Anabole Trenbolon Acetat Tren Ace Liquid

Anabole Trenbolon Acetat Tren Ace Liquid

Top Rurity Raw Anabolic Steroid Injeksjon Trenbolone Acetat uten bivirkninger 10161-34-9 for Muscle Gain

Produktdetaljer

Top Rurity Raw Anabolic Steroid Injeksjon Trenbolone Acetat uten bivirkninger 10161-34-9 for Muscle Gain

Raske detaljer

Produktnavn

Trenbolonacetat

synonymer

Finaplix H / Revalor-H

CAS nr.

10161-34-9

EINECS

233-432-5

Molekylær formel

C20H24O3

Molekylær vekt

312,4

utseende

Gul væske

applikasjon

farmasøytisk materiale, steroidhormon, anabolin. Som et mannlig hormon og anabole hormoner.

 

 

1. Trenbolonacetat-applikasjoner

 

Trenbolonacetat brukes vanligvis i doser på 35-150 mg / dag og mer typisk 50-100 mg / dag. Masteron er et godt valg for dette formålet.

For den høyere 150 mg / figuren brukes dette generelt for å øke nervesystemstimuleringen sammenlignet med 100 mg / dag i stedet for ytterligere masse- eller styrkeforbedringer, som allerede er maksimert eller nesten maksimert til 100 mg / dag.


De fleste brukere finner 50-75 mg / dag for å være et ideelt doseringsområde, noe som gir utmerket fordel som en del av en anabole steroidstabel.

 

2. Trenbolonacetat Dosering

 

Den gjennomsnittlige trenbolonacetatdosen varierer basert på syklusen og stabelen. I løpet av en off-season bulking syklus, finner de fleste bodybuilders at 50mg annenhver dag er komfortabel og effektiv. Noen menn tolererer opptil 100 mg hver annen dag uten problemer, og de finner at dette gir de beste resultatene for dem. I løpet av en skjæringssyklus har folk en tendens til å skyve konvolutten litt mer med Tren og benytte doser enda høyere enn 100 mg annenhver dag, men ikke alle kan tolerere disse som risikoen for bivirkninger øker. Ingen bør noen gang bruke mer enn 200 mg hver annen dag, selv om de synes å tolerere det godt.

Trenbolonacetat er en av de mest populære, mest kraftige og mest elskede anabole steroider tilgjengelig for menneskeheten. Den passer godt i nesten hvilken som helst syklus eller stabel, og resultatene er uforlignelige. Det er imidlertid viktig å merke seg at Tren ikke er for nybegynnere; du bør bare bruke den hvis du har god erfaring med sykling anabole steroider.

 

3. Trenbolonacetatbruk

 

Trenacetat oppfører seg som mange andre anabole steroider. Det forbedrer kroppens evne til å syntetisere protein, og det hjelper muskelvevet ditt å beholde mer nitrogen. Når kroppen din er i stand til å lage proteiner raskere, og når byggesteinene for disse proteinene (nemlig nitrogen) er tilgjengelige i overflod, kan du oppleve muskelvekst i episk skala. Bortsett fra dette, vil Trenbolone Acetate også arbeide for å fremme insulin-lignende vekstfaktor, som er ansvarlig for å reparere og forynge vev gjennom hele kroppen din. Det øker også rødt blodtall betydelig; Med flere røde blodlegemer kan du bedre oksygenere musklene dine og gi dem et godt miljø for vekst.

 

Selskapets introduksjon:

 

(1) Høy kvalitet: LFY er en steroiderprodusent med eget laboratorium og fabrikk.
Renheten til vårt produkt er testet av vår kvalitetsavdeling før den sendes til våre kunder. Mest steroider er 99% renhet og godkjent av SGS, CTI og ITS.

 

(2) Gunstig pris: Vår pris møter internasjonal markedsytelse, og vi gir den beste beløpet for våre nye kunder og kampanjepris for våre faste kunder.

 

(3) Trygg, rask levering: Etter at du har mottatt betalingen, har vi et profesjonelt pakkelag for å ordne pakken din innen 12 timer. Vi kan garantere at alle varer kan levere y.

 

(4) Tilgjengelig levering måte: EMS, HongKong Post, DHL, TNT, UPS, FedEx, Registrert post, Air Express, Sea Vessel etc

 

(5) Ettersalgsservice: Vi kan tilby deg god service etter at du har bestilt en bestilling. Samtidig kan vi tilby deg noe hjemme   bryg oppskrift for å gjøre injeksjon. Mer service er mer tilgjengelig for deg.

Velkommen til å kontakte oss.

blob.pngblob.pngblob.png

Forespørsel