Dapoksetin CAS-nr. 129938-20-1

High Pure Adult Sex Raw Pulver Anti Estrogen Steroider Dapoxetine Hydrochloride CAS 119356-77-3 Male Enhancement Hurtig Detalj: Dapoxetine Beskrivelse Dapoxetine er et hvitt pulver stoff og vannløselig. Tatt 1-3 timer før seksuell aktivitet, absorberes det raskt i kroppen. Dens maksimale ...

Produktdetaljer

High Pure Adult Sex Raw Pulver Anti Estrogen Steroider Dapoxetin Hydrochloride CAS 119356-77-3 Male Enhancement

  

Rask detalj:

Produktnavn

Dapoxetine

Andre navn

Dapoxetine, d-dapoxetine; DL-Dapoxetine

CAS-registernummer

119356-77-3

Molekylær formel

C21H23NO.ClH

Molekylær vekt

341,88

Molekylær struktur


analyse~~POS=TRUNC

98%

Utseende

Hvit til Off-White Cyrstalline Solid

Pakke

10g / 100g / 1000g / foliepose (etter behov)

bruk

kan brukes som farmasøytisk materiale


Dapoksetin Beskrivelse
Dapoksetin er et hvitt pulver stoff og vannløselig. Tatt 1-3 timer før seksuell aktivitet, absorberes det raskt i kroppen. Maksimal plasmakonsentrasjon (Cm) oppnås 1-2 timer etter oral administrasjon. Dapoksetin kan tas med eller uten mat.

Dapoksetin er en selektiv serotonin reuptake inhibitor (SSRI) som ble utviklet spesielt for tidlig utløsning. SSRI har vist seg å være effektive for behandling av PE. Ulempen med de fleste SSRI er at de må tas daglig for å oppnå ønsket effekt. Dapoksetin ble utformet for å bli tatt på et "etter behov" basis og har vist seg å være effektivt når det tas <3 timer="" før="" seksuell=""> Studier har vist at dapoksetin øker intravenøs utløsningstid (IELT) - tiden fra vaginal penetrasjon til mannlig orgasme.

Dapoxetin, markedsført som (blant og andre merker), er den første forbindelsen utviklet spesielt for behandling av for tidlig utløsning (PE) for menn i alderen 18-64 år gammel. Dapoksetin virker ved å hemme serotonintransportøren, og øker serotonins virkning ved synaptisk klype for å forsinke ejakulasjon. Som medlem av selektiv serotonin reuptake inhibitor (SSRI) -familien ble Dapoxet opprinnelig opprettet som et antidepressivt middel. Imidlertid absorberes Dapoxetin, i motsetning til andre SSRI, og elimineres raskt i kroppen. Den raske responsen gjør den egnet til behandling av PE, men ikke som et antidepressivt middel.

Dapoksetin Anvendelse:
Dapoxetin (dapoksetin) som igjen rask SSRI, en femti prosent livsstil, en nypicket 5- HT reuptake kjemikalie (SSRI), for behandling av rask utløsning sammen med erektil dysfunksjon. Dapoxetin er apicky 5- HT reuptake inhibitor (SSRI), denne typen medisiner som tradisjonelt pleide å ta vare på depressive lidelser sammen med tilhørende effektive lidelser.

Tilfeldiggjorte, øke vindusblind, placebokontrollerte tester, verifiserer den faktiske effekten som involverer dapoksetin for behandlinger for ukontrollerte klimaks. Ulike doser gir tydelig innflytelse på en rekke former for tidlig utløsning. Dapoxetin 60 milligram øker signifikant gjennomsnittlig intravaginal klimaks latenstid (IELT) til dette med dapoxetin 30 mg som møter menn sammen med pågående prematur utløsning, men det er ingen forbedring hos gutta sammen med mottatt PE. Dapoksetin, gitt 1-3 timer før sexhendelse, strekker seg IELT, forbedrer en følelsesstyring samt seksuell tilfredshet hos menn som er assosiert med 20 for å være i stand til 64 år med PE. Fordi prematur utløsning er medlem av personlig stress, gir dapoxetin hjelp til menn med ukontrollerte klimaks for å slå denne tilstanden.

COA

Analyse

spesifikasjoner

resultater

Utseende

Hvitt eller nesten hvitt krystallinsk pulver

Sams

Identifikasjon

IR

Sams

Tap ved tørking

≤2.0%

0,5%

Smeltepunkt

175 ° C til 185 ° C

180 ° C

Spesifikk rotasjon

+ 128 ° ± 3 °

183 ° C + 127 ° C

Kromatografiske urenheter

A. Enkel urenhet

≤0.2%

Sams

B. Totale urenheter

≤0.5%

0,3%

analyse~~POS=TRUNC

98,0% til 102,0%

99,2%

Konklusjon: I samsvar med Enterprise-standarden


Vår fordel:
1, høy kvalitet med konkurransedyktig pris:
1) Standard: BP / USP / EP / Enterprise standard;
2) All Renhet> 99%
3) Vi er produsent og kan tilby kvalitetsprodukter med fabrikkpris.
2, rask og sikker levering
1) Pakken kan sendes ut i 24 timer etter betaling. Trafikknummer tilgjengelig;
2) Sikker og diskret forsendelse. Diverse transportmetoder til ditt valg;
3) Vi har vår egen agent / remailer / distributør som kan hjelpe oss med å sende våre produkter veldig raskt og trygt, og vi har lager der inne for overføring.
3, Vi har kunder over hele verden:
1) Profesjonell service og rik erfaring gjør at kundene føler seg trygge, tilstrekkelig lager og rask levering møter deres ønske;
2) Marked tilbakemelding og god tilbakemelding vil bli verdsatt, møte kundens krav er vårt ansvar;
3) Høy kvalitet, konkurransedyktig pris, rask levering, førsteklasses service får tillit og ros fra kundene.

blob.png

blob.png

blob.png

blob.png

blob.png


Forespørsel