende acetylkolinesterase (ACHE) hemmer, mens den virker svakere på butyrylcholinesteren (BuChE). Den brukes til behandling av lidelser i det sentrale nervesystemet og kan brukes som motgift mot ikke-polariserende muskelavslappende midler. Galanthaminhydrobromid er en hvitt til nesten hvitt pulver; sparsomt oppløselig i vann; uoppløselig kloroform, eter og alkohol.

COA

Standard element

spesifikasjon

Testresultater

Identifisering (A, B, C, D)

Smelteområde

analyse~~POS=TRUNC

Tap ved tørking

Residue ved antennelse

klorid

sulfat

Kalsium

Jern

Totalt tungmetall

arsen

kadmium

Lede

Mercury

positiv

224,0 til 227,0 ° C

99,0% Min.

0,5% maks.

0,1% maks.

0,005% Maks.

0,006% Maks.

Passerer test

0.0005% Maks.

10 ppm maks.

Ikke mer enn 3 mg / kg.

0,1 ppm maks.

Ikke over 4 mg / kg.

0,1 ppm maks.

positiv

225,5 til 226,4 ° C

99,3%

0,024%

0,036%

<>

<>

Passerer test

<>

<10>

<1,0 mg="">

<0,1>

<1,0 mg="">

Ikke oppdaget (<0,005>

Totalt Plate Count

Gjær og mugg

E coli

Salmonella pr.25 gram

Staphylococcus

1000 cfu / g Maks.

100 cfu / g Maks.

Negativ

Negativ

Negativ

70 cfu / g

10 cfu / g

Negativ

Negativ

Negativ


fordeler

På grunn av de forbedrede nivåene av acetylkolin er galantamin ansvarlig for en rekke nootropiske fordeler.

Dette inkluderer bedre hukommelse dannelse og neuroplasticitet eller synaptisk plastisitet. Med andre ord blir hjernen din mer tilpassbar og kan reagere bedre på nye stimuli og lære med større letthet.


Det er også bevis for å foreslå en forbedret hastighet på minnet tilbakekalling er også forbundet med dette supplementet. En rekke brukere indikerer at tilskudd har også ført til økt oppmerksomhet, forbedret konsentrasjon og fokus. Beslutningsprosessen kan også forbedres.


Søvn er også forbedret av dette tillegget. Brukerne kan slappe av raskere og mer effektivt. Dette fører ikke bare til å sovne raskere (sammen med lavere nivåer av stress og angst), men også å sove dypere og våkne mer uthvilt. Dette er også et populært supplement for å hjelpe til med å oppnå det som er kjent som klare drømmer eller ikke-kroppsopplevelser.


Galantamin har offisielt blitt godkjent av FDA for behandling av Alzheimers sykdom. Det er ytterligere bevis for å støtte påstanden om at det kan være effektivt ved behandling av ting som ADD / ADHD, aldersrelatert kognitiv tilbakegang og andre former for demens.


Dosering

Galantamin er et kraftig hjernen supplement, med effekter som varer så lenge som 6 til 12 timer, bare fra en ganske moderat dose. Men doseringen varierer ganske mye avhengig av formålet med å ta galantamin og selvfølgelig brukeren.

For de fleste brukere er den anbefalte tablettdosen mellom 4 mg og 24 mg daglig. Planlegging er viktig fordi lavere doser gjennom dagen gir faktisk bedre resultater enn en stor dose.

Hvis du bruker galantamin for å forbedre dine kognitive evner, bør din daglige dose deles opp med en dose om morgenen og en annen dose tidlig på ettermiddagen. På denne måten vil du være mentalt klar hele dagen. Hvis du tar galantamin for å anspore på klare drømmer, er en liten dose ved sengetid bra, men du trenger en annen dose flere timer senere.blob.png

blob.pngblob.png

blob.png

Våre fordeler :

1) God kvalitet, renhet og gunstig.

Vårt firma er en profesjonell produksjon av hormon mellomprodukter i mange år, har våre produkter eksportert til Tyskland, Spania, Storbritannia, USA, Australia, Midtøsten, og så videre i andre land, og vi har fått veldig god tilbakemelding fra våre kunder. stol på oss.

Og vi er manufactory, så ikke noe problem for oss å kontrollere kvaliteten.


2) Betalingsmetode

Betalingsperiode: Western Union, Money gram, bankoverføring

Vi aksepterer Western Union, Money gram, bankoverføring, så det kan garantere at du kan få dine varer uten noe tilpasset problem

 

3) Reshipping Policy

Vi gjør også reship service med gratis kostnad hvis varene ble cached av egendefinerte

 

4) Rask og sikker frakt

Vanligvis vil du motta produktet innen 10-20 arbeidsdager.

Tollsatsen er over 90%.


blob.png
Forespørsel