Orale anabole steroider Sarm Mk677 Forbedre fett tap Nutrobal Powder Kina

- Jun 18, 2019-

produktbeskrivelse


Nutrobal (Mk-677) er en oralt administrert veksthormonsekretagog som opprinnelig ble utviklet av Reverse Pharmacology. En sekretagoge er betegnelsen på et stoff som kjemisk signaliserer for hypofysen å utskille veksthormon. Nutrobal kan med andre ord sammenlignes med peptider som GHRP-6 eller Ipamorelin, bare det krever ingen injeksjoner og har heller ingen bivirkninger som GHRP-6.

Denne GHS (Growth Hormone Secretagogue) ble utviklet for å bekjempe tilstander som muskelsvinn, overvekt og osteoporose. Det var også målrettet mot behandling av eldre hoftebruddpasienter, så det er et utall studier som er gjort på sikkerhet.


Fordeler med å bruke MK-677

  • Hjelper med å bygge muskelmasse - MK-677 øker IGF-1 og veksthormonnivåer, noe som deretter fører til reduksjon av kroppsfett, økt muskelstyrke og økt muskelmasse.

  • Øker bentetthet - MK-677 kapsler stimulerer økningen i beinomsetningen. Selv om det er sant at bentettheten kan begynne å synke på grunn av den økte beinomsetningen, men på lang sikt vil det gjøre beinene sterkere etter at de første effektene er over.


Hva er halveringstiden?

Å kjenne til halveringstiden er en av nøklene til å oppnå best mulig resultat. For MK 677 er halveringstiden 24 timer. Dette betyr at du bare trenger å ta det en gang i døgnet, og av gårde. Du trenger ikke å tid til neste inntak bare for å sikre at det ikke er noe gap i programmet, som er en vanlig plage i noen andre stoffer.


Dosering som skal tas

  • Bulking - MK-677 fungerer veldig bra hvis du prøver å bygge muskelmasse. For mange ser det ut til at en kapsel på 5 mg – 10 mg per dag i 8 uker fungerer for bulkingfasen .

  • Kutting - I skjærefasen er anbefalt dosering av MK-677 3 mg-5 mg per dag i 8 uker.

  • Gjenkomponering - For den rekomprimerende fasen er anbefalt dosering 5 mg-8 mg per dag i 8 uker.
Bestillingsprosess:

1. Kontakt salget for å bekrefte bestillingsdetaljer og betalingsinformasjon.

2. Bestillingen vil bli ordnet for levering i henhold til de omtalte kravene etter mottatt betaling.

3. Stealth-pakken vil bli brukt til sikker frakt, og den vil bli sendt med ekspressbud. Vanligvis tar det omtrent 3-7 dager å ankomme i de fleste land og regioner.