Noopept Powder Cas 157715-85-0

Noopept Powder Cas 157715-85-0

Smarte stoffer prohormon steroider noopept rå hvitt pulver for Nootropic agent nr. 157115-85-0 Noopept Powders Pharmaceutical Raw Materials Resip Free Noopept Drug Nefiracetam Pulver For Alzheimer Demenz Smarte stoffer prohormon steroider Noopept rå hvitt pulver for Nootropic agent nr. 157115-85-0 .. .

Produktdetaljer

Smarte stoffer prohormon steroider noopept rå hvitt pulver for Nootropic agent nr. 157115-85-0 Noopept Powders Pharmaceutical Raw Materials Reship Free Noopept Drug Nefiracetam Powder For Alzheimer Demenz

Smarte stoffer prohormon steroider noopept rå hvitt pulver for Nootropic agent nr. 157115-85-0

Rask detalj

Produktnavn

Noopept; N- (1- (fenylacetyl) -L-prolyl) glycinetylester

Nei.

157115-85-0

Molekylær formel

C17H22N2O4

Molekylær vekt

318,37

analyse~~POS=TRUNC

99%

Utseende

Hvitt, hvitt, krystallinsk pulver

Gradstandard

Matkarakter, Medisinsk karakter

Utseende

Hvit krystall eller krystallinsk pulver

Oppbevaring

Oppbevares i godt lukket beholder, beskyttet ...

bruk

1. Forbedre minnet
2. Behandling av Alzheimers sykdomblob.png

Noopept Beskrivelse

Noopept er merkenavnet for N-fenylacetyl-L-prolylglycinetylester, et syntetisk neotropisk molekyl.
Noopept har en lignende effekt som piracetam, ved at den gir en mild kognitiv boost etter tilskudd.
Noopept gir også en subtil psykostimulerende effekt.

Noopept har en mye lavere standard dose enn piracetam (10-30 mg, sammenlignet med 4800 mg), og det gir en generell nevrobeskyttende effekt etter tilskudd. Denne nevroprotektive effekten oppstår under ulike tilstander av kognitivt traume, inkludert oksidativt stress og fysisk traumer.

Det er imidlertid ingen bevis for at Noopept gir fordeler for personer uten kognitive lidelser. Det er behov for flere studier for å bestemme hovedmekanismer som er ansvarlige for Noopepts nevrobeskyttende effekt.

Den eneste menneskelige studien som sammenligner Noopept og piracetam antyder at de to har en sammenlignbar effekt, når den mindre effektive dosen er tatt i betraktning.

Funksjon :

Forbedrer hjernens aktivitet, strenthens minne, øke evnen til å fucus, øke evnen til å lære
Noopept er ikke et racetam (på grunn av ikke å ha et 2-okso-pyrrolidinskjelett), men er vanligvis gruppert sammen i samme kategori fordi det deler lignende virkningsmekanismer med racetamfamilien, hovedsakelig modulering av acetylkolinsystemet, så vel som modulering av AMPA-reseptorer. Det har nære bånd til den populære racetam-familien av nootropics som er kjent for sine fordeler på kognitiv evne, i tillegg til deres nevrobeskyttende egenskaper.

Hva gjør Noopept til en verdifull nootropic i verktøykassen din er at effektene følges nesten umiddelbart etter inntak. Når det er sammenlignet med tradisjonelle racetamer, har det vist seg å være 1000 ganger sterkere enn det prototypiske racetammedisinet, piracetam.Noopept er et prodrug for det endogene peptidet cykloprolylglycin. Som et resultat kan Noopept tas i sammenlignbart mindre doser for å gi de samme resultatene som Piracetam.

Minne og læring

Noopept er et neotropisk supplement som har fått mye oppmerksomhet i det siste. Noopepts mest vektede fordel er hvordan det kan forbedre minnet og forbedre læringsprosessen. Noopept, som Piracetam, hjelper med minneformasjon, men med ekstra fordeler som ikke er tilstede i sistnevnte, som er minnekonsolidering og minneinnhenting.

Noopept muliggjør riktig styring av alle former for stimuli som de behandles av hjernen, noe som muliggjør bedre henting av minne. Med andre ord, signaler som blir behandlet av våre sanser, er mer strømlinjeformet da de blir transportert inn i hjernen vår i form av minne.

