Smart Drugs Nootropics Sunifiram CAS: 314728-85-3

- Jul 05, 2019-

Sunifiram Beskrivelse

Sunifiram (DM-235) er et piracetam-derivat. Fordi disse reseptorene er veldig vanlige og funksjonelle viktige, er det å maksimere funksjonen til AMPA-reseptorer gjennom nootropics en enveis billett til kognitiv forbedring. Sunifiram stimulerer også frigjøring av acetylkolin, et kjemikalie produsert av hjernen som er avgjørende for minnefunksjonen.


Hvordan bruker Sunifiram?

Sunifiram er veldig effektiv og bør derfor tas med små doser. Det sies at den beste måten å bruke under tungen. Dette betyr at brukeren legger det under sin egen tunge for styring. Dette er vanligvis en teskje mel. Noen brukere har opplevd en liten prikking, akkurat som du ville puste mynte. Det rapporteres at inntaket er enkelt.

Begynn med den minste dosen og se hva du føler. De fleste brukere rapporterer effekten om en time. En uke eller så kan øke dosen. Siden administrasjonen fremdeles er i studien, ikke mer enn 10 mg. Vær forsiktig eller velg å sykle dosen din. Dette betyr at du vil "åpne" og "lukke". Fordel dosen din i løpet av en uke og hvile deretter.

Når du kjøper på nettet, kan du legge merke til at Sunifiram koster litt høyere enn andre hobbysportører. Husk at dosen er mye mindre enn andre medisiner. Du trenger bare litt for å få mange resultater. Dette skyldes effektiviteten som gis.

Sunifiram fordeler

Forbedret minne i ellers sunne hjerner, noe som gjør sunifiram til et must å bruke for studenter og yrkesaktive.

Kognitiv forbedring i situasjoner med et kognitivt underskudd inkludert hjerneskade eller annen aldersrelatert hjerneforringelse.

Forbedret acetylkolinsekresjon.

Lav toksisitet ved høyere doser. Som piracetam ser sunifiram ut til å være relativt trygt å ta i høyere doser


Sunifiram anbefaler dosering:

Anbefalte doser er rundt 0,08-0,16 mg / kg kroppsvekt. Som med alle nootropics, anbefales en lavere dosering med små økninger til den når maksimal effektivitet. For en person på 150 kg vil dette si til 5,4-11 mg.