Ferdig Drostanolon Propionat Olje

Ferdig Drostanolon Propionat Olje

Masselagring Injiserbar væske CAS-nr: 521-12-0 Drostanolon propionat / Masteron 100mg / ml Dosering for muskelvekst

Produktdetaljer

Masselagring Injiserbar væske CAS-nr: 521-12-0 Drostanolon propionat / Masteron 100mg / ml Dosering for muskelvekst

 

spesifikasjon:

Produktnavn

Masteron

Masteron Alias

Drostanolon propionat

Masteron CAS

521-12-0

Mastermolekylær formel

C23H36O3

Mastermolekylvekt

360,53

grade

Farmasøytisk karakter

Utseende

Hvitt pulver

Oppbevaring

Skygge, begrenset bevaring

Pakking

Diskret pakke for leveringsgaranti!

analyse~~POS=TRUNC

99%

 

Masteron Beskrivelse :


Masteron (Drostanolone Propionate) etter en lang periode som et sjeldent stoff nå nyter større popularitet, og fortjent så.
Hvor man ikke ønsker å bruke en stor mengde injiserbar testosteron og ønsker å bruke enten trenbolon eller bare en beskjeden mengde av legemidlet, er Masteron ofte et ideelt valg for inkludering i en steroidbunke, eller i noen tilfeller for bruk som eneste injiserbar for en steroid syklus.

Masteron Stacks:


Masteron kan brukes som eneste injeksjonsmaskin. En Masteron / Dianabol-stabel er mer effektiv.
likevel, som det er en Masteron / Anadrol-stabel. Testosteron kombinerer også godt med Masteron.
En annen bruk av Masteron som har blitt mer vanlig i det siste er kombinasjon med trenbolon.
I motsetning til kombinasjon med Dianabol eller Anadrol, er det bare en additiv effekt, ikke en synergistisk effekt. Imidlertid inkluderer Masteron en lavere trenbolondosering samtidig som det oppnås svært lik eller lik fysisk fordel, med mindre potensial for trenbolon-spesifiserte bivirkninger av nattesvette, økt tendens til aggresjon og / eller søvnløshet.
Masteron er også nyttig i kombinasjon med testosteron for selvforeskrevet hormonutskiftningsterapi (HRT.) For eksempel kan 100 mg / uke hver av Masteron og testosteron være overlegen for kroppslige fordeler til 200 mg / uke testosteron alene, mens det er mildere i bivirkninger på grunn av lavere resulterende nivåer av østradiol (østrogen) og DHT.

 

Våre konkurransefortrinn:


1. Rik erfaring : Vi spesialiserer oss på dette feltet i mange år, våre steroider har blitt eksportert nesten over hele verden. For eksempel USA, Canada, Storbritannia, Brasil, Tyskland, Russland, Australia, Hellas, Polen, Bulgaria, Romania, Nederland, Sverige, Ukraina, Latvia, Litauen, Irland, Østerrike, Iran, Tyrkia, Mexico, Thailand, India, Malaysia, Singapore, andre Midtøsten-land, europeiske land, amerikanske land og flere områder.
2. Stor kvalitet : Høy renhet og gunstig pris. God kvalitet er den første basisen for vår suksess. Alle våre produkter har høy renhet. Dermed kan det sikre at etterspørselen din. Velkommen bestille prøver, MOQ bare 10 gram.
3. Sikker og rask levering : Mange forskjellige diskrete, sikre pakningsmetoder, erfaring med å velge express, 4 ~ 7 dager å ankomme, vellykket rate 99%.
4. Erfaringsordre og samarbeid : Foruten råpulver tilbyr vi hormonløsning og oppskrifter. Vi kan lære deg eller diskutere hvordan du lager hormonløsning på nettstedet. Eventuelle diskusjoner og spørsmål er velkomne!

Emballasje og service:


1. Massemasse , for å sørge for levering raskt hver dag når betalingen er ferdig.
2. Etter å ha vært engasjert i dette feltet i mange år har vi en sofistikert og profesjonell logistikkavdeling, som kan garantere sikker og rask levering .
3. Godt trent og disiplinert pakkingsteam som er profesjonelt nok til å gi deg en trygg pakke. Det unngår også mye nødsituasjon i løpet av leveransen, slik at høyt tollpasning er garantert. Unike måter å sende 10 gram til 20 kilo pulver (eller 100 ml til 30 liter væsker) på en gang til reisemålet ditt.
4. Pakking bilder og taking nummer er gitt innen 24 timer så snart mottak av betalingen. Oppdatert sporingskode vil bli gitt hver annen dag, bare fordi du kan holde en pakke med pakken.
5. Perfekt ettersalgs service: Eventuelle spørsmål eller problemer skjedde etter at produktet ble mottatt.


Velkommen til å kontakte meg.

Whatsapp / Wechat / Telefon: +86 18823331877

E-post: sales18@calsonbio.com

Forespørsel