Høy kvalitet Anabolisk Oral Oxandrolon Anavar Oxandrin Væske

Høy kvalitet Anabolisk Oral Oxandrolon Anavar Oxandrin Væske

Høy kvalitet og lav prisHelse Orale Anabolske Steroider Anavar / Oxandrolon 20mg / ml Vekttap For Kvinner Med Sikker Delibery Paypal

Produktdetaljer

Høy kvalitet og lav pris Sunn orale anabolske steroider Anavar / Oxandrolone 20mg / ml Vekttap for kvinner med sikker Delibery Paypal

 

Rask detaljer

Navn

Oxandrolone

aliaser

Anavar Oxandrin

CAS nr.

53-39-4

Purity

99% min.

Utseende

Hvitt krystallinsk pulver

emballasje

Diskrete og sikre pakker for sikker frakt

sertifisering

ISO 9001, USP, BP, GMP, HSE

MOQ

10 gram

bruk

gå ned i vekt og hold det bra for godt

markeder

Global

 

 

Anavar (oksandrolon)

 

 

Anavar (Oxandrolone), det syntetiske anabole steroidderivatet av Dihydrotestosteron, det kjemiske navnet er 17- hydroxy-17 - metyl-2-oksa-5- andandrostan -3-on, har anabole / androgenforholdet 322-630 : 24 og molekylvekten på 306,4442 g / ml ved basen.

 

 

Anavar (Oxandrolone) kan detekteres over en periode på 3-4 uker, har et aktivt liv på 8-12 timer. I Anavar-tabletter er den aktive ingrediens den anabole steroidoksandrolon, de inaktive ingrediensene inkluderer maisstivelse, laktose, magnesiumstearat og hydroksypropylmetylcellulose.

 

 

Anavar (Oxandrolone) fremmer ikke utviklingen av sekundære mannlige seksuelle egenskaper hos kvinner, ikke resulterer i virilisering og aromatisering, kan brukes av både menn og kvinner.

 

Anavar (Oxandrolone) oppskrift for injeksjon

 

 

1) Høyeste konsentrasjon gjort -50 ml @ 20 mg / ml

 

1 gram oksandrolonpulver

9,8 ml PEG 300

39,2 ml av 190 beviskornalkohol

 

 

2) 50 ml @ 50 mg / ml

 

2,5 gram Anavar (2,5 ml)

2,5 ml BA

2,5 ml BB

5 ml guaiacol

37,5 ml olje

 

Anavar (Oxandrolone) Effekter

 

 

Anavar (Oxandrolone) har evnen til å forbedre respiratorisk funksjon og helbrede kutane sår, og det unike potensialet for å redusere kroppsfett og vekt og holde dem under kontroll, kan brukes til å redusere abdominal og visceralt fett, ikke forbundet med hårtap, ansett å være en av de beste skjæringssyklusmedikamenter, et godt valg for bruk i sesongen.

 

 

Anavar har en positiv innflytelse på proteinsyntese, har potensial til å forbedre nitrogenoksydnivåer i kroppen som fremmer volumisering av muskelceller og væskeforskyvning mellom muskelceller, og har også evne til å fremme muskelmasse og styrke gevinster uten vannretensjon, og ikke aromatiser i enhver dose eller undertrykke den naturlige produksjonen av testosteron i kroppen.

 

 

Anavar kan gjenopprette og opprettholde kroppsvekt, lean kroppsmasse, redusere sykehusopphold i tillegg til å forbedre sårheling sammenlignet med vanlig næringsbehandling alene. Det brukes til å behandle tap av kroppsmuskulatur, eldre med vekttapsproblemer, kreftpasienter på kjemoterapi og HIV-positive pasienter. Det kan også brukes til behandling av personer som er diagnostisert med ufrivillig vekttap forårsaket av kronisk eller akutt skade, infeksjon eller sykdom.

 

Anavar (oksandrolon) Dosering og sykluser

 

 

Generelt er Anavar stablet med Halotestin, Proviron, Equipoise, Primobolan, Winstrol og Human Growth Hormone. For kvinner er doseringen 5-15 mg hver dag; For Mann er dosene 20-100 mg hver dag i en syklus på 6-10 uker.

 

 

Etter syklusen som Anavar andtestosteron virker bra, bruk deretter HCGenerate med en perfekt PCT for å størkne gevinsten og beholde muskelmassen fra en Test-Anavar-syklus.

 

 

For de som ikke vil legge til injeksjonsutstyr i syklusen eller hvem som vil være en pin-pute riktig. Kombinert anavar, winstrol og cardarin (GW-501516), anteed shredded kroppsbygning med svært lite bivirkninger.

 

Vår fordel:

1. Rik erfaring vi har.

 

Vi er gyldne medlem og reviderte leverandør, vi spesialiserer oss på dette feltet i mange år, våre steroider og hormoner eksportert til hele verden og etablert på vennlige samarbeidsforhold med dem.

 

2. Stor kvalitet, renhet og gunstig er garantert.

 

Kvalitet er vårt liv! Alle produkter produsert i Aseptisk Laboratorium i henhold til GMP standard stabil og pålitelig kvalitet er garantert!

 

3. Sikkereste og raskeste leveransen er arrangert.

 

Vi har tilstrekkelig lager- og profesjonelt emballasjeteam, slik at vi kan levere produktene innen 8 timer så snart vi mottar betalingen. Rask og diskret forsendelse vil bli arrangert for å passere Toll.

 

4. Flott ettersalgs service vi tilbyr.

 

Eventuelle spørsmål eller problemer etter at du har mottatt produktet, er du velkommen til å kontakte oss. Problemene vil bli løst umiddelbart.

 

Velkommen til å kontakte oss.

blob.pngblob.png

Forespørsel