Anabole Testosteron Propionat Væsketest Prop Prop Oil

Anabole Testosteron Propionat Væsketest Prop Prop Oil

Good Quality Pharmaceutical Intermedia Test Prop / Testosteron Propionate Injeksjon / Orale Anabolske Steroider Væske CAS nr 57-85-2

Produktdetaljer

Good Quality Pharmaceutical Intermedia Test Prop / Testosteron Propionate Injeksjon / Orale Anabolske Steroider Væske CAS nr 57-85-2  

 

Grunnleggende informasjon.

 

Produktnavn

Testosteron propionat

Andre navn

test pro; Agovirin

CAS-registernummer

57-85-2

EINECS

200-351-1

Molekylær formel

C22H32O3

Molekylær vekt

344,49

analyse~~POS=TRUNC

99%

Utseende

Hvitt krystallinsk pulver

Pakke

1 kg / aluminiumsfoliepose eller etter behov

bruk

kan brukes som farmasøytisk materiale

Minimum antall

10g

Shipping

Med ekspresskurer

Frakt ledende tid

Innen 24 timer etter mottak av betalingen

Betalingsalternativer

Western Union, MoneyGram, T / T og Paypal

Pris

forhandlet

 

 

Testosteron propionat dosering for bulking syklus:


Testosteron propionat, en oljebasert injiserbar testosteronforbindelse, er et populært anabolsk androgen steroid blant idrettsutøvere sammenlignet med andre testosteronderivater. Dette er fordi denne steroiden er relativt mye raskere enn andre testosteronestere. Dette kraftige massedrogen er nødvendig for å bli administrert ofte og kan lett resultere i dramatiske og raske gevinster når det gjelder muskelstørrelse og styrke.
Betraktes av mange som den mildeste testosteronesteren, er denne steroiden vanligvis brukt til slanking eller kutting av treningsfaser, selv om den også er populær som et bulking-stoff. Den vanligste doseringsplanen for denne anabole steroiden er å injisere 50-100 mg hver andre eller tredje dag, og den ukentlige doseringen av steroiden holdes vanligvis i området 200-400 mg. Den er vanligvis stablet med Winstrol, Primobolan og Oxandrolone. Noen brukere legger til et ikke-aromatiserende androgen som Halotestin eller Trenbolone for å oppleve dramatiske og ekstreme effekter på subkutan kroppsfett og muskelhardhet.

Testosteron propionat (aktiv halveringstid: 2-3 dager)

Testosteron propionat er en av de mest populære single-ester preparater ved siden av testosteron enanthate. Selv kvinner som bestemmer seg for å ta testosteron, vil ofte bruke testosteron propionat på grunn av sine kortvirkende effekter. På grunn av den korte halveringstiden bør propionatesteren injiseres hver dag eller annenhver dag for å opprettholde stabile nivåer. Bortsett fra testosteronsuspensjon, har propionat den korteste esteren av enhver annen form for testosteron, noe som gir 83 mg faktisk testosteron.

 

Hva er testosteron propionat:

Testosteron propionat er et steroidhormon fra androgenet og finnes i pattedyr og andre vertebrater, testosteron Propionat er primært utskilt i tester av e-post og eggstokkene, selv om liten mengde også utskilles av binyrene, testosteron Propionat er prinsippet mannlig hormon og et anabole steroid. Testosteron propionat spiller en nøkkelrolle i utviklingen av mannlig reproduksjonsvev som testikler og prostater. I tillegg er testosteron propionat avgjørende for helse og velvære, samt forebygging av osteoporose, testosteron propionat er bevart gjennom de fleste vertebrater, selv om fisk gjør en liten forskjell fra kalt 11-ketotestosteron.

Hva er det søknad:

For syntese av mannlige hormoner, for menorrhagia, funksjonell livmorblodning, aplastisk anemi, osteoporose og andre eldre. For premenopausal eller 5 års overgangsalder innenfor avansert kreft. Kan fortsatt brukes til sub-camp fibroids, eggstokkreft, nyrekreft, multiple myelom.

Notatet av testosteron propionat:

1. Den generelle dosen bør kontrolleres til 0,25 g / dag.
2. Injeksjon for oljen, hvis krystallisering, kan oppløses ved oppvarming.
3. Nyrer, leverdysfunksjon og hjertesykdom hos pasienter med forsiktighet, fant at maskulinisering og lever dysfunksjon når uttaket; varene er mindre giftige for leveren.
4. Barns langsiktige søknad kan påvirke vekst og utvikling.

blob.pngblob.pngblob.png

Forespørsel