Dapoxetinhydroklorid CAS-nr. 119356-77-3

Tetracaine Hydrochloride Lokal Farmasøytisk Anesthetics Hvit Pulver Tetracain HCL Råmaterialer For Farmasøytisk Industri Grunnleggende Informasjoner Farmakodynamikk Dapoxetinhydroklorid er en selektiv serotonin reuptake inhibitor. Fysiologi av utløsning skyldes i hovedsak serotonin ...

Produktdetaljer

Tetracaine Hydrochloride Lokal Farmasøytisk Anesthetics Hvit Pulver Tetracain HCL   Råvarer til farmasøytisk industri

Grunnleggende informasjon

Produktnavn:

Dapoxetinhydroklorid

Alias:

Priligy, Dapoxe, Dapoxeti, Dapoxetinehy, Dapoxetin HCI

CAS-nr:

119356-77-3

Molekylær formel:

C21H24ClNO

Molekylær vekt:

341,88

Purity:

98%

Utseende:

Hvitt krystallinsk pulver

Karakter:

Farmasøytisk karakter

 

farmakodynamikk
Dapoxetinhydroklorid er en selektiv serotonin reuptake inhibitor. Fysiologien til ejakulasjon avhenger hovedsakelig av serotonin- og dopaminreseptorer, inkludert 5-HT1a og 5-HT2c. Dapoxetinhydroklorid forhindrer gjenopptak av serotonintransporter. Legemidlet binder sammen med gjenopptakstransportørene av norepinefrin og dopamin og hemmer gjenopptaket.

Dapoksetinhydroklorid Dosering
For tidlig utløsning og erektil dysfunksjon (voksne): Anbefalt voksen dose Dapoxetinhydroklorid er 30 - 60 mg / dag. Maksimal dose bør ikke overstige 100 mg / dag. Ta Dapoxetinhydroklorid minst to timer før samleie for å oppnå maksimale behandlingsfordeler.

Behandle mannlig prematur utløsning og erektil dysfunksjon.
Dapoxetinhydroklorid, markedsført som (blant og andre merker), er den første forbindelsen utviklet spesielt for behandling av for tidlig utløsning (PE) for menn mellom 18-64 år. Dapoxetinhydroklorid virker ved å hemme serotonintransporteren, og øker serotonins virkning ved synaptisk klype for å forsinke konsekvensutløsning. Som medlem av selektiv serotonin reuptake inhibitor (SSRI) familie,

Dapoxetinhydroklorid, en hurtigvirkende serotonin reuptake transporter inhibitor, er generelt foreskrevet for behandling og behandling av for tidlig utløsning og erektil dysfunksjon hos voksne menn. Ved mangel på spesifikk godkjenningsbehandling for PE i USA og noen andre land, har andre SSRI slik som fluoksetin, paroksetin, sertralin, fluvoxamin og citalopram har blitt brukt som kliniske legemidler til behandling av PE. Waldings meta-analyse viser at bruken av disse konvensjonelle antidepressiva midler øker IELT ca. 2-9 ganger sammenlignet med tre til åtte ganger når Dapoxetinhydroklorid brukes. Imidlertid må disse SSRI-ene tas daglig for å oppnå meningsfull effekt, og den lange halveringstiden øker risikoen for opphopning av stoff og som en konsekvens en økende bivirkning som for eksempel nedsatt seksuell libido og forårsaker erektil dysfunksjon. Dapoxetinhydroklorid, derimot, er en hurtigvirkende SSRI. Det absorberes raskt og elimineres fra kroppen innen få timer. Denne gunstige farmakokinetikken minimerer risikoen for at stoffet akkumuleres i kroppen, og dermed reduserer bivirkninger.


blob.png

blob.png

blob.png

blob.png

blob.png


Forespørsel