Muskelbygging Oral Oxandrolon Anavar injiserbar væske 50 mg

- Jul 23, 2019-Anavar Produktbeskrivelse:

Fremmedgjøring kan fremme proteinsyntese og hemme protein, og kan senke kolesterol i blodet, redusere utskillelse av kalsiumfosfor og redusere undertrykkelse av benmargen, fremme utvikling og så videre.
En steroid nybegynner som eksperimenterer, vil sannsynligvis få 20 til 30 kilo massiv bulk, og det kan ofte gjennomføres på mindre enn 6 uker, med bare 50-100 mg per dag. Dette steroidet gir mye problemer med vannretensjon, så la det være liten tvil om at mye av denne gevinsten bare er oppblåsthet. Men for brukeren er dette ofte liten konsekvens, føler seg større og sterkere på

Anavar-applikasjoner:
Selv som anabole hormonmedisiner, kan fremme proteinsyntese og hemme proteindysplasi, og kan senke kolesterolet i blodet, redusere utskillelse av kalsiumfosfor og redusere benmargsundertrykkelse, fremme utvikling, fremme friskmenn og granulering av vev. Forårsaket av langvarig bruk av binyrebarkhormon har forebygging og beskyttelse mot binyrebarkhypofunksjon.

For det andre bare Dianabol som et bodybuilding anabole steroid. I tillegg har det hatt betydelig medisinsk betydning spesielt for behandling av anemi, og i det siste for å bidra til å opprettholde mager kroppsmasse hos hiv-kompromitterte pasienter.Anavar dosering

Tidligere Anavar-doser som ble anbefalt av det anabole steroidet som bruker felleskapet for forbedring av ytelsen, var i området 15 - 25 mg per dag for nybegynnere. Imidlertid er en Anavar-dose i området 20 - 80 mg per dag nødvendig for AIDS-pasienter å stoppe og reversere muskelsvinn. Når dette er blitt etablert, er det trygt å si at en nybegynnere Anavar-dose bør være i området 30 - 50 mg per dag. Nybegynnere er kjent for å typisk svare mye bedre på lavere doser av forskjellige forbindelser enn brukere av anabole steroider, eller avanserte. Dette er veldig tilfelle som er presentert her, og med Anavars styrke som minst 3 ganger testosteron, bør en nybegynner kunne oppnå betydelige gevinster fra området som er etablert ovenfor. Midlertidige Anavar-doser lander vanligvis i området 50 - 80 mg per dag, og avanserte brukere stiger sjelden mye høyere enn det området, hvor det øverste området for avanserte brukere vil være 80 - 100 mg per dag.Hvordan bruker Oxandrolone / Anavar?

  • Under legens instruksjoner, Ta Oxandrolone (Anavar) gjennom munnen vanligvis 2 til 4 ganger daglig. Kan tas med mat eller melk.

  • Ta den til samme tid hver dag. Ikke øk dosen eller bruken av Oxandrolone (Anavar) i mer enn den angitte tiden.

  • Misbruk eller misbruk av anabole steroider kan forårsake alvorlige bivirkninger som hjertesykdommer (inkludert hjertesykdommer), hjerneslag, leversykdom, mentale / emosjonelle problemer, unormal legemiddelsøkende atferd eller upassende beinvekst (hos ungdommer).


Oppskrift 1 av Oxandrolone / Anavar


Anavar Oral Liquild Recipes (50 ml @ 20 mg / ml)

Anavar pulver: 1 g

PEG 300: 9,8 ml

190 Proof Grain Alcohol: 39,2ml


Oppskrift 2 av Oxandrolone / Anavar

Anavar injiserbare oljeoppskrifter (50 ml @ 50 mg / ml)

Anavar pulver: 2,5 g

BA: 2,5 ml

BB: 2,5 ml

Guaiacol: 5 ml

Olje: 37,5 ml


Tilbakemeldinger fra kunder:


1.Jeg har mottatt produktene mine, pakken din er diskret og perfekt, det overrasket meg virkelig. Jeg vil bestille mer fra deg så snart som mulig.Takk mye.
-------------- Robert - Australia

2.Jeg har samarbeidet med deg i mange ganger, kvaliteten er så stor, vil holde seg med deg for langsiktig forretningsforhold. Takk skal du ha.
----------- Richard --- amerikansk

3.Du har stor evne til å håndtere tollspørsmål, kvaliteten og prisen tilfredsstiller meg, jeg vil være lojal mot deg. Takk skal du ha.

------------ Anil --- Canada