Furazabol Powder Cas 1239-29-8

Muskelbygging Steroidpulver Furazabol -Thp Myotolon Miotolon CAS 1239-29-8 Androfurazanol Miotolan Steroid Hormoner Pulver Anti-aterosklerose Narkotika Furazabol THP Furazabol ble opprinnelig produsert i Japan i tabeller med 1 mg styrke. Dan Duchaine var veldig unimpressed med dette stoffet, og noterte ...

Produktdetaljer

Muskelbygging Steroid   Pulver   Furazabol-Thp Myotolon Miotolon CAS 1239-29-8

Androfurazanol Miotolan Steroid Hormoner   Pulver   Anti-aterosklerose narkotika   Furazabol   THP


Beskrivelse

Hvitt krystallinsk pulver

tester

Analyse Standard

resultater

Smeltepunkt

152 ~ 156 grader celsius

152 grader celsius

Spesifikk rotasjon

+ 34 ° ~ + 42 °

+ 39 °

Tap ved tørking

≤1.0%

0,36%

analyse~~POS=TRUNC

97% ~ 103%

98,5%


Furazabol ble opprinnelig produsert i Japan i tabeller med 1 mg styrke. Dan Duchaine var veldig unimpressed med dette stoffet, og merket at han sjelden så noen store japanske kroppsbyggere. Jeg er tilbøyelig til å være enig, men la oss ta en titt på det, siden det har blitt ganske populært helt siden det er kommet fram på mange underjordiske laboratories prislister.

Å finne ut informasjon om dette var vondt, siden det meste er på japansk, og ingen idrettsutøvere bruker det virkelig. Uansett, med hensyn til dets halveringstid og aktiv livstid (og deteksjonstid), vurderer jeg ganske mye av det jeg har sett i studier. En studie sa at halveringstider for uendret furazabol hos to personer var henholdsvis 1,87 og 1,29 timer, og den gjenvunnede mengden i 48 timer var i gjennomsnitt 24% (henholdsvis 33% for en, 15% for den andre) (4 ). Uheldigvis for testet idrettsutøvere metaboliseres Furazabol i kroppen i 16-hydroksyfurazabol og skilles deretter ut i urinen. Tilstedeværelsen av denne forbindelsen i urin kan overvåkes med en veldig enkel, standard prosedyre (4) for urinscreening, og dette er innlemmet i den generelle dopprøveprotokollen for anabole steroider ansatt av IOC og andre slike uønskede byråer.

Kroppsbygging fordeler
Furazabol (Miotolan) er en 17-alfa-alkylert oral steroid som er avledet fra dihydrotestosteron (DHT), den er et derivat av den anabole steroidstanozolol. Den adskiller seg fra stanozolol ved å ha et furazan ringsystem i stedet for pyrazol. Den har en c-17alfa metylgruppe, som gjør at den kan tas oralt og forårsaker hepatotoksisitet hos enkelte individer. Fazazabol ikke aromatiserer og har også svært minimal oppblåsthet, derfor er det lite eller ingen vannretensjon når man administrerer stoffet. muskel begynner å virke mye tettere og vanskeligere, derfor bør det gi et magert og vaskulært utseende.

Interessant, det har også ingen 3-keto gruppe, som er nødvendig for androgen binding. Dette hindrer tydeligvis androgenaktiviteten til forbindelsen og begrenser dermed dens muskel- og styrkebyggende evner. På grunn av sin androgene virkning og mangel på østrogen aktivitet, bør kroppsbyggere med relativt lavt kroppsfett legge merke til en muskelherdende effekt ved bruk av tilstrekkelige doser. Det er moderat kraftig androgen aktivitet, og det gir en relativt lav risiko for gyno eller negative effekter på libido. Dette er egenskaper som deles av Stanozolol. Det er av denne grunn at Furazabol er vanligst sammenlignet med Stanozolol i både deres strukturer og effekter.

Merkbare gevinster i magert muskelmasse og styrke vil sannsynligvis ikke oppnås dersom det ikke brukes doser på minst 200 mg / dag. Store vekst i vekt vil heller ikke skje med denne steroiden heller, så økt blodtrykk og smertefulle ryggpumper bør ikke være et problem. Hvis det brukes til det spesielle formålet med å forbedre utseendet på brukermusklene, kan Furazabol være ganske gunstig når det brukes sammen med andre anabole forbindelser.

Risiko / bivirkninger av furazabol
Furazabol kan ikke aromatisere og derfor østrogen bivirkninger er ikke et problem med denne forbindelsen. I tillegg er stoffet relativt mildt når det gjelder forventede androgene bivirkninger, og derfor bør disse ikke være en kilde til bekymring for de fleste brukere. Dette er også en grunn til at Furazabol er et relativt trygt valg for kvinner.

Den eneste virkelige årsaken til bekymring for de fleste brukere ville være at forbindelsen er avledet fra dihydrotestosteron som den angår (1,4). Dette vil selvsagt indikere at bivirkninger assosiert med dihydrotestosteron kan bli tydelige ved bruk av medikamentet. Hårtap, akne og prostataforstørrelse er alle mulige bivirkninger som kan oppstå ved administrering av forbindelsen.

Finasterid vil vanligvis bidra til å forebygge eller minimere effektene av dihydrotestosteron, men det vil ikke hjelpe med dette på grunn av furazabol. Dette skyldes det faktum at stoffet er som avledet fra dihydrotestosteron, og så vil androgenaktiviteten ikke økes via interaksjon med 5-alfa-reduktase-enzymet. Imidlertid bør disse beslektede bivirkningene være tolerable hvis doser og sykluslengde holdes innenfor rimelige grenser.

Som nevnt tidligere, siden forbindelsen er 17-alfa-alkylerte leververdier vil sannsynligvis heves når den administreres. Av denne grunn, og det faktum at permanent leverskade er mulig, anbefales det at en bruker begrenser bruken av legemidlet i ca 4-8 uker. Denne moderate bruksperioden bør ikke føre til alvorlige komplikasjoner når det gjelder leverhelse.

Bruk / dosering av furazabol
Når det gjelder dosering, for uerfarne hannbrukere bør doser i området 30-90 milligram per dag være tilstrekkelig til å fremme svært merkbare gevinster. På grunn av den korte aktive levetiden til forbindelsen, bør flere doser om dagen administreres. Tre til fire vil trolig være det minste som er nødvendig for å gi brukerne stabile blodkonsentrasjoner av stoffet.

Når det gjelder riktig dose for bruk av kvinner, bør 5 til 20 milligram per dag være tilstrekkelig til å oppleve gevinster i muskelmasse og tetthet. Som alltid er doser som er større enn de som er anbefalt her, blitt eksperimentert med både menn og kvinner. Selvfølgelig med disse økende dosene kommer større risiko og sannsynlighet for uønskede bivirkninger oppleves.

Selv om det har vært utført noen studier som har vist at Furazabol har liten effekt på endogen testosteronproduksjon, brukte de fleste studier relativt små doser, mye mindre enn det som trengs for å oppleve noen form for muskelbyggende effekt. Av denne grunn, sammen med det faktum at det ikke er sannsynlig at noen mannlige brukere vil administrere Furazabol uten å kjøre noen annen type anabole steroid (er) i forbindelse med den, bør den vanlige protokollen for gjenoppretting etter syklus følges.


Forespørsel