99% ren mannlige steroidhormoner Cialis Tadalafil medikamenter for ekstrautstyr

- Jul 13, 2019-

Beskrivelse

Tadalafil (Tadalifil citrat), en fosfodiesterase type 5-hemmer, brukes til å behandle erektil dysfunksjon (ED) og redusert libido hos menn. Tadalafil virker ved å hjelpe til med avslapping av blodkar og øke blodstrømmen i penis under seksuell opphisselse, noe som resulterer i forbedret erektil funksjon. Tadalafil varer mye lenger. Effekter kan merkes hvor som helst mellom 36-48 timer.


Tiltak: Tadalafil forbedrer erektil funksjon betydelig, muligens økt seksuell aktivitet, og er veldig trygg.


Det er begrensede bivirkninger forbundet med bruken. De vanligste bivirkningene er hodepine, urolig mage, ryggsmerter og muskelsmerter, og avtar vanligvis med noen timer.
Tadalafil ble også funnet å være betydelig høyere i slutten av måneden på grunn av økt seksuell aktivitet.

Funksjon og bruk

Tadalafil brukes til å behandle mannlige seksuelle funksjonsproblemer (impotens eller erektil dysfunksjon) ved å blokkere et visst enzym (fosfodiesterase-PDE5) i kroppen. I kombinasjon med seksuell stimulering hjelper tadalafil blodstrømmen inn i penis for å oppnå og opprettholde en ereksjon.

Tadalafil brukes også hos både menn og kvinner for å behandle symptomene på pulmonal arteriell hypertensjon. Dette er høyt blodtrykk som oppstår i hovedpulsåren som fører blod fra høyre side av hjertet (hjertekammeret) til lungene. Når de mindre blodkarene i lungene blir mer motstandsdyktige mot blodstrøm, må høyre ventrikkel jobbe hardere for å pumpe nok blod gjennom lungene.


Hvordan lagre tadalafil

Oppbevar alle medisiner utilgjengelig for barn.

Oppbevares på et kjølig, tørt sted, vekk fra direkte varme og lys. :


HPLC: