Anti-Aging Drug Β-NMN Raw Material

Anti-Aging Drug Β-NMN Raw Material

Produktdetaljer Beskrivelse Nikotinamidmononukleotid (NMN), et produkt av NAMPT-reaksjonen og et viktig NAD +-mellomprodukt, forbedrer glukoseintoleranse ved å gjenopprette NAD + -nivåer i HFD-induserte T2D-mus. NMN forbedrer også insulinfølsomhet i leveren og gjenoppretter genuttrykk relatert til ...

Produktdetaljer


Produkt detaljer

Identifikasjon
Navn
Nikotinamid ribonukleotid
synonymer
Nikotinamid mononukleotid; Nikotinamid ribonukleosid 5'-fosfat; Nikotinamid ribonukleotid; Nikotinamid ribotid; beta-D-NMN; beta-NMN

Molekylær struktur


Molekylær formel
C11H15N2O8P
Molekylær vekt
334,22
CAS-registreringsnummer
1094-61-7
EINECS
214-136-5


Beskrivelse
Nikotinamidmononukleotid (NMN), et produkt av NAMPT-reaksjonen og et viktig NAD + -mellemprodukt, forbedrer glukoseintoleranse ved å gjenopprette NAD + -nivåer i HFD-induserte T2D-mus. NMN forbedrer også leverfølsom insulinfølsomhet og gjenoppretter genuttrykk relatert til oksidativt stress, inflammatorisk respons og døgnrytme, delvis gjennom SIRT1-aktivering. NMN brukes til å studere bindingsmotiver innenfor RNA-aptamerer og ribozymaktiveringsprosesser som involverer β-nikotinamidmononukleotid (β-NMN) -aktiverte RNA-fragmenter. Den skal bare brukes til forskning.

applikasjon
Koenzymet NAD og dets derivater er involvert i hundrevis av metabolske redoksreaksjoner og blir brukt i protein ADP-ribosylering, histondesetylering og i noen Ca2 + signalveier. NMNAT (EC 2.7.7.1) er et sentralt enzym i NAD-biosyntese, som katalyserer kondensasjonen av nikotinamidmononukleotid (NMN) eller nikotinsyre-mononukleotid (NaMN) med AMP-delen av ATP for å danne NAD eller NaAD.

NMNAT1 er den mest uttrykte av tre ortologe gener med nikotinamid-nukleotid adenylyltransferase (NMNAT) aktivitet. Genmanipulerte mus som mangler NMNAT1 dør under tidlig embryogenese, noe som indikerer en kritisk rolle for dette genet i organismerbar levedyktighet. [Sitering nødvendig] I motsetning, mus som mangler NMNAT2, som uttrykkes hovedsakelig i nevrale vev, fullfører utviklingen, men dør like etter fødselen. NMNAT1 kan imidlertid dispenseres for cellelevedyktighet, ettersom homozygot sletting av dette genet forekommer i glioblastomatumorer og cellelinjer. NMNAT enzymatisk aktivitet er sannsynligvis essensiell på cellenivå, da fullstendig ablasjon av NMNAT-aktivitet i modellorganismer fører til cellulær uvennlighet.


image

Forespørsel