Acetildenafil CAS No 831217-01-7

Mannlige ED Sexual / Sex ekstrautstyr syntetiske Sex Steroid hormoner juridiske Acetildenafil Hongdenafil CAS 831217-01-7 pulver afrodisiakum narkotika rask detaljer: Bruk: Acetildenafil (Hongdenafil) er et syntetisk stoff som fungerer som en fosfodiesterase inhibitor. Det er en analog av V-i-a-g-r-a som har...

Produktdetaljer

Mannlige ED seksuell/sexEkstrautstyr Syntetisk Sex Steroid hormoner juridiske Acetildenafil Hongdenafil CAS 831217-01-7 Pulver afrodisiakum narkotika

Rask detaljer:

Produktnavn

Acetildenafil

Synonym

Hongdenafil

CAS

831217-01-7

MF

C25H34N6O3

M.W.

466.583

Pakking

folie bag

Analysen

99%

Utseende

Hvitt pulver

Bruk

Acetildenafil (hongdenafil [trenger referanse]) er et syntetisk stoff som fungerer som en fosfodiesterase hemmer


Bruk:
Acetildenafil (Hongdenafil) er et syntetisk stoff som fungerer som en fosfodiesterase inhibitor. Det er en analog av V-i-a-g-r-a som er oppdaget i mange forskjellige merker av angivelig "urte" afrodisiakum produkter selges å øke libido og lindre erektil dysfunksjon.
 
 Acetildenafil-programmer:
Acetildenafil er en uregulert fosfodiesterase type 5 inhibitor (PDE5-jeg har). Så har det samme mekanisme som og andre ED medisiner.
Siden det er fullstendig testet ikke virkelig solid informasjon om dosering. Vanligvis på PDE5-jeg har dosen er 5-10mg omtrent en time før seksuell aktivitet. Men jeg vil anbefale starter så lavt som mulig så sakte jobbe deg i dosering. Det anbefales også at du ikke overskrider 20 mg på en dag.
Som blir sagt det er ingen data på hvor godt dette stoffet arbeider eller hvis det forårsaker noen alvorlige helseproblemer. Generelt for PDE5-har du ikke ta alle typer nitrat (vanligvis tatt brystsmerter) som det kan føre et livsfarlig fall i blodtrykket. Andre ting å se opp for ville være syn eller hørsel endringer. Hvis du merker enten stoppe tar en gang og se legen din.
 
 Acetildenafil COA:

Element

Krav

Resultater

Beskrivelse

Hvitt pulver

Hvitt pulver

Smeltepunkt

191192

192

Røde utsiden

Ifølge medisinske standard

oppfyller

Absorpsjon av ultravioletradiation

290nm massive absorpsjon

Samsvarer med

Tap på tørking

<>

0.3%

Tungmetaller

<>

10ppm

analysen

¡Ý99.00%

99.9%

konklusjon

Produktet overholder Factory standard


blob.png

blob.png

blob.png

blob.png

blob.png


Forespørsel