Anabole halvfabrikata Primobolan Depot Liquids

Anabole halvfabrikata Primobolan Depot Liquids

Ferdige steroider Injiserbare legemidler Metenolon Enanthate Primobolan Depot Injiserbare Steroider Oljer Methenolon Enanthate 100mg / 200mg / ml for lean muskel

Produktdetaljer

Ferdige steroider Injiserbare legemidler Metenolon Enanthate Primobolan Depot Injiserbare Steroider Oljer Methenolon Enanthate 100mg / 200mg / ml for lean muskel


Methenolon Enanthate Pulver Kjemisk Egenskaper:


Handelsnavn: Primobolan Depot
CAS-ID: 303-42-4
Molekylformel: C27H42O3
Molekylvekt: 414,63 g / mol
Dosering: 400 - 700 mg ukentlig for bruk,
Kvinner bruker: 50 - 100 mg hver uke
Halveringstid: 10,5 dager.
Beskrivelse: hvit Shinny liten liten krystallinsk pulver
Oppbevaring: Tetningsbutikk på kjølig, tørt sted unna sol, i 2 år maks
Renhet: 99% +

Metenolon Enanthate (Pulver) Profil:


Metenolon Enanthate, eller Metenolon Enanthate, er et dihydrotestosteron (DHT) -basert anabole og androgen steroid (AAS). Det er et esterderivat av metenolon som selges vanligvis under merkenavnet Primobolan Depot (injiserbart). Når det virker sammen med aromatase-enzymet, dannes det ikke noen østrogener. [Det er nødvendig med medisinsk henvisning] Den brukes av mennesker som er svært utsatt for østrogene bivirkninger, som har lavere østrogenegenskaper enn nandrolon. Metenolon, i form av enantat og acetat (se metenolonacetat), er tilgjengelig som en injeksjon eller som en oral formulering, henholdsvis. Injeksjonen anses å ha en høyere biotilgjengelighet. Det er en enanthate ester som er ganske langvirkende. Fordi det overgår hepatisk sammenbrudd på første pass, har den også en høyere overlevelsesrate. Tablettene er i kortvarig acetatform. Metenolon er ikke 17-a-alkylert, men 1-metylert for oral biotilgjengelighet. Dette reduserer stresset på leveren, men også tilgjengeligheten. I doser på 200 mg per uke eller mindre (intramuskulært) endres blodtrykket sjelden.

Methenolon Enanthate er et veldig populært alternativ spesielt for idrettsutøvere som lene seg ut og forsøker å opprettholde så mye muskel som mulig under kaloribegrensning.

Mange konkurrerende bodybuilders ville ikke vurdere en pre-contest stack uten ut tilsetning av metenolon. Farmasøytisk materiale, steroidhormon, anabolin. Som et mannlig hormon og anabole hormoner.


Vanlig oppskrift på 500 ml Primobolan Depot @ 100 mg / ml

50 gram metenolon enantratpulver
10 ml benzylalkohol = 2%;
100 ml benzylbenzoat = 20%;
352,5 ml druefrøolje;


Methenolon Enanthate er injiserbar versjon av metenolon med en lang ester festet til langsom absorpsjon av en aktiv metenolonforbindelse og gir stabile blodkonsentrasjoner.

Den muntlige versjonen av denne forbindelsen er praktisk talt identisk med forskjellen som er den vedlagte eter (den muntlige versjonen har en kortere acetatester festet). Begge versjoner av metenolon er gode valg for å kutte sykluser for menn og / eller kvinner og har vist å opprettholde muskler mens de er på kaloridiet.

Methenolon Enanthate gir en mindre hyppig administreringsmodus for metenolon og anekdotisk synes å kreve en lavere total dose for å være like effektiv som den orale acetatversjonen.

Methenolon har et rykte som et svært trygt steroid og i doser på opptil 200 mg / uke er det rapportert svært lite bivirkninger. Dessverre rapporterer mange brukere i tillegg mindre gevinster ved å bruke en så lav dose og mer utmerkede gevinster synes å forekomme ved 350 mg / uke (100 mg EOD) og oppover.

Mens metenolon er mild uten mye HPTA-undertrykkelse, vil høyere doser resultere i negativ tilbakemelding i denne forbindelse. Noen brukere rapporterer også håravfall mens du bruker Primo, slik at et produkt som finasterid kan være nødvendig når du sykler metenolon.

På plussiden, på grunn av de få bivirkningene som ble vist ved primo bruk, er det ikke nødvendig med et østrogen.

Applikasjoner:


Primobolan Depot (methonolon enanthate) er ofte av interesse for begynnende steroidbrukere og noen ganger til erfarne brukere.

Det første spørsmålet å vurdere er egentlig ikke farmakologisk, men en av økonomien. Vanligvis for et gitt nivå av effekt er Primobolan et uvanlig dyrt valg.

Og for de fleste brukere er det ingen unike fordeler fra bruken. Følgelig inkluderer de fleste erfarne steroidbrukere ikke den i sin steroid syklusplanlegging.

Primobolan er en dyr steroid; Dette er hovedårsaken til at det ikke er så populært som man først ville tenke. Det er allment tilgjengelig på det svarte markedet.

Den opprinnelige Primobolan Depot fra Organ er for det meste funnet som en 1 ml ampulle med 100 mg styrke. Du kan favorisere metenolon enanthate over metenolonacetat primært for dets evne til å levere 100% av basissteroidmetenolonet gjennom en injeksjon.

Når du tar oral metenolonacetat, kan du forvente 40-50% av steroiden å bryte ned når den passerer gjennom leveren.


Vår fordel:
1. Rik erfaring vi har.

Vi er gyldne medlem og reviderte leverandør, vi spesialiserer oss på dette feltet i mange år, våre steroider og hormoner eksportert til hele verden og etablert på vennlige samarbeidsforhold med dem.

2. Stor kvalitet, renhet og gunstig er garantert.

Kvalitet er vårt liv! Alle produkter produsert i Aseptisk Laboratorium i henhold til GMP-standarden, stabil og pålitelig kvalitet er garantert!

3. Sikkereste og raskeste leveransen er arrangert.

Vi har tilstrekkelig lager- og profesjonelt emballasjeteam, slik at vi kan levere produktene innen 8 timer så snart vi mottar betalingen. Rask og diskret forsendelse vil bli arrangert for å passere Toll.

4. Flott ettersalgs service vi tilbyr.

Eventuelle spørsmål eller problemer etter at du har mottatt produktet, er du velkommen til å kontakte oss. Problemene vil bli løst umiddelbart.
Forespørsel