Melanotan 2

Peptidpulver Melanotan 2 Melanotan II Mt II for Tanning Hurtig detalj Melanotan II Beskrivelse Melanotan II er et peptidhormon som tilhører alfa-melanocyt-stimulerende hormon (alfa-MSH) klasse av mimetika. Melanotan II er en syntetisk analog hypofyse avledet melanokortin. Peptidet er ...

Produktdetaljer

Peptidpulver Melanotan 2 Melanotan II Mt II for soling

Rask detalj

Produktnavn Melanotan II
Kjemisk navn Melanotan, melanotan II, MT, MTII, MT-II, MT2, MT-2,
CAS nummer 121062-08-6
Molekylær formel C50H69N15O9
Molekylær vekt 1024,18
spesifikasjon 10 mg / forheng
analyse~~POS=TRUNC 99,5%
Utseende hvitt pulver

Melanotan II Beskrivelse
Melanotan II er et peptidhormon som tilhører alfa-melanocyt-stimulerende hormon (alfa-MSH) klasse av mimetika. Melanotan II er en syntetisk analog hypofyse avledet melanokortin. Peptidet er først og fremst kjent for sin evne til å hjelpe med soling, men er også brukt til å hjelpe til med erektil funksjon. Melanotan II, også referert til som MT-2, har ingen bruk av betydning utover soling og erektil funksjon.

Melanotan II-effekter
Effektene av melanotan to dreier seg om ingenting mer enn soling og mulig erektil dysfunksjon lettelse. En mørkere og dypere brunfarge kan bli lagt merke til i løpet av få dager (forutsatt at man også er solbrun) og skal produsere bemerkelsesverdige resultater om noen få uker. Jo lenger man bruker MT-2, jo mørkere vil han få.

Effektene av Melanotan II på erektil dysfunksjon tar ca 4-6 timer å tre i kraft og bør vare 6-12 timer avhengig av individuell respons. Timing er viktig hvis den brukes til dette formålet. Det er imidlertid de som løper små daglig til hverandre doser for å gi en vedlikeholdsavhengighet, men dette kan vise seg å være problematisk i huden hvis ikke forsiktig.

Melanotan II Dosering
Melanotan II leveres i frysetørket (lyofilisert) form og rekonstitueres med bakteriostatisk vann. MT-2 kan injiseres subkutant eller intramuskulært med subkutan som vanlig og praktisk. Melanotan II skal alltid oppbevares kjølt og bør kastes i 30 dager etter rekonstituering.
Melanotan II tas typisk i en dose på 0,5-2 mg per dag, og 0,5-1 mg er nok for de fleste personer som bruker den til soling. Den samme doseringen på 0,5-1 mg er tilstrekkelig for behandling med erektil dysfunksjon.

Melanotan II Anmeldelser
Med det formål å skaffe seg en mørkere og dypere brunfarge, er Melanotan II en av de beste produktene det er for dette formålet. Ulempen er at du fortsatt må brune, som kan komme med en rekke skadelige hudeffekter hvis det er overdone. Men det er effektivt og fungerer bra. Når det gjelder behandling av erektil dysfunksjon, virker det lovende på mange måter, selv om data er noe begrenset ettersom studier har bremset de siste årene. Hvis ingenting annet, bør det gi en sterkere og mer behagelig seksuell opplevelse for brukeren.

Hvordan bruke Melanotan II til proseksuell effekt
Der det ikke finnes fysisk erektil dysfunksjon og hvor minst en viss grad av psykologisk libido eksisterer, kan Melanotan II øke tendensen til penile ereksjon. Situasjonen kan til og med bli som puberteten, hvor det ikke er noen gang begynnelsen av en seksuell tanke eller til og med ingenting (kanskje en ubevisst tanke) produserer en ereksjon. Generell fysisk tretthet kan bli irrelevant. Disse effektene vil ikke forekomme for alle individer, men forekommer for mange.

Proseksuell bruk krever injeksjon minst 4-6 timer før ønsket effekt. Virkningsvarighet kan være ca 6-12 timer etter effektstart.

Nødvendig dosering er vanligvis omtrent 1 mg, men for noen kan 0,5 mg være effektiv. Som en veiledning bør doseringen ikke overstige 2 mg.

På grunn av den tilknyttede effekten i økende tendens til tan, er frekvensen av MT-II bruk for dette formålet generelt begrenset. Hvis du ønsker denne effekten ofte, er et bedre valg å bruke PT-141 (bremelanotid,) et MT-II-derivat.

Melanotan II fordeler
Varmt Tan: Selv om doseringen er stoppet, kan en varm solkyset solbrun vare i flere måneder om gangen uten sollys. Sammensetningen utvikler tannkjøttet seg naturlig i løpet av en måned.

