TUDCA Powder Cas 14605-22-2 GBL Gamma-Butyrolacton Cas 96-48-0

1. Tauroursodeoksycholsyre TUDCA Pulver Anti Estrogen Steroider CAS 14605-22-2 C26H45NO6S 2. Tauroursodeoksykolsyre TUDCA Pulver Anti Estrogen Steroider CAS 14605-22-2 C26H45NO6S 3. Tauroursodeoksycholsyre TUDCA Pulver Farmaceutiske Råstoffer CAS 14605-22-2 C26H45NO6S 4. Tudca Powder ...

Produktdetaljer

1. Tauroursodeoksycholsyre TUDCA Pulver Antiøstrogen Steroider CAS 14605-22-2 C26H45NO6S  

2. Tauroursodeoksycholsyre TUDCA Powder Anti Estrogen Steroider CAS 14605-22-2 C26H45NO6S

3. Tauroursodeoksycholsyre TUDCA Pulver Farmaceutiske råstoffer CAS 14605-22-2 C26H45NO6S   

4. Tudca Powder Vekttap Steroider, Tauroursodeoxycholic Acid For Steroid PCT

 

Rask detalj

Bare de mest dedikerte og seriøse bodybuilders har hørt om TUDCA.
De bruker den til å holde leveren trygg og oppdatert, selv når man bruker orale steroider. Siden gutta finner denne forbindelsen for å være en veldig fordelaktig orgelrengjør mens du er på syklus og for PCT, har TUDCA blitt en ingrediens i noen bodybuilding kosttilskudd.

Produktnavn

Tauroursodeoksycholsyre

Alias

TUDCA, Tauro Ursodesoxy Cholic Acid

CAS

14605-22-2

MF

C26H45NO6S

MW

499,70

Purity

99%

grade

Farmasøytisk karakter

Utseende

Hvitt krystallinsk pulver


Hva er Tauroursodeoxycholic acid?
Narkotika og klinisk bruk Tauroursodeoxycholsyre, også kjent som taurokolisk ursodeoksyolsyre, kjemisk navn er 3a, 7β-dihydroksykal alkanoyl-N-taurin, den er hovedsakelig til stede i svinebarnsgalle. Det er den aktive ingrediensen i bjørnenes bakke. Det har mange effekter som antispasmodisk, antikonvulsiv, antiinflammatorisk og oppløser gallestein og så videre.

Tauroursodeoxycholic acid (TUDCA) er en ambifil galle syre. Det er taurinkonjugatformen av ursodeoxycholsyre (UDCA). Mennesker er funnet å ha spor av TUDCA. Imidlertid inneholder bjørner store mengder TUDCA i deres galde; UDCA og konjugater omfatter omtrent 47% av gallen inn
Amerikanske sorte bjørner og opptil 76% i asiatiske bjørner. TUDCA har blitt brukt i gamle asiatiske farmakopéer for sine antatte gunstige effekter. UDCA er produsert i flere land for behandling av gallestein og levercirrhose. Det er ikke godkjent av Food and Drug Administration, i
USA, mens UDCA er godkjent i USA for behandling av primær biliær cirrhose. Løpende forskning er å finne TUDCA har reduserende apoptotiske effekter, hjulpet med hjertefunksjon, Huntingtons sykdom, Parkinsons sykdom og slag. Nylig har TUDCA vist seg å ha beskyttende effekter i øyet, spesielt når det gjelder retinal degenerative lidelser.

Hvordan virker Tauroursodeoxycholic acid?

Tauroursodeoxycholic syre er en naturlig galle syre skilt fra bjørn galle, det er en kjemisk, i kroppen er det kombinert med taurin å være til stede i galle, det er en hydrofil syre, som et cholesterol gallstones oppløsende agent.it kan redusere sekresjon av kolesterol i leveren og lavere kolesterolmetning av galle, og fremme sekresjonen av gallsyrer, og det kan øke løseligheten av kolesterol i gallen, slik at det kan gjøre kolesterolgallesten oppløse eller forhindre dannelse av steiner. Det kan øke sekresjonen av galle, og slapp av gallekanal munnslemkner for å produsere koleretisk effekt, det bidrar til utslipp av steiner. Dette produktet kan ikke oppløse andre typer gallestein. Det er nyttig i behandlingen av kolesterolstein, hyperlipidemi, gallsekresjonsforstyrrelser, primær biliær cirrhose, kronisk hepatitt, gallrefluks gastrit og forebygging av lever-allograft-avvisning og reaksjon. Litolyseffekten av dette produktet er noe svakere enn CDCA.

Hva er bruk av Tauroursodeoxycholic acid?
Tauroursodeoksycholat hemmer human kolangiokarcinomvekst via Ca2 +, PKC- og MAPK-avhengige veier.

 

Leverpleie

Til steroidbrukeren er innlemmelsen av TUDCA i et syklus regime viktig for å beskytte kroppen din mot dårlige bivirkninger. Over tid kan noen som har brukt en moderat mengde orale steroider, legge en alvorlig belastning på leveren. Som steroider passerer gjennom leveren og metaboliserer, forårsaker de celleskader. Skaden på leverenceller med steroider kan føre til gulsot og alvorlig leversykdom. I tillegg kan steroider direkte hemme produksjonen og strømmen av galle fra leveren, dette kalles kolestase. TUDCA har blitt brukt til å hjelpe galdeflyten (fikse kolestase) og hjelpe til med å rense ut leveren.

Tauroursodeoxycholic acid (TUDCA) er et leverhjelp innført som et supplement av ThermoLife i produktets lever lenger. Det ser ut som en god ressurs for å forhindre kolestase, en av de største risikoene med 17 alkylerte steroider.

Tauroursodeoksycholsyre er et anti-kolestatisk middel, modulerende protein kinase C (PKC) -vei. PKC reduserer iskemisk skade i flere organer. Dens isoform modulerer ezrin, et nøkkelprotein i vedlikehold av celle lamellipoidale forlengelser.

TUDCA, en metabolitt til UDCA (Ursodeoxycholic acid), er i utgangspunktet et spesielt galdeenzym som naturlig produseres i leveren. TUDCA har blitt bevist i over 220 dokumenterte tilfeller for å forbedre både leveransens ytelse og redusere eksisterende skader. TUDCA (lever lengre) reduserer enzymatisk stress på leveren.


Forespørsel