Anabole Nandrolon Phenylpropionate / NPP Liquid

Anabole Nandrolon Phenylpropionate / NPP Liquid

Produktspesifikasjoner: Produktnavn: NPP, Nandrolon Phenylpropionate Alias: Durabolin CAS nr: 62-90-8 Renhet: 99% + MF: C27H34O3 MW: 406.56 Einecs nr: 200-551-9 Utseende: Hvitt pulver, spesiell lukt, oppløses i etanol, lettoppløselig i vegetabilsk olje, nesten uoppløselig i vann. Kjølebesparelse: Romtemperatur mer enn 20 Celsius grad til agglomerat, eller så 30 Celsius grad i en væske. Bruk: Kan brukes som farmasøytisk materiale. Nandrolon fenylpropionat er en av de mest populære injiserbare steroider. Det er i utgangspunktet Deca, med en kortere ester (fenylpropionat i stedet for dekanoatester funnet i Deca Durabolin eller Nandrolone Decanoate), noe som resulterer i raskere utløsning i blodet. Kjølebesparelse: Romtemperatur mer enn 20 Celsius grad til agglomerat, eller så 30 Celsius grad i en væske.

Produktdetaljer

Grossist Nandrolone Premix Olje Nandrolon Phenylpropionate 200mg / ml Fabrikk Direkte Tilførsel For Vekttap

Produktspesifikasjoner:

 

Produktnavn: NPP, Nandrolon Phenylpropionate

Alias: Durabolin
CAS nr: 62-90-8
Renhet: 99% +
MF: C27H34O3
MW: 406,56
Einecs nr: 200-551-9
Utseende: Hvitt pulver, spesiell lukt, oppløs i etanol, lettoppløselig i vegetabilsk olje, nesten uoppløselig i vann.
Kjølebesparelse: Romtemperatur mer enn 20 Celsius grad til agglomerat, eller så 30 Celsius grad i en væske.
Bruk: Kan brukes som farmasøytisk materiale. Nandrolon fenylpropionat er en av de mest populære injiserbare steroider. Det er i utgangspunktet Deca, med en kortere ester (fenylpropionat i stedet for dekanoatester funnet i Deca Durabolin eller Nandrolone Decanoate), noe som resulterer i raskere utløsning i blodet.
Kjølebesparelse: Romtemperatur mer enn 20 Celsius grad til agglomerat, eller så 30 Celsius grad i en væske.


 

Cook Oppskrifter:

1.

Jeg har brukt denne oppskriften på npp @ 200mg / ml og det var ikke vondt ,, minst til meg ..

NPP
200 mg / ml - 20 ml
NPP pulver - 4 gram
100% EO - 12,6 ml
2% BA - 0,4 ml
20% BB - 4mL

2.

Jeg brukte rett forfiltrert GSO. Hvis du vil gjøre høyere mengder, må du bare multiplisere innholdet med beløpet. For eksempel hvis du vil ha 20mls, multipliserer du innholdet med 2. 30ml ved 3 ETC.

Nandrolon Phenylpropionate (NPP) 100mg / ml - 10ml
6,92 ml olje
1g NandrolonePhenylpropionate Powder
0,2 ml BA (2%)
2 ml BB (20%)

Nandrolonfenylpropionat (NPP) 200mg / ml - 10ml
6,03 ml olje
2g NandrolonePhenylpropionate Powder
0,2 ml BA (2%)
2 ml BB (20%)

 

Filtreringen min var en whatman .22 sterilt sprøytefilter. Jeg gjorde dette lave volumet for hånd, det tok omtrent en time. Jeg har ikke forvarmet noe olje og bare lagt opp løsningsmidlet først til pulveret, swirled det rundt, la det sitte i noen minutter og deretter tilsettes romtempoljen. Jeg filtrerte det deretter inn i et annet sterilt rent hetteglass som ble luftet med en 23gauge pin som jeg filtrerte den. Etter filtrering kjørte jeg hetteglasset under varmt vann og la det sitte på verandaen for å se om det ville skille seg på et kjøligere temp, deretter romtemperatur, deretter fryser deretter romtemp. Det holdt fast så nå sender jeg dette videre til deg.

Årsak til å velge oss:

 

1): Overlegen kvalitet og konkurransedyktig pris:

Vårt firma er en anerkjent farmasøytisk produsent med mer enn 15 års erfaring i Kina, og alle pulver leverer fra fabrikken direkte.

 

2): Rask, trygg og godt forkledd Delievery:

Godt utdannet og disiplinert pakkingsteam og tilstrekkelig lager, sikre at pakken kan leveres raskt og trygt av DHL, TNT, FedEx, HKEMS, UPS, etc.

 

3): Erfarne i eksport:

Vi har kunder over hele verden. Produktene er eksportert til Tyskland, Norge, Polen, Finland, Spania, Storbritannia, Frankrike, Russland, USA, Brasil, Mexico, Australia, Japan, Korea, Thailand, Indonesia, Uruguay og mange andre land. Custome pass rate ≥99%

 

4): Fleksibel Betalingsvilkår:

T / T, Western Union, Money Gram, Paypal . Det vil alltid være et begrep som er konsekvent for deg.

 

5): Varmhjertet kundeservice og ettersalgsservice:

Pakkenes sporingsnummer vil bli sendt til deg når den er utarbeidet. Noen av dine spørsmål vil bli løst så snart som mulig.

 

Velkommen til å kontakte oss.

blob.pngblob.pngblob.png

Forespørsel