Nootropic Raw Materials Fasoracetam Pharmaceutical 110958-19-5

- Jul 30, 2019-


Hva er Fasoracetam?

Fasoracetam er en kraftig Racetam-forbindelse med en kjemisk struktur av (5R) -5- (piperidin-1-karbonyl) pyrrolidin-2-en. Det har først og fremst vekket interessen til nootropics-entusiaster som søker etter stadig sterkere analoger av den opprinnelige racetam, Piracetam .

Fasoracetam forbedrer generell intelligens mens de angriper angst og apati, som så mye som en mangel på evne, kan stå i veien for å nå sitt fulle potensial. Dette er også hyppige bekymringer for pasienter som er diagnostisert med ADHD, noe som forklarer interessen for å undersøke effekten for denne lidelsen.

Fasoracetam forhindrer lærte hjelpeløshet. I dyreforsøk var det betydelig mindre sannsynlig at rotter som fikk stoffet, forbli ubevegelige når de ble senket i vann enn de som ikke var det. De var også mer motivert for å redde seg fra nådeløse elektriske støt på føttene.

Effekter av Fasoracetam

1.Fasoracetam er en forskningsforbindelse og medlem av racetam-familien til nootropics, først og fremst kjent for sine kognitive forbedringsevner. Fasoracetam er også en angstdempende og kan også være i stand til å forbedre humøret. Denne racetam virker ved å påvirke tre reseptorer i hjernen: acetylkolin, GABA og glutamat, som alle tre er involvert i skapelse og oppbevaring av minner.

2.it er nå et nootropisk smart stoff som fremstiller seg selv i et av de kraftigste racetamene i det nootropiske universet. Laget av en klasse av forbindelser kalt racetams, og virker ikke bare på acetylkolin, men også GABA-reseptorer i hjernen, og har evnen til å aktivere både kolinergiske og glutamatreseptorer i hjernebarken, og er et revolusjonerende racetam-medikament på grunn av dets ekstreme unik handlingsmekanisme.

3.Fasoracetam viser for tiden også fordeler som en antidepressiv, ADHD-sentralstimulerende middel og en angstdempende medisin, og det, som påvist i laboratorier over hele landet, hjelper til med dannelse og oppbevaring av nye minner.

Fasoracetam doseringer

Dens antidepressive effekter er mest fremtredende ved store doser, og det er ennå ikke avtalt en standarddose. I menneskelige studier er 100 mg om dagen gitt til personer uten observerte konsekvenser, men noen psykonauter bruker bare 10 mg om dagen sublingualt.

Applikasjon:

Fasoracetam kan forbedre minnet
Fasoracetam kan øke læringsevnen
Fasoracetam kan forbedre kognitiv prosessering
Fasoracetam kan Heightene Reflexes
Fasoracetam kan Heightene Perception
Fasoracetam kan redusere angst
Fasoracetam kan redusere depresjon