5-alfa-hydroksy-laxogeninpulver

1. 99% Muscle Building Supplement 5-alfa-Hydroxy-Laxogenin Powder Laxogenin 2. 99% Muscle Building Supplement 5-alfa-Hydroxy-Laxogenin Powder Laxogenin 3. CAS 1177-71-5 Bodybuilding Prohormon Supplements 5-Alpha-Hydroxy-Laxogenin Pulver 5-alfa-hydroksy-laxogenin MF: C27H42O5 MW: 446.619 ...

Produktdetaljer

1. 99% Muscle Building Supplement 5-alfa-Hydroxy-Laxogenin Powder Laxogenin

2. 99% Muscle Building Supplement 5-alfa-Hydroxy-Laxogenin Powder Laxogenin

3.   CAS 1177-71-5 Bodybuilding Prohormon Supplements 5-Alpha-Hydroxy-Laxogenin Powder


5-alfa-hydroksy-Laxogenin
MF: C27H42O5
MW: 446,619
CAS: 56786-63-1
Utseende: hvitt pulver
Renhet: 99%

Laxogenin (5a-Hydroxy) er en anabole byggestein som er avledet fra planter, og den kan brukes av kroppen til å skape sine egne anabolika. Det gjør dette ved å øke proteinsyntese og nitrogenretensjon, noe som skaper et anabole miljø i kroppen som gir effekten av økt muskelstyrke og masse, utholdenhet, utvinning og mager gevinster. I tillegg hemmer laxogenin også kortisol - et ekkel hormon vi får fra både mental og fysisk stress, som signalerer kroppen for å lagre fett og brenne muskler.

Fordeler:
Fordelene med laxogenin er ikke like sterke som anabole steroider, men de har noen fordeler:
1.Det vil ikke oppstå noen narkotiske eller anabole, narkotika skjermbilder. Testet idrettsutøvere trenger ikke bekymre seg for å være busted for denne forbindelsen.
2. Det har ingen effekt på HPTA (hypothalamus-hypofyse-testikulære akse) eller østrogennivåer, så det er ikke nødvendig å kjøre en post-syklusbehandling (PCT) eller bruke en aromatasehemmer. I mellomtiden forårsaker anabole steroider LH (luteiniserende hormon) undertrykkelse på ca 95%, og krever en sterk PCT for en ordentlig gjenoppretting.
3.Resultater kan være veldig raske med laxogenin, i motsetning til noen injiserbare steroider, noe som tar tid å gi noen betydelige resultater.
4. Bare som anabole androgene steroider, hemmer laxogenin også kortisol uten andre bivirkninger. Derfor kan det forhindre fettforsterkning.
5.Denne forbindelsen øker proteinsyntesen med over 200%, noe som gir deg fordelene ved steroidbruk, uten de harde bivirkningene som er funnet med steroider.
6. Det forårsaker ikke leverstamme som oral anabolske steroider eller pro-hormoner gjør.
7.Laxogenin forårsaker ikke økning i DHT, noe som kan steke hårsekkene dine. Dermed vil hårlinjen forbli intakt.

Stacking og dosering:
Siden laxogenin ikke forårsaker bivirkninger, det øker heller ikke østrogenivået eller svinger andre hormoner, det vil være et flott tillegg til en syklus uten å måtte bekymre deg for ekstra problemer. Videre kan du stable det vil prohormoner, anabole androgena steroider (AAS), kreatin, aminosyrer, fettforbrennere, testboosters, eller til og med som en del av post-syklusterapien din.
Den typiske dosen er 50-100 milligram (mg) per dag, og du kan sykle den i opptil 12 uker. Det anbefales å ta en 4 ukers pause etter hver syklus, slik at reseptorene får oppregulert for optimal effektivitet.

Laxogenin kan nesten stables med noe!
-Prohormones
-PCTs
-Testforsterkere
-Fat brennere
-Creatine
-Andre naturlige anabolics

applikasjon
(1). Laxogenin bidrar til å øke proteinsyntesen med over 200% som gjør det mulig for brukeren å akselerere muskelvekst og utvinning.
(2). Gir kortisol støtte, slik at kroppen din kan komme seg raskt og reduserer muskelforstyrrelser (muskelavfall).
(3). Idrettsutøvere hevder å ha sett styrkeøkninger i 3-5 dager, og muskelmasse øker i 3-4 uker.
(4). Endrer ikke brukerens naturlige hormonbalanse (påvirker ikke testosteronnivåene og konverterer ikke til
østrogen eller forårsake at kroppens naturlige østrogen øker)
(5) Oppstår ikke på narkotiske eller anabole legemiddelskjermer eller narkotikatester (kan brukes av idrettsutøvere i NCAA og andre store ligasport).
5a-Hydroxy er en blitt en svært populær blanding å bruke sammen med andre styrke og masse prohormoner. Ran av seg selv 5a-Hydroxy har vist seg å gi signifikante styrkeøkninger på så lite 3 dager og tilsatt magert muskelmasse i 3 uker. Styrke gevinster og ikke-toksisitet av 5a-Hydroxy gjør det til et utmerket tillegg til mange prohormon stabler.


Hvordan virker 5A-hydroksy laxogenin

Laxogenin er et plantebasert hormon som har blitt syntetisk isolert fra rhizomene til Smilax Sieboldii.
Som du ser i denne studien som ble publisert i Journal of Phytochemistry, ble Laxogenin vellykket offentlig isolert i 1992. Du kan også se de samme positive resultatene fra denne studien, publisert i Journal of the Brazilian Chemical Society.

Native til Kina og Japan kalles Smilax Sieboldii en eviggrønn klatrer som vokser til en gjennomsnittlig høyde på syv meter.

Som laxogenin er isolert fra en plantekilde, betraktes det som en steroid sapogenin.

Enda viktigere er at Laxogenin er en del av en gruppe som kalles Brassinosteroids.

Brassinosteroider, også kalt BRS, utgjør en gruppe på 40 forskjellige steroider som utelukkende syntetiseres fra planter.

I selve plantene fremmer disse steroider vekst og vitalitet.

Mens studier på Brassinosteroids er begrenset, viser denne klassen av plantebaserte steroider utmerket løfte om muskelbyggingspotensial.


Hva kan jeg stable Laxogenin med?
Laxogenin kan nesten stables med noe!
-Prohormones
-PCTs
-Testforsterkere
-Fat brennere
-Creatine
-Andre naturlige anabolics


Forespørsel