High Pure Anabolic Oral Winstrol Liquid 50 Mg / Ml for Muscle Gain

High Pure Anabolic Oral Winstrol Liquid 50 Mg / Ml for Muscle Gain

99% Renhet Hvit Væske Vannbasert Winstrol 50 (Winny) Depot Anabole Kroppsbygging Injiserbare Winstrol 50 mg / ml For Behandling

Produktdetaljer

99% Renhet Hvit Væske Vannbasert Winstrol 50 (Winny) Depot Anabole Kroppsbygging Injiserbare Winstrol 50 mg / ml For Behandling

 

Winstrol 50 mg / ml   Raskt Detaljer:

Navn

Stano Zolol

Andre navn

Winstrol, Winny

CAS

10418-03-8

Molekylær formel

C21H32N2O

Molekylær vekt:

328,49

Pulveranalyse

98% min hvitt pulver

Olje Concerntion

50 mg / ml

Karakter

Gulaktig oljeaktig væske

Dosering

40-100mg / dag

Aktivt liv

36-48 timer

Oppbevaring

Skygge, begrenset bevaring

Tollklarering

Du trenger ikke å bekymre deg for c u stoms pass rate, våre tollklarering er 100%

Produktpakking

Diskret pakke. Pakken passer deg best, ville bli valgt for å krysse tollene trygt. Eller hvis du har din egen ideelle måte,
det kan også tas i betraktning.

Kundeservice

Varm ettersalgsservice for deg 24/7. Eventuelt ditt spørsmål vil bli løst for første så snart som mulig.

Sikkerhets frakt

Sikkerhet Frakt: Fraktfritt (FedEx, UPS, DHL, EMS), med fly. Den mest profesjonelle forwarderen vil bli anbefalt for deg.

Leveringstid

Vi har lager, så vi kan levere raskt på selve dagen når vi mottar betalingen.

Tilstandsbetaling

Western Union, Money Gram, Bitcoin, Bankoverføring

Minimum antall

50 ml

Forsyningsevne

500-600L / måned

Kvalitetsstandard

USP32

bruk:

Farmasøytiske råvarer, Steroidhormon, Anabolin.

 

 

Winstrol 50 mg / ml   Beskrivelse:

 

Winstrol er en dihydrotestosteron (DHT) avledet anabole androgen steroid, eller mer spesifikt en strukturelt endret form.
1. På grunn av kombinasjonen av strukturelle endringer, reduserer dette hormonets androgenicitet betydelig og øker sin anabole kraft kraftig.
2. Winstrol bærer mange positive steroidegenskaper, hvorav den ene er en evne til å senke sexhormonbindende-globulin (SHBG) betydelig.
3. Utover en reduksjon i SHBG, som er en av sine primære egenskaper, vil Winstrol øke proteinsyntesen og øke kventensretensjonen sterkt i musklene.

 

Winstrol 50   Dosering for bulking syklus:


Winstrol eller Winny er for de fleste menn et dårlig valg for bulking. Winstrol er ikke velegnet for byggemasse; svært anabole og svært lite androgen Dette er en steroid langt mer egnet for styrke og kutting. På grunn av sin evne til å redusere SHBG dramatisk, kan den brukes i en bulking syklus som et middel til å gjøre andre hormoner mer effektive, øke fri testosteron og til og med størkne gevinster i sterkere grad, men de fleste vil finne andre steroider å være langt mer fordelaktig i langsiktig; Dette er virkelig en av de få steroider som vi kanskje passende kan merke en kutting steroid. For de som velger, kan Winstrol doser på 50 mg per dag legge til litt til en bulking-syklus ved halen, noe som gir fordeler som diskutert, men generelt er det ikke vårt beste alternativ.

Winstrol 50   Dosering for skjæringssyklus:


Uten spørsmål Winstrol er langt mer gunstig for en skjæringssyklus enn det er en bulking syklus, og mange gym rotter og konkurransedyktige bodybuilders supplere med denne steroiden for det samme. Standard Winstrol doser vil vanligvis falle i 50mg per dag i 6-8 uker med enkelte personer som velger å gå så høyt som 100mg per dag for hele bruksvarigheten. Dette er litt av en høy dose og kan være ganske stressende for leveren, da den er svært hepatisk og kan ytterligere virkelig kurve dine lipidprofiler på en negativ måte. Vi kan imidlertid gjøre et unntak med høyere Winstrol doser, men bare på kort sikt, men det kan være veldig nyttig. Winstrol doser på 100 mg per dag for den konkurrerende kroppsbyggeren de siste 10-14 dagene før en konkurranse kan være svært nyttig, og da dette er en veldig kort periode, er leveren og lipidproblemene ikke så stor for bekymring. Mange konkurrerende bodybuilders vil supplere med Winstrol på 50 mg per dag i 6 uker og deretter øke den til 100 mg hver dag rett før et show de siste to ukene for å virkelig legge til et ekstra hardhetsnivå i kroppen.


Oppskrift injeksjon:

Hvis kundene mine ønsker å få 50 hetteglass winstrol50, betyr det at konsentrasjonen er 50mg / ml og spesifikasjonen er 10ml / hetteglass. Hvis det er nødvendig, må han forberede 25g winstrolpulver for å lage 500ml væske. Samtidig må vi bruke BB, BA, druefrøolje for å oppløse pulver ved å bruke kjemisk utstyr. Etter å ha fullstendig oppløst det, må du filtrere det og injisere med whatman sprøyten.

Vår fordel:

1. Rik erfaring vi har.

 

Vi er gyldne medlem og reviderte leverandør, vi spesialiserer oss på dette feltet i mange år, våre steroider og hormoner eksportert til hele verden og etablert på vennlige samarbeidsforhold med dem.

 

2. Stor kvalitet, renhet og gunstig er garantert.

 

Kvalitet er vårt liv! Alle produkter produsert i Aseptisk Laboratorium i henhold til GMP standard stabil og pålitelig kvalitet er garantert!

 

3. Sikkereste og raskeste leveransen er arrangert.

 

Vi har tilstrekkelig lager- og profesjonelt emballasjeteam, slik at vi kan levere produktene innen 8 timer så snart vi mottar betalingen. Rask og diskret forsendelse vil bli arrangert for å passere Toll.

 

4. Flott ettersalgs service vi tilbyr.

 

Eventuelle spørsmål eller problemer etter at du har mottatt produktet, er du velkommen til å kontakte oss. Problemene vil bli løst umiddelbart.

 

 

Velkommen til å kontakte oss .

blob.pngblob.png

Forespørsel