Yohimbine Hydrochloride CAS nr. 65-19-0

Yohimbine farmasøytiske råstoffer Yohimbine Hydrochloride for Male Enhancement 65-19-0 Yohimbine Hydrochloride detaljert info: Analysemetode: HPLC Application: Helseprodukter, medisinekstrakt Kilde: Yohimbe Brukt del: Bark Molecular Formula: C21h26n2o3 HCl-ekstraksjonsprosess: ...

Produktdetaljer

Yohimbine farmasøytiske råstoffer Yohimbine Hydrochloride for Male Enhancement 65-19-0

 

Yohimbine Hydrochloride detaljert info:
Analysemetode: HPLC
Søknad: Helse produkter, medisin
Utdrag Kilde: Yohimbe
Brukt del: Bark
Molekylær formel: C21h26n203 HCl
Ekstraksjonsprosess: Fysisk
Transportpakke: 1 kg / bag eller 25 kg / tromme
Opprinnelse: Kina
Søknadsskjema: Injeksjon, Tablet, Capsule
Stat: Pulver
Farge: Hvit
CAS-nr .: 65-19-0
Molekylvekt: 390,91
Spesifikasjon: 98%

Yohimbin Hydrochloride Funksjon
1. Yohimbinhydroklorid er indikert som en sympatiskolytisk og mydriatisk. Det kan ha aktivitet som et afrodisiakum.
Impotens (ikke i stand til å få ereksjoner)
Måten yohimbine fungerer på, er ikke kjent sikkert. Det er imidlertid tenkt å arbeide ved å øke kroppens produksjon av visse kjemikalier som bidrar til å produsere ereksjoner. Det virker ikke i alle menn som er impotente.
Ny forskning som viser at det kan være en urt med meget effektivt antioksidantpotensial. Forskning viser at det er en vasodilator, noe som betyr at det øker blodstrømmen til ekstremiteter og appendages.
Sikkerhetsproblemer Pasienter som er følsomme over for rauwolfiaalkaloider som deserpidin, rauwolfia serpentina eller reserpin, kan også være følsomme for yohimbin.
2. Yohimbin trenger lett inn i (CNS) og produserer et komplekst responsrespons i lavere doser enn de som kreves for å produsere perifer alfa-adrenerg blokkasje. Disse inkluderer anti-diurese, et generelt bilde av sentral excitasjon, inkludert forhøyelse av blodtrykk og hjertefrekvens, økt motoraktivitet, nervøsitet, irritabilitet og tremor. Svette, kvalme og oppkast er vanlige etter parenteral administrering av legemidlet. Også, svimmelhet, hodepine hudspyling rapporterte når de ble brukt oralt.
3. Generelt er dette stoffet ikke foreslått for bruk hos kvinner, og absolutt må ikke brukes under graviditet. Dette legemidlet er heller ikke foreslått for bruk hos pediatriske, geriatriske eller kardiovaskulære pasienter med gastrisk eller duodenalt sårhistorie. Det skal heller ikke brukes sammen med humørmodifiserende legemidler som antidepressiva, eller hos psykiatriske pasienter generelt.
Nyresykdommer og pasientens følsomme for stoffet. I lys av den begrensede og utilstrekkelige informasjonen ved hånden, kan ingen presis tabulering tilbys av ytterligere kontraindikasjoner.
Det er viktig at legen din sjekker fremdriften din ved regelmessige besøk for å sikre at dette legemidlet fungerer som det skal.
4. Bruk yohimbin nøyaktig slik legen din har instruert. Ikke bruk mer av det og ikke bruk det oftere enn bestilt. Hvis det brukes for mye, øker risikoen for bivirkninger som rask hjerterytme og høyt blodtrykk.

Vår fordel:
1. Rik opplevelse.
Vårt firma er en profesjonell produksjon ledende fabrikk i Kina i farmasøytisk område i mange år, har våre produkter eksportert til Tyskland, Spania, Storbritannia, USA, Australia, Midtøsten, og så videre i andre land, og vi har fått veldig god tilbakemelding fra vår kunder, vi hadde etablert lange vennlige samarbeidsforhold.
2. Stor kvalitet, renhet og gunstig.
God kvalitet er en av våre hemmelige suksess, velg bestil prøver, MOQ bare 10 gram.
3. Sikker og rask levering.
Vi har lager, så vi kan levere raskt på selve dagen når vi mottar betalingen.
Vi har spesiell måte å sende 0,01 kg til 3,5 kg produkter om gangen. Vi tilbyr smeltepulver til flytende service. Og send væsken i spesielle flasker.
4. God ettersalgsservice.
Fortell pakken oppdateringen ASAP, og vil prøve å løse best når kunden opplevde ulike problemer.

blob.png

blob.png

blob.png

blob.png

blob.png


Forespørsel