Yk11 Raw Powder Myostine SARMS Bodybuilding Supplements

- Jul 02, 2019-

produktbeskrivelse

YK11 viser mye løfte som en anabole SARM. Med det muskelvekstpotensialet det gir, er det like effektivt som ** og ** uten uønskede bivirkninger koblet til sistnevnte.
SRM YK-11 er et kraftig SARM-tilskudd som fremmer massiv mager muskelgevinst som er en stor fordel for de som ønsker en estetisk og strimlet kroppsbygning! Sjekk ut det nyeste og mest populære YK-11 baserte produktet av Focused Nutrition. Det dreper seg absolutt i SARM-verdenen.


Slik fungerer YK11
I 2011 publiserte Yuichiro Kanno fra Toho University resultatene av en innledende studie på YK11, og bekreftet at den sjeldne forbindelsen var en SARM.
YK11 knytter seg til AR (androgenreseptor), men induserer bare metoder som fører til de tradisjonelle bivirkningene av androgener som vekst av kroppshår og prostata og forbedret aggresjon - i begrenset grad.
De fleste SARMS har ganske begrensede androgene bivirkninger, men ofte bare ganske få anabole effekter når de sammenlignes med **. Men dette forekommer ikke for YK11 som rapportert i Biologisk og farmasøytisk bulletin i 2013.
Kanno testet C2C12 muskelceller og ikke laboratoriedyr eller mennesker. Det har blitt oppdaget at muskelceller produserer flere anabole faktorer hvis de blir utsatt for 500 nmol (nanomoler) YK11 enn hvis du utsetter de samme muskelcellene for 500 nmol DHT.
YK11 induserer muskelceller til å lage mer follistatin (mer enn DHT gjør) - en sterk myostatinhemmer. YK11 fungerer gjennom androgenreseptoren.

Når det er sagt, kan YK11 være så god som ** når det gjelder muskelstyrking, men minus de skadelige bivirkningene.


Fordeler ved å bruke YK11

YK11-anmeldelser er stort sett positive på grunn av fordelene det gir. Den største fordelen med å kjøpe YK11 er det faktum at kroppens evne til å utvikle muskler vil endre seg. Bruken av YK11 resulterer i økning eller tillegg av muskelmassen. Dette muliggjøres av forbindelsens evne til å hemme myostatinproduksjon, noe som reduserer kroppens evne til å vokse muskler . Uten myostatin for å svekke muskelveksten, kan du legge til mer magert vev gjøres enkelt.

Effekten av YK11-kapsler på muskelutvikling er såpass dyp at det er hals til hals med testosteron. Faktisk overskrider det den begrensede androgene effekten som andre SARM-er produserer.

I tillegg til kraftige effekter på muskelbygging, har stoffet andre fordeler, for eksempel forbedret styrke, fett tap og raskere utvinning.


Dosering som skal tas

Så, i hvilken dosering bør du ta YK11? For de som allerede har erfaring med å ta SARMs, er anbefalt dosering 10 mg per dag. Hvis du ikke gjør det, kan du bare oppleve de store fordelene med YK11 med 5 mg per dag.

  • Bulking - Den potensielle bruken av YK11 er nesten ubegrenset når det kommer til bulking syklus. Doseringen for bulking er 10 mg om dagen. De fleste brukere deler doseringen i to. YK11 kan være det kraftigste SARM som er tilgjengelig i markedet, da det har det største potensialet for å øke muskelveksten.

  • Kutting - Den anbefalte dosen for skjæring er 5 mg om dagen. I motsetning til den vanlige troen, kan YK11 hjelpe under kapping også, og ikke bare under bulkesyklusen, da den bare vil gi mer mager masse. Det vil hjelpe deg med å forhindre tap av muskler, noe som sannsynligvis vil skje når du kutter kaloriinntaket.

  • Gjenkomponering - For menn som er i den komprimerende fasen, er maksimal dose 2 til 5 mg to ganger per dag. Mengden vil gi optimale resultater på dette stadiet.


Hva er halveringstiden?

YK11s halveringstid er kort. Derfor anbefales et regime to ganger daglig.


Kan kvinner bruke det?

Selv om YK11 regnes som den sterkeste SARM til dags dato, vil det ikke være noen virilisering og mønster skallethet for menn og kvinner.

Den anbefalte doseringen for kvinner er 0,5 til 2,0 mg to ganger per dag.

Hva andre SARMs stabler godt

Som andre SARMs vil du være bedre med å stable dem for å komplettere og forsterke handlingene til hver forbindelse. Du bør imidlertid ikke stable YK11, da det er en kraftig forbindelse. Det har egenskapene til anabole steroider, og det bør håndteres på samme måte.