Anabolsk Testosteron Undecanoat Liquid Test Undeca Oil

Anabolsk Testosteron Undecanoat Liquid Test Undeca Oil

Høy kvalitet og rimelig pris Sustanon 300mg / ml injiserbare anabole steroider gul væske CAS nr120511-73-1 for muskelvekst

Produktdetaljer

Free Sample Injectable Oil Steroider Testosteron Undecanoate / Test Undeca 500mg / ml for Muscle Building

 

Produkt spesifikasjon:

Produktnavn Testosteron-undekanoat
Andre navn Andriol, 4-Androsten-17β-ol-3-on undekanoat
CAS 5949-44-0
EINECS 227-712-6
MF C30H48O3
MW 456,70
analyse~~POS=TRUNC 99% Min
Utseende Hvitt pulver.
bruk Farmasøytisk materiale, steroidhormon, anabolin. En metabolitt av testosteron. Mannlige hormonmedikamenter for mannlig seksuell dysfunksjon, aplastisk anemi.
Standard USP
Pris Forhandling
Minimum antall


10g

Pakke: Utsøkt og kan i henhold til kundenes krav
Frakt ledende tid Innen 6 timer etter mottak av betalingen
Betalingsalternativer Western Union, MoneyGram, Bankoverføring, Paypal


Shipping

1) Ekspresslevering med DHL, EMS, Fedex, HKEMS, TNT, UPS (innen 5-7days etter betaling)

2) Ved sjø (stor mengde, vil det ta 30-45 dager)

 

Applikasjoner:

 

Testosteron undecanoat er en ester av testosteron som brukes til behandling av menn for å behandle primær hypogonadisme (medfødt eller oppkjøpt) testikulær svikt på grunn av kryptorchidisme, bilateral torsjon, orchitis, forsvunnet testis syndrom eller orkidektomi og er for tiden under undersøkelse for bruk som mannlig prevensjonsmiddel.

Testosteron 500 USP injeksjon gir testosteron undecanoat, et derivat av det primære endogene androgen testosteron, for intramuskulær administrering. Foresteringen av 17-beta-hydroksylgruppen øker varigheten av virkningen av testosteron. Testosteronestere i olje injisert intramuskulært absorberes sakte fra lipidfasen, og dermed kan testosteron 500 administreres med intervaller på 10 14 uker.

Testosteron 500 inneholder testosteron undecanoat i en 10 ml injeksjonsvæske, oppløsning (500 mg testosteron undecanoat / ml).

Testosteron 500 er en klar, gulaktig oljeaktig løsning for intramuskulær injeksjon

Andriol ble først tilgjengelig tidlig på 1980-tallet. Denne forbindelsen inneholder 40 mg testosteron undecanoat, basert i olje (oljesyre) og forseglet inne i en kapsel.
Subtraherer estervekten, dette tilsvarer en dose på ca. 25 mg rå testosteron per kapsel. Utformingen av denne steroiden er ganske forskjellig fra de fleste orale steroider.

Andriol er testosteron med undecanoatester festet, og produsert i oral form. Det representerer det første reelle forsøket på å skape et oralt testosteron siden metyltestosteron. Jeg kan bare anta at forskerne som er ansvarlige for dette, ønsket å skape et levedyktig alternativ til begge injiserbare testosteroner (som i hvert fall for hormonbytterterapi er ubeleilig), så vel som andre orale testosteronformer (som tradisjonelt har vært svært sterke på leveren). Det de oppdaget, har vist seg å være en veldig merkelig steroid på mange måter.

 

Cook Oppskrifter

 

Testosteron undecanoat 10 gram konvertering 20 ml @ 500 mg / ml
Testosteron undecanoatpulver - 10g (fortrenger ca 7,5ml)
3% BA 0,6 ml
10% BB 2mL
25% EO 5 ml
24,5% olje 4,9 ml

 

blob.pngblob.pngblob.png

Forespørsel