Gjennom fortsatt bruk av Noopept vil du legge merke til at du er i stand til å behandle mer informasjon og kunne behandle dem til bruk i dine daglige aktiviteter. Du kan til og med hente navn, steder, kanskje et ord som er sagt i et sjanse møte, en sangtittel som du trodde du har glemt før, og så videre. Minnefeil vil være en ting fra fortiden, eller i det minste holdes til et minimum.

Hvordan ta

Anbefalt dose, aktive mengder, andre detaljer
For å supplere Noopept, ta 10 - 30 mg, en gang daglig, i opptil 56 dager om gangen. Mer forskning er nødvendig for å bestemme den optimale humane dosen for Noopept.

forholdsregler

1. Juster dosen for pasienter med leverdysfunksjon.
2. Det kan forringe symptomene på Huntingtons chorea.
3. Pasienter som er allergiske mot dette legemidlet eller andre legemidler av pyrrolidon-klasse er ikke tillatt.
4. Sikkerhetsområde: 0,3 ~ 1,8 g / d.

Absorpsjon og serum

Til tross for de fleste dyrs bevis ved bruk av injeksjoner som administreringsmetode, synes Noopept å ha bioaktivitet etter oral inntak hos mennesker.

Det kan krysse gastrointestinale kanaler i rotter etter en oral dose på 50 mg / kg, der den har en Tmax på 0.116 timer (7 minutter) og når en Cmax på 0,82mcg / mL i serum; Forfatterne bemerket at serumkonsentrasjonen og utskillelsekinetikken på 50 mg / kg oral Noopept konkurrerte med 5 mg / kg injeksjoner.
Når man ser på hjernekonsentrasjoner, når Cmax på 50 mg / kg hos rotter etter oral inntak (menneskelig ekvivalent på 8 mg / kg) 1,289 mg / ml ved en Tmax på 0,115 timer (7 minutter); På grunn av mangel på forskjell mellom serum og nevrale konsentrasjoner, er det sagt at Noopept lett kan krysse blodhjernebarrieren.

Minneforbedring

Tips:

Hvordan foretar du en bestilling?

1. Fortell oss hva du trenger (bruk for hva / produktnavn og antall), du vil få et råd og et tilbud.
2. Full betaling ville bli gjort når vi kom til en avtale om alle detaljer.
3. Varene dine vil bli sendt ut innen 24 timer etter betaling, sporingsnummer tilgjengelig.
4. Varene kommer til deg i 3 ~ 7 dager.

HVORFOR VELGE OSS?
1. Høy kvalitet: Våre fabrikker er profesjonelle i råpulverproduksjon med erfaring over 10 år. Vi har godt omdømme over hele verden, og våre produkter er eksportert til Tyskland, Norge, Polen, Finland, Spania, Storbritannia, Frankrike, Russland, USA, Australia, Japan, Korea og mange andre land, over 100kgs hver måned.

2. Konkurransedyktig pris: Alle pulver leveres fabrikk direkte, det er fabrikkpris og omsettelig.

3. Rask og sikker levering: Dine varer vil bli sendt ut innen 24 timer etter betaling, sporingsnummer tilgjengelig, tollkort rate ≥99%.

4. God pre- og ettersalgs service: Eventuelle problemer, vær så snill å kontakt oss, vi vil alltid være online for deg.

Høy kvalitet, konkurransedyktig pris, rask og sikker levering, god service, det er oss! Velkommen til å kontakte!

Flere produkter:

elementer

Pulvernavn

Testost-serien

Testosteron propionat

Testosteron Enanthate

Testosteron Decanoate

Testosteronacetat

Testosteronfenylpropionat

Testosteron-kypionat

Testosteron Isokaproat

Testosteron Undecylenate

Sustanon 250

Nandro-serien

Nandrolone Decanoate (DECA)

Nandrolon-fenylpropionat

Nandrolon Cypionate

Nandrolon Undecylate

Nandrolon propionat

Boldenone Undecylenate


Trenbolonacetat

Trenbolon Enanthate

Trenbo-serien

Trenbolon Hexahydrobenzylkarbonat

Metenolonacetat

Methenolon Enanthate

Metenolon-serien

Dianabol

Anavar

Oral Series

Winstrol

anadrol

Arimidex

Femara

Anti-østrogen-serien

Aromasin

Nolvadex

Clomifencitrat

MK-2866 (Ostarine)

Mk-677

SARMS-serien

S4

GW 1516

YK11

SR 9009

RAD 140

LGD 4033

Forespørsel