Helsetilskudd Phenylpiracetam Nootropic Powder Smart Drugs

- Aug 06, 2019-


Beskrivelse:


Phenylpiracetam er en fenylert analog av det nootropiske medikamentet piracetam som ble utviklet i 1983 i Russland hvor det er tilgjengelig som reseptbelagt legemiddel. Det har blitt brukt hos mennesker som et sentralstimulerende middel, et lokomotorisk stimulerende middel, en sportsytelsesforsterker og et nootropisk middel (i så fall kan det være opptil 30-60 ganger kraftigere enn piracetam). Forskning på dyr har vist at fenylpiracetam har forskjellige handlinger som anti-amnesisk, antidepressant, anticonvulsant, antipsykotisk, angstdempende effekt og hukommelsesforbedrende effekter.

Dosering og forslag:


Piracetam-doser faller vanligvis i området 600 mg opp til 9 600 mg per dag, avhengig av hvorfor du bruker dem. Det typisk anbefalte daglige området ser ut til å være mellom 1 200 og 4 800 mg. De fleste brukere indikerer at de beste resultatene nås et sted rundt 2400 mg per dag. Å bruke mer Piracetam vil ikke gi deg noe. Faktisk kan bruk av mer enn den anbefalte daglige dosen ha en nøyaktig motsatt effekt og kan faktisk føre til reduksjoner i mental ytelse. Ettersom hver person er forskjellig, kan det hende at brukere må tilpasse sin opprinnelige dosering innenfor de anbefalte høyere og lavere mengder, da de ser hva dette nootropics gjør for dem.
Siden dette produktet ikke blir i blodet i lengre tid, anbefales det at det tas i mindre doser i løpet av dagen for å holde tilstrekkelige mengder tilgjengelig i blodstrømmen. Det er best å bruke Piracetam på tom mage, fordi det å ta det direkte etter å ha spist kan bremse tiden det tar å bli absorbert, selv om det er gunstig å drikke et fullstendig glass væske, da dette er et vannløselig produkt.


Oppbevaring
-Det anbefales å oppbevare ved romtemperatur under 30 grader.
- Hold stoffet vekk fra direkte sollys, varme og fuktighet.
- Ikke la stoffet være synlig og rekkevidde for barn.

Positive effekter

1. Økt muskelmasse / vekt - Steroider øker nitrogennivået i kroppen, og produserer derved proteiner som hjelper i produksjonen av

muskler.

2. Redusert kroppsfett - Steroider fremskynder metabolismen i kroppen, noe som hjelper med å redusere det akkumulerte fettet.

3. Forbedre det fysiske utseendet

4. Økt sexlyst - Personer som tar inn steroider har blitt notert for å oppleve en økning i sexlysten deres.

5. Økt effektivitet av trening - Hvis du tar steroider, ville effekten av din fysiske trening være mye mer fremtredende, kan du trene lenger og ofte med enestående intensitet
6. Øk sportslig ytelse

7. Forbedret utvinningsgrad, raskere utvinning - Steroider produserer kortisol, som hjelper kroppen med å håndtere stress og også fremskynder utvinningstiden.

8. Eufori - En person som tar steroider opplever en ekstatisk følelse og er ofte overlykkelig.

9. Behandling mot sykdom - Steroider øker produksjonen av røde blodlegemer i kroppen, og behandler dermed blodsykdommer som anemi. De er også nyttige i behandling av leddgikt, astma, hjerneskade og noen typer kreft.

10. Forbedre driv, ambisjoner og fokus