PT141 10mg CAS: 32780-32-8

PT141 10mg Bremelanotid for kvinner Seksuell Forbedring PT-141 10mg / Hetteglass Forhøyelse Polypeptid for Mannlig Erektil Dysfunksjon PT-141, Bremelanotid, PT141 10mg / hetteglass 189691-06-3 Behandle seksuell dysfunksjon 99% Renhetsprodukter Spesifikasjoner: Hurtig Detalj Produktbeskrivelse Introduksjon. ..

Produktdetaljer

PT141 10mg bremelanotid for kvinners seksuelle forbedring   PT-141 10mg / hetteglass for kvinnelig forsterkningspeptid   for mannlig erektil dysfunksjon   PT-141, bremelanotid, PT141 10 mg / hetteglass 189691-06-3 Behandler seksuell dysfunksjon 99% Renhet

 

Produkter Spesifikasjoner:
Rask detalj

Produktnavn

Bremelanotide / PT141

CAS NO

189691-06-3

analyse~~POS=TRUNC

99% over

Molekylær vekt

1025.163

tetthet

1,4 ± 0,1 g / cm3

Kokepunkt

N / A

Molekylær formel

C50H68N14O10

Smeltepunkt

N / A

Flash Point

N / A

Utseende

Hvitt pulver

emballasje

10 mg / ampulle

Pris

1029USD / GRAM

MOQ

1gram

Prøve

Tilgjengelighet

Opprinnelse Kina

Kina

Betalingsperiode

TT / West Union / Money Gram / Bitcoin

Leveringstid

3-5 virkedager med uttrykk normalt


produktbeskrivelse
Introduksjon
Bremelanotid (tidligere kjent som PT-141, merkevare Rekynda) er et peptidkandidatmedikament utviklet av Palatin Technologies som behandling for kvinnelig seksuell dysfunksjon

Vårt hovedprodukt i sen utvikling er bremelanotid, en ny melanocortin 4-reseptoragonist, som for tiden er under utredning for å bidra til å gjenopprette det naturlige seksuelle ønske til postmenopausale kvinner med HSDD. Virkningsmekanismen til Brumino Peptide innebærer å bidra til å aktivere hjernens indre veier involvert i kroppens normale respons.

Bremelanotid har blitt studert i mer enn 3000 kliniske studier, mer enn 2500 personer. Fase 3-tilkobling Formålet med studien var å demonstrere effekten av bupretum som behandling for postmenopausale kvinner med HSDD, for å overvåke bivirkninger og å samle inn opplysninger som muliggjør sikker bruk av aspergillus nigari.

Struktur


blob.png 


applikasjoner
Subkutan injeksjon av Bremeranotide er under huden ved bruk av en enkelt automatisk sprøyte. Den automatiske sprøyten har ingen synlige nåler. I klinisk fase 3-studie ga kvinner naupivacin - den automatiske sprøyten var resten ved å trykke den automatiske sprøyten på låret eller magen.
Kvinner trenger ikke å ta daglig triclosan. Bremelanotid er bare nødvendig før forventet seksuell aktivitet.
I vår nylig avsluttede fase 2B kliniske studie økte 1,25 mg og 1,75 mg doser av bruylaminpeptid betydelig antall seksuelle opphiss, seksuell lyst og seksuell tilfredshet og reduserte smerten forbundet med premenopausale kvinner med FSD.

Seksuelt aktiv seksuell dysfunksjon (HSDD) og HSDD kombinasjon av kvinnelig seksuell oppvåkning hos kvinner ble observert effekt.
Andelen kvinner som fikk 1,75 mg bromidolid var signifikant høyere enn 55%, klinisk signifikant sammenlignet med minst baseline av seksuelle hendelser, sammenlignet med 37% av kvinnene som fikk placebo. I tillegg oppnådde en betydelig økning i prosentandelen kvinner sammenlignet med placebo klinisk signifikante forbedringer i seksuell funksjon, målt ved FSFI (53% mot 29%) og klinisk relevant for seksuell dysfunksjon. Reduksjonen ble sammenlignet med FSDS-DAO ( 69% mot 45%).

Av FSD
Bremelanotid ble godt tolerert under forsøket. Den vanligste typen behandling for plutselig malignitet i branilinpeptidgruppen er ansiktsspyling, kvalme og oppkast, med alvorlighetsgrad, hovedsakelig mild til moderat. Studien ble gitt til 394 pasienter. I henhold til en forhåndsbestemt blodtrykksstandard ble 26 pasienter avviklet; Disse pasientene ble jevnt fordelt på placebo og bilumino administrerte doser. Som et resultat av bivirkninger stoppet ytterligere 12 pasienter studien (placebo 2, rompletin 10). Den vanligste årsaken til uttak er kvalme og oppkast. Det oppsto ingen alvorlige bivirkninger under forsøket.

Vi har omfattende klinisk erfaring med bremelanotid. Mer enn 2500 pasienter fikk difteri i 30 kliniske studier, med intranasale eller subkutane preparater, med FSD og erektil dysfunksjon.
Vi presenterte resultatene fra fase 2B-prøven på nasjonalt og internasjonalt vitenskapelig

Vår service
1. Kvalitetsprodukt og god pris
Vi tilbyr absolutt høy kvalitet produkt i tilpasset eller ikke-tilpasset. Hvis det er noen problemer i kvalitet, vennligst kontakt meg så snart som mulig.  
2. Rask og sikker frakt
Generelt, for små mengder produkt, vil produktet bli sendt med bud.
For bulkvarer, vil du vanligvis motta produktet innen 15 virkedager.
Tollsatsen er over 90%.
3. Reshipping Policy
Selv for den verste situasjonen når produktet er blokkert av tollen, kan vi omplassere produktet uten ekstra betaling for produktet.
4. Teknisk støtter
Vårt laboratorium kan tilpasse det riktige produktet og støtte deg med våre topp spesialister. Så hvis du har en oppskrift og trenger hjelp, bare informer oss. Vi kan lage eksperimenter og få et godt resultat.
 
FAQ
1 Hva med betalingen? Er det sikkert?
Betaling kan være TT, West Union, Money Gram og Bitcoin. Som en kjent leverandør betaler tusenvis av kjøpere som nevnt. Det er hjertelig velkommen til å besøke vårt selskap, diskutere og håndtere ansikt til ansikt. 2 Hvordan kan jeg sikre at jeg får det riktige produktet?
Før du legger inn en bestilling, ringer du først og fremst om å få spesifikk informasjon som renhet, mengde, bruk, pakningsbetingelser, strømpeforhold osv. Jo flere detaljer du tilbyr, kan du få det bedre resultatet. Når du sender, vil vårt servicesenter informere deg om sporing antall, pakningsbetingelser og kvantitet.

Forespørsel