En grunnleggende oversikt: Typer av prohormoner

- Nov 09, 2018-

En grunnleggende oversikt: Typer av prohormoner

Hver type prohormon fungerer på en spesifikk måte. Du bør ha en god ide om variantene - å vite hvordan handlingen vil hjelpe deg å velge riktig enkeltblanding eller flerstabletilskudd.

De fleste merker bruker minst en av de vanligste prohormonsortene. Halodrol er et av de populære valgene. Tilskudd som kun inneholder Halodrol er et godt valg for nybegynnere. Den anbefalte daglige dosen er 50 mg per dag, og det vil resultere i å øke hvor som helst mellom fire og åtte kilo i løpet av en måneds syklus.

Superdrol er et annet vanlig prohormonalternativ. Den anbefalte daglige dosen er 10 milligram per dag, og alternativet er også riktig for nybegynnere. Vektøkningen i løpet av en 30-dagers syklus er hvor som helst mellom fire og 10 pund, noe som gjør Superdrol lik Halodrol .

Hvis du er interessert i "tørr" vektøkning, noe som betyr at vannretensjonen vil være minimal, bør du vurdere et supplement som inneholder Epistane. Et veldig trygt frittstående alternativ, Epistane vil også redusere vektøkningen redusere fra fett fordi det er den minst østrogene prohormonen av dem alle. Den anbefalte daglige dosen er 10 milligram og syklusen kan nå opptil seks uker.