Fleksibilitet i bruk: Kan ta en liten lastdose med fortsatt dosering til ønsket hudpigmentering oppnås. Når oppnådd, må det bare doseres en gang i uka for å opprettholde samme pigment.

Redusert eksponering for sollys (UV-stråler): Melanotan trenger fortsatt eksponering for sollys for å være effektiv. Men det vil tillate brukeren en betydelig reduksjon av tiden for å utvikle ønsket solbrenthet.

Melanotan 1 sammenlignet med Melanotan 2
Melanotan 1 (også referert til som afamelanotid) er en syntetisk peptidvariant av et peptidhormon, kalt alfa-melanocytstimulerende hormon eller MSH som naturlig produseres i kroppen og er ansvarlig for å stimulere melanogenese, en peptidprosess for pigmentering av huden. Alfa-MSH aktiverer visse melanokortinreseptorer i prosessen med å utøve dens effekter. Innenfor har MSH også sterk påvirkning av lipidmetabolismen, appetitten og seksuell libido via disse melanokortin-reseptorene. Som et resultat, melanotan-1 sunless skin tanning effects.While Melanotan 2 og PT-141 har blitt studert lengst som et potensielt middel for behandling av seksuell dysfunksjon, har Melanotan-1 blitt undersøkt omfattende for bruk for å beskytte mot de skadelige effektene av ultrafiolett stråling fra sollys på grunn av dets melanogenesestimulerende egenskaper.

Både Melanotan-1 og Melanotan 2 er analoger av peptidhormon alfa-melanocytstimulerende hormon (-MSH) som har en tendens til å indusere hudfarve. I motsetning til Melanotan 1 har Melanotan 2 vist seg å ha afrodisiaksiske egenskaper, den ekstra effekten av økende libido. Melanotan-1 er en ikke-selektiv agonist av melanokortinreseptorene (MC1R, MC3-5R). Som en analog av -MSH er dens virkemekanisme biomimikri av den naturlige pattedyrstoffprosessen.

Human (vekst) peptid-serienT-A004 GDF-8
T-A005 MGF
T-A006 PEG MGF
T-A007 CJC-1295 med DAC
T-A008 CJC-1295 uten DAC
T-A009 PT-141
T-A010 MT-1 (Melanotan-1)
T-A011 MT-2 (Melanotan-2)
T-A012 GHRP-2
T-A013 GHRP-6
T-A014 Ipamorelin
T-A015 Hexarelin
T-A016 Sermorelin
T-A017 oxytocin
T-A018 TB500 / Thymosin Beta-4
T-A019 Pentadekapeptid BPC 157


T-A021 triptorelin
T-A022 Tesamorelin
T-A023 Gonadorelin
T-A024 Gonadorelin
T-A025 DSIP
T-A026 Selank
T-A027 Epitalon (10mg)
T-A028 AOD-9604
T-A029 ACE 031
T-A030 Thyrotropin TRH
T-A031 Thymosin a1-acetat
T-A032 Follistatin 315
T-A033 Follistatin 344
T-A034 deslorelin
T-A035 Adipotid / proppoptotisk peptid
T-A036 Argreline Acetat
T-A037 dermorfin dermorfin / dermorfin
T-A038 Semax / ACTH (4-7) -pro-gly-pro
T-A039 nonapeptid-1 / Melanostatin-5
T-A040 ACE 031 (95%)
T-A041 GDF-8 (95%)
T-A042 Follistatin 315 (95%)

Vår fordel
Kvalitet
Vårt firma er en profesjonell produksjon av hormon Steroider og peptider i 12 år, og vi har veldig god tilbakemelding fra våre kunder, du kan stole på oss. I tillegg til å levere et pulver, leverer vi også flytende ,, hvis du vil lage pulver inn Liquid selv, vi kan gi oppskrifter til deg, hvis du vil bruke direkte, kan vi også gi en direkte injeksjon av væske til deg.

Pakke
Vi vil bruke forskjellige emballasje med forskjellige produkter til forskjellige land, for eksempel matpakker.

Leveranse
Pakken vil bli sendt med 3 dager etter betaling. Vi kan sende den via HKEMS, EUB, DHL .UPS, TNT.FedEx eller annen metode. Vi har en profesjonell og stabil logistikk. Vi bestemmer oss for å velge hvilken kurér som er avhengig av forskjellige land. For å finne den beste måten å levere varene til deg. Hvis varene gikk tapt eller ikke mottatt av andre grunner, vennligst kontakt meg umiddelbart. Vi vil gi deg ordre omgående

Lagersalg
Våre clearance er veldig høy, spesielt for Brasil, Australia, Canada. Mexico, Chile og andre land, vi har spesiell emballasje for bedre Clearance

MB1.jpgMB3.jpgMB4.jpgMB5.jpg

Forespørsel