Nicotinamid Mononucleotide CAS: 1094-61-7

Nicotinamid Mononucleotide CAS: 1094-61-7

Beskrivelse: ß-Nikotinamid mononukleotid (ß-NMN) er et mellomprodukt i biosyntesen av nikotinamid adenindinukleotid (NAD +; artikkel 16077). Nikotinamidfosforibosyltransferase (Nampt) katalyserer kondensasjonen av nikotinamid med 5-fosforibosyl-1-pyrofosfat for å generere ...

Produktdetaljer

Grunnleggende informasjon:


Kjemisk navn: BETA-NICOTINAMIDE MONONUCLEOTIDE
MF: C11H15N2O8P
MW: 334,22
CAS: 1094-61-7
Utseende: hvitt pulver
Renhet: over 99%

Beskrivelse:

P-nikotinamidmononukleotid (ß-NMN) er et mellomprodukt i biosyntesen av nikotinamidadeninukleotid (NAD +; varenr. 16077). Nikotinamidfosforibosyltransferase (Nampt) katalyserer kondensasjonen av nikotinamid med 5-fosforibosyl-1-pyrofosfat for å generere ß-NMN, som deretter blir omdannet til NAD + av β-NMN adenyltransferase.1 Ved 50-100 uM er ß-NMN blitt brukt til å forbedre NAD-biosyntese og glukosestimulert insulinsekresjon i en Nampt +/- musemodell av metabolske sykdommer, noe som viser en rolle for Nampt i ß-cellefunksjon.2 Videre ved 500 mg / kg / dag har det vist seg å lindre glukoseintoleranse i diett-induserte mus med diabetes med høyt fettinnhold, ved å gjenopprette NAD + -nivåer.


Nikotinamidmononukleotid ("NMN" og "β-NMN") er et nukleotid avledet fra ribose og nikotinamid. I likhet med nikotinamidribosid er NMN et derivat av niacin, og mennesker har enzymer som kan bruke NMN til å generere nikotinamidadenin dinucleotide (NADH).


Fordi NADH er en kofaktor for prosesser inne i mitokondrier, for sirtuiner og for PARP, er NMN blitt studert i dyremodeller som et potensielt nevrobeskyttende og anti-aldrende middel. Kostholdstilskuddsbedrifter har aggressivt markedsført NMN-produkter som hevder disse fordelene, selv om det ikke er noen klinisk studie på mennesker publisert ennå.

Beta-Nikotinamid Mononukleotid Bruksområde:

Koenzymet NAD og dets derivater er involvert i hundrevis av metabolske redoksreaksjoner og blir brukt i protein ADP-ribosylering, histondesetylering og i noen Ca2 + signalveier.

NMNAT (EC 2.7.7.1) er et sentralt enzym i NAD-biosyntese, som katalyserer kondensasjonen av nikotinamidmononukleotid (NMN) eller nikotinsyre-mononukleotid (NaMN) med AMP-delen av ATP for å danne NAD eller NaAD.

NMNAT1 er den mest uttrykte av tre ortologe gener med nikotinamid-nukleotid adenylyltransferase (NMNAT) aktivitet. Genmanipulerte mus som mangler NMNAT1 dør under tidlig embryogenese, noe som indikerer en kritisk rolle for dette genet i organismerbar levedyktighet. [Sitering nødvendig] I motsetning, mus som mangler NMNAT2, som uttrykkes hovedsakelig i nevrale vev, fullfører utviklingen, men dør like etter fødselen.

NMNAT1 kan imidlertid dispenseres for cellelevedyktighet, ettersom homozygot sletting av dette genet forekommer i glioblastomatumorer og cellelinjer. NMNAT enzymatisk aktivitet er sannsynligvis essensiell på cellenivå, da fullstendig ablasjon av NMNAT-aktivitet i modellorganismer fører til cellulær uvennlighet.


COA

Produktnavn Beta-nikotinamidmononukleotid
CAS-nr. 1094-61-7 Ytre pakking 1KG foliepose
Produksjonsdato 20181007 Holdbarhet 20201006
Standard vedtatt USP
Analysevarer spesifikasjon resultater
Utseende Hvitt eller nesten hvitt krystallinsk pulver Sams
Utseende av løsning (5% vekt / volum i vann) Fargeløs til blekgul og klar Fargeløs og tydelig
Vann ≤6% 0,3%
arsen ≤1ppm <1>
Tungmetaller ≤10ppm 99,3%
Oppbevaring Oppbevares i forseglede beholdere på et kjølig og tørt sted, beskytt mot lys, fuktighet og skadedyrsangrep
Konklusjon Utdannet


bilde


Våre tjenester

1. Rik opplevelse.
Etter å ha vært spesialisert på dette feltet i 10 år, har vi rik erfaring og bredt salgsnettverk rundt ordet. Steroidene og hormonene våre er eksportert til utlandet, som Europa, Afrika, Asia, Amerika og andre land. Vi har etablert et langt forretningsforhold med våre gjester vi trenger å få tilbakemelding fra.


2. Stor kvalitet og høy renhet
God kvalitet er den første basen for vår suksess. Alle produktene våre har høy renhet. Dermed kan det sørge for at etterspørselen din. Velkommen til å bestille prøvene, MOQ bare 10 gram.


3. Tryggeste og raskeste levering.
Vi har masselagre, slik at vi kan ordne leveringen innen 24 timer når vi mottar betalingen. Da vil sporingsnummer bli informert raskt etter sending.
Vi har vår egen måte å pakke på, som kan sende 0,01 kg til 50 kilo produkter om gangen.


4. God ettersalgsservice.
24/7 er tilgjengelig. Vi vil fortelle deg pakken oppdatert info ASAP. Og prøv vårt beste for å løse forskjellige problemer du kan støte på.


5. Erfaringsmessig orden og samarbeid
Foruten rå steroidpulver og væsker, tilbyr vi hormonløsning og formel. Vi kan lære deg eller diskutere hvordan du lager hormonløsning på nettstedet. Ethvert besøk på vårt laboratorium er velkommen.

Forespørsel