Hva er prohormoner?

- Nov 06, 2018-

Hva er prohormoner?

Hver profesjonelle idrettsutøver eller kroppsbygger leter etter måter å få fart på muskelgevinsten. Noen muligheter er lovlige og trygge, mens andre har betydelige risikoer.

Prohormoner har vært populære i noen tid på grunn av fordelene med muskelmaksimering. Hva er egentlig hei, og er det noen betydelige forskjeller mellom prohormonsortene?

Hva er prohormoner? Prohormonen er definert som en hormonforløper - et stoff som i seg selv bare vil ha minimale hormonelle egenskaper.

Prohormoner er en tryggere mulighet enn bruk av anabole stoffer. De forårsaker ikke leverskade som tidligere var assosiert med kosttilskudd og stoffer som ble brukt for å maksimere muskelmasse.

Tidligere anabole stoffer ble metylert. Kjemisk betegner metylering tilsetningen av en metylgruppe til stoffer som forårsaker levertoksisitet. Prohormoner er ikke metylert, noe som betyr at leveren er i stand til å behandle disse uten å bli skadet.

Prohormoner kan brukes til å oppfylle et bredt spekter av trenings- og kroppsbyggingsmål. De viktigste fordelene inkluderer økt styrke og utholdenhet, rask økning i muskelmasse og rask restitusjon etter intens treningsstudio.