99% Rå Nootropic Powder Supplements Nsi-189 CAS 1270138-40-3

- Jul 10, 2019-


NSI-189 Beskrivelse


NSI-189 er et benzylfiperizin-aminiopyridin, nootropisk og nevrogent forskningskjemikalie laget av Neuralstem, Inc. som er avledet fra pyrazin og nikotinamid. Studier har vist at det stimulerer neurogenese av humane hippocampus-avledede nevrale stamceller in vivo og in vitro. Hos friske voksne mus har NSI-189 vist seg å øke hippocampalvolumet med 20% og reversere atferdssymptomer i musedepresjonsmodeller, noe som betyr at kilden kan adressere depresjon. Hippocampus er ansvarlig for romlig navigering, sammen med konsolidering av informasjon fra korttidsminne til langtidsminne.
Den kjemiske enheten stimulerer ny neuronvekst i hippocampus, som er et område i hjernen som antas å være medvirkende i tilstander som posttraumatisk stresslidelse (PTSD), Alzheimers sykdom og major depressive disorder (MDD).


NSI-189 Fordeler


Som nevnt ovenfor er de potensielle fordelene med NSI-189 fosfat:

1. Forbedring i atferdsresponser assosiert med depresjon.
2. Tilbakeføring av hippocampal atrofi.
3. Kan styrke hukommelse og erkjennelse gjennom økt neurogenese, spesielt hos deprimerte personer.
4. Positive effekter kan vedvare etter at behandlingen er avsluttet.


Dosering og forslag

Studier utført for å evaluere effekten av NSI-189 avdekket at 40 til 80 mg daglig er effektive til behandling av depresjon og kognitive symptomer hos friske pasienter. I disse forsøkene er det ingen alvorlige bivirkninger registrert.
Generelt er NSI-189 godt tolerert og trygt for menneskelig bruk.Vår fordel:

1.Vi har lager så vi kan levere raskt den dagen da vi mottar betalingen.

2. Beste pris, førsteklasses service, høy vellykket leveringsrate. Du vil få rabatt når du bestiller.

3.Høy kvalitet garantert, når noe problem er funnet, vil pakken bli sendt tilbake til deg

4. Frakt med ekspress (FedEx, UPS, DHL, EMS TNT HKEMS), med fly. Den mest profesjonelle speditøren vil bli anbefalt for deg.

5. Varm ettersalgstjeneste for deg 24/7. Noen av spørsmålene dine vil bli løst for det første så snart som mulig. Overholde prinsippet om kundens første overbevisning. vi vil tilby de beste og mest oppriktige tjenestene som mulig.Leveranse

1. Sendes ut 24 timer etter at betalingen bekreftes.

2. Profesjonell agent sørger for at skipet vårt raskt og trygt

3. Gi sporingsnummeret ditt til deg når vi har fått det, for å gjøre det lettere for deg å spore ekspressen


FAQ

1.Hvordan med suksessrate for pakkelevering?

Varepakken vår vil ikke inneholde noen hormoninformasjon og kan sendes ut fra forskjellige områder i Kina. For tiden er tollbehandlingen av varer vi sender til USA og Europa 99%. Når det gjelder Canada, Brasil med et høyt område med høyt lukkespenn, har vi også en ny måte å komme oss gjennom tollene på. Vi har også fullstendig sendt politikk på nytt til noen områder.

2.Hva er den minste og maksimale mengden steroidpulver jeg kan bestille på en gang?

Normalt er min. Mengde på 10g. Ta gjerne kontakt med oss om den spesifikke bestillingen.
Vi foreslår at nettovekten for hver pakke skal være mindre enn 3,5 kg. Men hvis bestillingsmengden er mer enn 3,5 kg, deler vi varene opp i flere pakker og sender deg hver for seg.