Ferdig Trenbolon Hexahydrobenzyl Carbonate Liquid

Ferdig Trenbolon Hexahydrobenzyl Carbonate Liquid

Sikker og rask Trenbolon 100mg / ml Injiserbare Steroider Olje Trenabolic 100 / 200mg / ml Bodybuilding Steroider Høy Renhet Trenbolon Hexahydrobenzyl Carbonate / Tren Hex

Produktdetaljer

Hurtige detaljer:

Produktnavn

Trenbolon Hexahydrobenzylkarbonat

Alias

Parabolan; 4,9,11-estratrien-17beta-ol-3-on Hexahydrobenzylkarbonat

CAS NO

23454-33-3

EINECS

245-669-1

Utseende

Gul væske

MF

C26H34O4

MW

410,55

Purity

99% min

Opprinnelse

Kina

Eksportmarked

Global

grade

Farmasøytisk karakter

Tilførselskapasitet

Masse på lager

bruk

Farmasøytisk materiale, steroidhormon, anabolin. Som et mannlig hormon og anabole hormoner

Pakking

Vel forkledd pakke for å passere tollene

innbetaling

T / T, Western Union, Moneygram og Paypal .

Shipping

EMS, HKEMS, FedEx, DHL, TNT, Aramex, etc

Ledende tid

Innen 24 timer etter betaling.

Leveringstid

3-7 arbeidsdager

 

 

Produktbeskrivelse:


Trenbolon Hexahydrobenzylkarbonat er den beste effektive anabole, fremmer proteinsyntesen, og skaper en positiv nitrogenbalanse. Det har vist seg å være et utmerket produkt for å fremme størrelse og styrke i nærvær av tilstrekkelig protein og kalorier, fremmer kroppens vevsbyggingsprosesser og kan reversere katabolisme.

 

Applikasjoner:

 

Høyrenhetsgrad Parabolan / Trenbolon Cyclohexylmetylkarbonat / Trenbolon Hexahydrobenzylkarbonat / CAS-nr: 23454-33-3 Proteinassimileringshormonal.Trenbolon er et steroid som brukes av veterinærer på husdyr for å øke muskelvekst og appetitt, for å øke halveringen, er trenbolon ikke brukt i en uraffinert form, men administreres heller som esterderivater som trenbolonacetat, trenbolonantantat ortrenbolon cykloheksylmetylkarbonat, kan en normal kroppsbyggingsdose variere fra 200 mg / uke til 1400 mg / uke. Trenbolonacetat kan injiseres en gang i uka, også trenbolonacetat blir ofte raffinert til "Fina" av brukeren, trenbolonforbindelser har en bindingsaffinitet for androgenreseptoren fem ganger så høy som testosteron.

 

Dosering:

Para   doser kan være litt unike i forhold til andre Trenbolone former på grunn av steroidens unike konsentrasjon. Parabolan, som mange anabolske steroider, finnes i en ampulle som inneholder 76 mg per 1 ml til 1,5 ml. Dette gir deg 50 mg av den faktiske Trenbolon hormon per ampul. Du vil imidlertid finne noen underjordiske laboratorieversjoner av Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate tilgjengelig i 100mg / 1ml styrke, og i noen tilfeller en høyere milligram styrke. Selv om det opprinnelige Negma-produktet ikke lenger er tilgjengelig, finner du Alpha Pharma-versjonen Parabolin som skal doseres som original, 76 mg per 1,5 ml ampulle. Med dette i tankene, la oss oppdage de riktige Parabolan dosene for å dekke dine behov.

 

Konkurransefordel:

1. Rik opplevelse.


Vårt firma er profesjonelt   steroid leverandør   i Kina   over 10 år. Våre produkter har   blitt eksportert til   Storbritannia, USA, Russland,   Tyskland, Spania, Canada, Brasil,   Australia, Midtøsten og andre. Vi fikk veldig god tilbakemelding fra våre kunder,   på grunn av kvaliteten på vår steroid og faglig erfaring i driften av virksomheten.

2. Stor kvalitet, renhet og gunstig.
God kvalitet er en av våre hemmeligheter   av   suksess, både råpulver og flytende steroider.

3. Sikker og rask levering.
Det er også steroider på   lager, så vi kan levere   dem veldig   raskt   så snart vi fikk betalingen, vanligvis innen 2 dager .

Vi har en spesiell måte   at   kan sende fra 0,01 kg til 5 kg produkter   på en   tid. Vi   også   Gi smeltepulver til flytende service. Og   kan   send væsken i spesielle flasker.

4. God ettersalgsservice.
Sporer pakken og oppdaterer den hver dag. Rask respons og god kommunikasjon, online 24 timer.


Forespørsel