Orale anabole steroider Anavar 50 injeksjon for kroppsbygging

- Jul 26, 2019-


Anavar 50-oppskrift

Høyeste konsentrasjon laget -50 ml @ 20 mg / ml
1 gram Oxandrol-one pulver
9,8 ml PEG 300
39,2 ml av 190 Proof Grain Alcohol

2) 50 ml 50 mg / ml
2,5 gram Anavar (2,5 ml)
2,5 ml BA
2,5 ml BB
5 ml guaiacol
37,5 ml olje

Anavar syklus - guiden


Anavar (eller ganske enkelt “var”) er det vanlige navnet på steroidet Oxandrolone, som i sin kliniske setting primært brukes til å fremme muskelvekst hos pasienter med muskelsvinn. På grunn av sine unike egenskaper er Anavar et sterkt ønsket steroid for oral kroppsbyggere og idrettsutøvere, selv om den relativt høye kostnaden ofte begrenser bruken for de med litt dypere lommer.
Først utviklet på 1960-tallet, var Anavar det varemerkenavnet for stoffet Oxandrolone, og er fortsatt kjent med det navnet blant PED-brukere (ytelsesfremmende stoff). På grunn av sin popularitet produseres Anavar av en rekke underjordiske laboratorier i forskjellige doserte tabletter, vanligvis mellom 10 mg - 50 mg. Så kort sagt, hva gjør Anavar til et så verdsatt valg blant de forskjellige orale steroider som er tilgjengelige? Det er ikke-aromatiserende og har veldig lav androgen aktivitet, noe som gir bivirkninger mye mindre sannsynlig, mens dens moderate anabole egenskaper gir langsomme, men jevne, kvalitetsgevinster.

Doser din Anavar-syklus

Anavar 50 mg / ml Dosering:

Anavar 50 mg / ml brukt i en dose på 20 mg / dag undertrykte endogent testosteron med 67% etter 12 ukers behandling. Oxandro er et flott steroid. Mannlige kroppsbyggere vil vanligvis bruke Anavar 20 (Oxandr) i doser på 50-100 mg om dagen i 6-12 uker. Oxandro har en relativt kort halveringstid på cirka 8 timer. Så man kan velge å dele doser utover dagen for å holde blodnivået så stabilt som mulig. Kvinne kroppsbyggere finner vanligvis en dose på 2,5-10 mg for å være effektiv for å fremme muskelgevinst og styrke uten stor risiko for bivirkninger.


Orale tabletter dosering

Anavar er et oral steroid produsert av en rekke anerkjente underjordiske laboratorier. Avhengig av laboratoriet du velger, blir tabletter vanligvis dosert hvor som helst mellom 10 mg til 50 mg. Halveringstiden for Anavar er rundt 12 timer, så ideelt sett ønsker vi å ta to eller tre doser med jevnt mellomrom gjennom dagen for å produsere stabile konsentrasjoner.
En typisk Anavar-syklus ville være 50-80 mg per dag i seks til åtte uker. De som er nye for PED-er, vil vanligvis velge den nedre enden, med 50 mg per dag som ofte viser en fruktbar dose for å gi anstendige resultater mens de minimerer bivirkninger for de som prøver sin første syklus. Høyere doser - si 80 mg per dag - vil vanligvis anspore til større muskelgevinst, men det kan være lurt å spare en slik høyere dose for påfølgende sykluser når brukeren er mer erfaren og har en bedre forståelse av sin toleranse og tilbøyelighet til bivirkninger.
Å konsumere tablettene med et måltid er ofte en god ide å minimere opprøret i magen, så for noen på en 50 mg-syklus kan det være lurt å ta en dose på 25 mg ved frokosten og ytterligere 25 mg under kveldsmaten.