Topkvalitet Injiserbar Metandrostenolon Dianabole Olje

Topkvalitet Injiserbar Metandrostenolon Dianabole Olje

Bodybuilding Dianabol Prohormorne Real Injiserbare Anabole Steroider Dianabol Methandrostenolone CAS 72-63-9 Halvfabrikat Flytende Olje

Produktdetaljer

Kroppsbygging Dianabol Prohormorne   Real Injectable Anabolic Steroids Dianabol Methandrostenolone CAS 72-63-9 Semi-ferdig flytende olje

Hurtige detaljer:

 

Methandrostenolon handelsnavn er Averbol, Dianabol, Danabol, kjent av sitt vitenskapelige og kjemiske navn som Methandrostenolone, er den mest populære og allment utnyttede anabolske steroid av kroppsbyggere og idrettsutøvere i dag. eller uformelt som dianabol, er et oralt effektivt anabole steroid. Metandrostenolon er et kontrollert stoff i USA og Vest-Europa, og er fortsatt populært blant kroppsbyggere.

Produktnavn

Metandienone

Andre navn

Dianabole, D-Bal, Metanabol, Metandienon, Metandienonum, Metandrostenolon, Metandrostenolon, Metastenol, Methandrolon

CAS-registernummer

72-63-9

EINECS

200-787-2

Purity

99%

Molekylær formel

C20H28O2

Molekylær vekt

300,44

analyse~~POS=TRUNC

99% min.

Utseende

hvitt pulver

bruk

Dianabol kan gjøre det mulig for muskelvevet å beholde mer nitrogen, en av de essensielle byggeblokkene av protein.

Standard

Enterprisestandard / ISO9001

Pris

forhandlet

Pakke:

Utsøkt og kan i henhold til kundenes krav

Frakt ledende tid

Innen 24 timer etter mottak av betalingen

Betalingsalternativer

Western Union, MoneyGram, bankoverføring, Bitcoin

Shipping

1) Ekspresslevering med DHL, EMS, Fedex, HKEMS, TNT, UPS (innen 5-7days etter betaling)
2) Ved sjø (stor mengde, vil det ta 30-45 dager)


Beskrivelse:

D-Bal kraftige formel etterligner effekten av Methandrostenolon, ellers kjent som Dianabol, granddaddy av steroider. Ved å øke nitrogentensjonen, oppretter D-Bal den ultimate anabole tilstanden som kreves for mega muskelvekst, noe som gir deg hurtige gevinster i størrelse og styrke. Kan brukes til hurtige muskelgevinster, økt styrke, bro mellom sykluser for opprettholdte gevinster.

bruk:

Den største fordelen er stor muskel gevinst, og definitivt mer styrke og utholdenhet. Methandrostenolon er den aktive ingrediensen som finnes i Dianabol (methandrostenolone). Som en anabole steroid brukes Dianabol av kroppsbyggere og idrettsutøvere til å bli mer muskuløse og bulkere. Dens historie går langt, selv som methandrostenolon. Betraktet som en av de første anabole steroider produsert.

Doseringsområdet for Dianabol er typisk 20-50 mg / dag. I motsetning til de fleste injeksjonsmidler oppstår det lite ekstra fordel ved å gå utover dette milligrammengden. Hvis du ønsker mer effekt, er svaret i stedet å legge til en annen anabole steroid. Min preferanse er for dosering til 3-5 ganger per dag, men noen foretrekker å bruke den bare én gang per dag.


Vår fordel:

1. Topp kvalitet
Vårt firma er en profesjonell ledende fabrikk i Kina i farmasøytisk område, har vårt selskap fabrikken bestått ISO9001 kvalitetssystem sertifisering og internasjonal KOSHER sertifisering. Vi kan tilby kvalitetssertifikat, tredjeparts sertifisering, forretnings lisens mv.

2.Rich erfaring
Vi er de mest kraftige, pålitelige, store produsenter og eksportører i Kina. Eksperientelle evner i rengjøring skikker. Våre produkter har eksportert til Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Afrika og mange andre land, alle verdener. Over 50kgs hver month.So Vi har kunder over hele verden.

3.Sikker og rask levering.
Vi har lager i Kina, Australia, Canada og England, De fleste pulver er på lager, kan sendes til deg direkte fra vårt utenlandske lager! Så vi kan levere raskt på selve dagen når vi mottar betalingen. Vi tilbyr også gratis prøver og smeltepulver til flytende service.

4.God ettersalgsservice .
Hvis du har spørsmål, vil din forespørsel relatert til vårt produkt og pris bli besvart innen 24 timer, og vi svarer for deg første gang.

 

blob.pngblob.pngblob.png

Forespørsel