Pregabalin Cas 148553-50-8

Pregabalin Cas 148553-50-8

99% Renhet Pharmaceutical Raw Materials Smertepest Pregabalin Lyrica White Powder Pregabalin / Behandling Antiepileptika Drugs CAS 148553-50-8 Grunnleggende informasjon: Navn: Pregabalin Synonym: Pregablin; 3- (Aminometyl) -5-metyl-heksansyre CAS: 148553- 50-8 MF: C8H17NO2 MW: 159,23 Analyse: 99,5% Utseende: ...

Produktdetaljer

99% Renhet Pharmaceutical Raw Materials Pain-Killing Pregabalin Lyrica   Hvitt pulver   Pregabalin / Behandling Antiepileptiske legemidler CAS 148553-50-8

Grunnleggende informasjon :
Navn: Pregabalin
Synonym: Pregablin; 3- (aminometyl) -5-metyl-heksansyre
CAS: 148553-50-8
MF: C8H17NO2
MW: 159,23
Analyse: 99,5%
Utseende: Hvit Krystallpulver
Betaling: T / T, Western Union og Money Gram
Levering: Innen 24 timer etter betalingen
Express: EMS, DHL, FedEx, etc (dør til dør)
Bruk: Nye antiepileptiske stoffer. Brukes ved behandling av perifer neuropati, eller delvis anfall, adjuvansbehandling.

Produkt introduksjon:
Pregabalin virker ved å redusere den unormale elektriske aktiviteten i hjernen. Det tas sammen med andre medisiner for epilepsi. Pregabalin kan også være nyttig i behandlingen av symptomene på generalisert angstlidelse (GAD), spesielt hvis andre legemidler som hyppigere er foreskrevet for personer med denne tilstanden, ikke passer. GAD er en langsiktig tilstand hvor angst er et stort symptom.
Pregabalin, også kjent som isobutyl-aminobutyrsyre (-isobutyl-GABA) og solgt under handelsnavnet Lyrica, er et medikament som brukes til behandling av epilepsi, nevropatisk smerte, fibromyalgi og generalisert angstlidelse. Dens bruk for epilepsi er som tilleggsbehandling for partielle anfall med eller uten sekundær generalisering hos voksne.

Pregabalin er en strukturell analog av nevrotransmitteren GABA, og tilhører derfor den -Aminosmørsyre-analoge klassen av antiepileptiske legemidler. Det er en ionkanalmodulator som har smertestillende, antikonvulsiv, beroligende og anxiolytisk egenskaper. Pregabalin er en potent gabapentinoid og nær analog av GABOB (-hydroksy-GABA), baclofen (- (4-klorfenyl) -GABA) og fenibut (-fenyl-GABA).
Beskrivelse:
Pregabalin er beskrevet kjemisk som (S) -3- (aminometyl) -5-metylheksansyre. Den molekylære formel er C8H17NO2 og molekylvekten er 159,23. Den kjemiske strukturen av pregabalin er:


blob.png


LYRICA (pregabalin) Kapsler administreres oralt og leveres som påtrykte hårde skallkapsler som inneholder 25, 50, 75, 100, 150, 200, 225 og 300 mg pregabalin, sammen med laktosemonohydrat, maisstivelse og talkum som inaktive ingredienser . Kapselskjellene inneholder gelatin og titandioksid. I tillegg inneholder de oransje kapselskjellene rødt jernoksid og de hvite kapselskjellene inneholder natriumlaurylsulfat og kolloidalt silisiumdioxid. Kolloid silisiumdioksyd er et produksjonshjelp som kanskje finnes i kapselskjellene. Prutabalin er et hvitt til off-white, krystallinsk fast stoff med en pKa1 på 4,2 og en pKa2 på 10,6. Det er fritt løselig i vann og både basiske og sure vandige løsninger. Loggen til partisjonskoeffisienten (n-oktanol / 0,05 M fosfatbuffer) ved pH 7,4 er - 1,35.

LYRICA (pregabalin) oral oppløsning, 20 mg / mL, administreres oralt og leveres som en klar, fargeløs løsning inneholdt i en 16 fluid ounce hvit HDPE-flaske med polyetylenforet lukning. Den orale oppløsningen inneholder 20 mg / ml pregabalin, sammen med metylparaben, propylparaben, vannfri monobasisk natriumfosfat, vannfri dibasisk natriumfosfat, sukralose, kunstig jordbær # 11545 og renset vann som inaktive ingredienser.

Hvordan skal jeg bruke denne medisinen?

For å behandle nevropatisk smerte assosiert med diabetisk nevropati og etter herpetic neuralgi, er den anbefalte voksen startdosen pregabalin 150 mg per dag, gitt i 2 eller 3 delte doser (f.eks. 75 mg to ganger daglig eller 50 mg 3 ganger daglig).

For å behandle nevropatisk smerte assosiert med sentralnervesystemet, er den anbefalte voksne startdosen pregabalin 150 mg per dag, gitt i 2 delte doser (f.eks. 75 mg to ganger daglig).

For å behandle smerter assosiert med fibromyalgi, er den anbefalte voksen startdosen pregabalin 150 mg per dag, gitt i 2 delte doser (f.eks. 75 mg to ganger daglig).

Etter en ukes behandling kan legen din øke dosen av pregabalin til 300 mg per dag, gitt i 2 delte doser (f.eks. 150 mg to ganger daglig). Maksimal anbefalt daglig dose pregabalin er 600 mg.

Mange ting kan påvirke dosen medisinering som en person trenger, for eksempel kroppsvekt, andre medisinske forhold og andre medisiner. Hvis legen din har anbefalt en annen dose enn de som er oppført her, må du ikke endre måten du tar medisinen uten å konsultere legen din.
Pregabalin kan tas med mat eller på tom mage.

Det er viktig å ta denne medisinen nøyaktig som foreskrevet av legen din. Hvis du savner en dose av denne medisinen om noen timer, ta den så snart som mulig og fortsett din vanlige tidsplan. Hvis det er nesten tid for neste dose, hopper du over den ubesvarte dosen og fortsetter med din vanlige doseringsplan. Ikke ta en dobbel dose for å gjøre opp for en savnet. Hvis du er usikker på hva du skal gjøre etter å ha mistet en dose, kontakt legen din eller apoteket for å få råd.

Oppbevar denne medisinen ved romtemperatur i originalemballasjen og oppbevar den utilgjengelig for barn.

Ikke kast medisiner i avløpsvann (f.eks. I vasken eller på toalettet) eller i husholdningsavfall. Spør apoteket om hvordan du skal kaste bort medisiner som ikke lenger er nødvendig eller har gått ut.
COA:

POSTER

STANDARDER

RESULTATER

Utseende

Et hvitt til off-white pulver

hvitt pulver

Identifikasjon

A. oppfyller kravet

Sams

B. IR: lik referansestoff

Sams

Tap ved tørking

≤0.5%

0,21%

Spesifikk rotasjon

+ 10,0 ° ~ + 13,0 °

+ 10,8 °

Relaterte substanser

Enhver urenhet ≤0,1%
Total urenhet ≤0,8%

0,05%
0,10%

Renhet Med HPLC R-isomer

≤0.15%

0,10

Residue på tenning

≤0.1%

0,05%

Residual løsningsmidler

Isopropylalkohol ≤5000ppm
Etylacetat ≤5000ppm

150 print pr
250ppm

Tungmetaller

≤10ppm

Sams

klorider

≤0.05%

Sams

analyse~~POS=TRUNC

98% ~ 102,0%

99,8%

Konklusjon

Analyser i henhold til fabrikkstandard, samsvar


Forespørsel